Foldetelte og foldepavilloner anvendes til forskellige events eller kampagner i indkøbscentre eller bycentre. Teltene er vandafisende, stabile selv i stærk vind og kan trykkes individuelt. Kombiner pavillonerne med vandafvisende sidevægge og andet tilbehør til professionel brug udendørs.
Luk
Filtrer & sorter

Foldetelte og pavilloner fra små til store

Er du på udkig efter et kvadratisk foldetelt til et arrangement, et event eller en anden lejlighed? I vores sortiment finder du en række af forskellige størrelser til dit professionelle foldetelt. De robuste og stabile telte er velegnede til gentagen brug ved udendørs events. Vi giver dig desuden en garanti på 10 år på stængerne til de fleste foldepavilloner.

Vi leverer kvadratiske pavilloner i 2x2m, 3x3m op til 5x5m. Derudover fås teltene også i mange andre mål. Vi har desuden også et stort farveudvalg - vælg det passende foldetelt med tapeforseglede sømme. Med transporttasken kan det trykte foldetelt ledsage dig ved forskellige lejligheder.

Vælg et kvadratisk 3x3m foldetelt til præsentation af din virksomhed til messen, byfesten eller andre begivenheder. Brug pavillonerne på 6x3m og sæt dem op med et ølteltsæt. Med tag og sidevægge skaber du et vejrbestandigt, overdækket område til dit arrangement. Den kompakte transport i transporttasken gør det nemt at transportere teltet fra et sted til et andet.

Foldepavilloner med tryk: fuldfladet tryk og trykte sidevægge

Foldepavilloner er praktiske hjælpemidler, når man skal trodse vejret ved udendørs arrangementer. I det respektive format skaber de ikke kun et overdækket område, men fungerer også som et potentielt reklamemedie. Få din pavillon trykt med dit logo eller andre motiver.

Trykning af foldetelte til dit udendørs område foregår komplet efter dine ønsker. Vælg et logotryk af høj kvalitet eller vælg fuldfladet tryk. De trykte foldepavilloner skaber reklame for din virksomhed i det fri. Du kan dermed guide kunderne til din stand, da de kan identificere din virksomhed på afstand.

Dette skaber en attraktiv udendørs reklameflade til en billig pris. Præsenter din virksomhed professionelt ved at bruge et foldetelt med tryk. Øg dermed kendskabet til dit brand i det udendørs område. Brug teltene til at overdække områder og som en attraktiv udendørs reklameflade.

Overdækket område til messer, events og flere

Udendørs events er meget afhængige af vejret, især om foråret eller efteråret, er det svært at planlægge udendørs arrangementer. De besøgende vil jo nødigt blive våde, hvis det begynder at regne uventet. Om sommeren, når det er vamt, spiller skygge derimod en rolle. Vores foldetelte giver dig mulighed for, at beskytte besøgende og kunder mod det lunefulde vejr.

Foldeteltene til dels vandtætte og kan udstyres med tilbehør som sidevægge. Personer og produkter som udstilles under teltet, er dermed beskyttede mod regn. Udstyret med sidevægge beskytter intensivt mod regn og vind. Med de ekstra fødder forbliver teltene på plads, selv i stærk vind.

Dette ekstra, vejrbestandige område er perfekt til udendørs salg eller præsentation. Har du behov for et telt til overdækning af din isbod ved næste kræmmermarked eller koncert? Ønsker du at dække dit standområde ved sportsbegivenheder eller udendørs? Vi kan levere foldepavilloner med tryk i den størrelser, der passer til dit anvendelsesområde.

Tilbehør til foldepavilloner til professionelt brug

Med det tilhørende tilbehør kan teltene tilpasses endnu bedre til dit anvendelsesområde. Teltvægge, teltgulve, belysning eller terrassevarmere gør teltene perfekte til udendørs brug.

I kombination med ekstra sidevægge kan du også byde på et yderligere reklameområde. Præsenter dit logo eller dine fotomotiver igen bag dine medarbejdere i messestanden. Vælg teltvægge med eller uden vinduer. Vægge med en dør kan bruges til at skabe et lukket rum.

Foldetelte - dine stabile og vandtætte ledsagere indendørs og udendørs

Foldeteltene i vores webshop er kendetegnet ved deres gode kvalitet. De er fremstillet af kvalitets materialer og er desuden 100 % vandtætte og slidstærke. Du er dermed perfekt udrustet til den næste messe, arrangement eller udstilling.

Udnyt vores udvalg af forskellige foldepavilloner og foldetelte til din bæredygtige markedsføring ved Point of Sale. De tilbudte telte er også kendetegnet ved deres lette vægt. De kan skilles ad, pakkes ned og er hurtige og lette at transportere.

Så det er intet problem, hvis du skal transportere dele af foldeteltene over en længere distance. Og teltet er klar til brug med få trin. Hos VKF Renzel finder du de passende foldetelte til enhver lejlighed!
luk menu
Gå til top