Gavekurv uden indhold til selvpåfyldning

Varenummer: 40.0958.2
{{ ratingAverageFormatted }} ({{ reviewCount }})
100 % real reviews
  • {{ 6 - index }} {{ ratings[6 - index] }}
Bedøm nu ({{ overallReviewCount }}) BedømmelseBedømmelser
Huskeliste

Downloads

Produktdetaljer

  • kvalitets gavekurv af naturpil
  • til at påfylde med forskellige produkter
  • ideel som reklamegave
  • består af naturlige og vedvarende råvarer
Varedetaljer »

Produktspecifikationer

Varenummer

Produktbeskrivelse

Brug gavekurven uden indhold til at skabe unikke gavekurve til kunder og forretningsforbindelser. Vælg selv hvilke produkter som skal i din gavekurv og skab en gavekurv som er perfekt tilpasset til anledningen. Placér nemt de udvalgte produkten i kurven.

Gavekurve er populære til reklamegaver omkring jul, påske eller andre anledninger. Kurvene er ikke kun visuelt tiltalende, men kan også fyldes individuelt. Dermed kan du selv vælge produkterne til kurven, og tilpasse den præcis til kunden eller den person, der skal have en gave. Fyld kurven med en lækker vin og regionale specialiteter, eller sammensæt en temakurv.

Med en fyldt gavekurv, vil du glæde ethvert madøre. Gavekurve af enhver art er meget populære hos forskellige målgrupper. Grundlaget for en vellykket gavekurv, er en fletkurv af høj kvalitet. Vores gavekurv uden indhold fås i en oval form og med et attraktivt bærehåndtag.

Gavekurven er naturligt lakeret og har en flettet kant af pileflet, som imponerer med sit tiltalende udseende. Den bagerste del af kurven har en høj kant, som gør det muligt at placere de udvalgte produkter attraktivt i kurven. Den sænkede forkant sikrer, at indholdet præsenteres attraktivt. Det gør også gaverne i kurven mere synlige.

Den naturlige gavekurv er fremstillet af splittet pil og er således udelukkende fremstillet af naturlige råvarer. Produkterne indeni præsenteres på en naturlig måde. Samtidig kan du præsentere dig selv og din virksomhed på en miljøbevidst måde.

Oplev vores gavekurv uden indhold som basis til dine individuelt designede gavekurve. Fyld kurvene med sød reklame eller salte lækkerier. Overrask dine kunder og forretningsforbindelser med en unik reklamegave.

Bedømmelser

0,00
{{ ratingAverageFormatted }} ({{ reviewCount }})
Der er ingen anmeldelser af denne vare.
100 % real reviews
{{ recommendationValue }}%recommend this product
  • {{ 6 - index }} {{ ratings[6 - index] }}

You have already rated this product. Thank you very much.

Har du allerede købt produktet? Hvad synes du om det?

luk menu
Gå til top