Hundeposedispenseren muliggør korrekt og lovlig bortskaffelse af hundeekskrementer.  I kombination med en affaldsspand sørger de for, at poserne også ender i affaldsspanden. Vi tilbyder passende og endda komposterbare hundeposer. Opdag vores hundeposedispenser til væg- eller rørmontering på udendørs områder.
Luk
Filtrer & sorter

Hundeposedispenser: Find hundeposer og dispensere online

Et stigende antal af hunde betyder også et stigende mængde af hundeaffald. Især i byområder er bortskaffelse af hundelort ofte et omdiskuteret emne. Det bør derfor ikke ske, at ekskrementerne ligger på gaden og udgør en snublefare. Med hundeposer og dispensere kan du sørge for korrekt bortafskaffelse af hundeaffald på udendørs områder.

Som by, ejer af et hotel eller udendørs anlæg kan du nemt opstille de forskellige displays i det udendørs område. Fastgør dispenserne til væggen eller lygtepæle. Den centrale placering af displayene sikrer, at tilbuddet modtages godt og at affaldet bortskaffes på passende vis.
 

Posedispensere til hundeaffald til udendørs områder

De robuste dispensere til hundeposer er nemme at fastgøre til anvendelsesstedet. Ved opstilling på fortovet, bliver hundeejere opmærksomme på dem. Hundeposerne kan nemt tages ud af dispenseren. En trekantslås på hundeposedispenseren beskytter mod tyveri af hundeposerne.

Du undgår dermed tomme dispensere og yderligere udgifter til nyanskaffelse af hundeposer. Vi anbefaler også at kombinere hundeposedispensere med affaldsspand. Det er den eneste måde at sikre, at hundeposerne rent faktisk ender i affaldet.

Opstil sættene med hundeposedispensere og affaldsspande flere steder langs stier og gågader. Dermed har hundeejere de nødvendige poser til rådighed på forskellige lokationer, når de går tur med deres hunde. Så er der ikke længere nogen undskyldning for, at hundeaffald ikke fjernes.

Opstil dispensere til hundeaffald - informer dine beboere

Gør opmærksom på opstilling af dispensere til hundeposer med avisartikler, nyhedsmails eller lokale opslag. Brug rækkevidden på sociale medier, til at informere et stort antal mennesker.

  • nem påfyldning af hundeposedispensere
  • stor kapacitet reducerer antallet af påfyldning og tømning
  • indvendig indsats til opbevaring af hundeposer
  • vælg mellem normale eller økologiske poser til hundeaffald
  • fås i kombination med affaldsspand eller askebæger
  • til væg- eller rørmontering
  • velplejede udendørs områder og vandrestier
  • tilfredse beboere og hundeejere
  • muliggør forening af hundevenlighed og renlighed

Bortskaf hundeaffald korrekt

Hundeaffald hører til i restaffaldet. Ekskrementer fra dyr, især fra kødædende dyr, kan indeholde forskellige bakterier og bør bortskaffes korrekt. I vores sortiment finder du forskellige hundeposer, som passende tilbehør til dit hundetoilet. Som plastposer, der måler 200 x 350 mm.

Naturligvis er hundeposerne af plast ikke nedbrydelige og er derfor ikke særligt miljøvenlige. Som alternativ tilbyder vi komposterbare hundeposer i henhold til EN 13432 (europæisk standard). Disse poser er af naturlige råmaterialer og er derfor mere bæredygtige end plastikposer.

Hundeposedispensere af rustfrit stål

Få hundeposedispenserne fra vores sortiment i forskellige materialer. Vælg en dispenser i den typiske mosgrønne farve. Derudover tilbyder vi robust ståldisplays i jernglimmer eller af rustfrit stål.

Overfladen i rustfrit stål er modstandsdygtig over for rust og syrer. Som forhindrer korrosion og slid, som er forårsaget af daglig brug. I hundetoilettet er er plads til ca. 200 poser til hundeaffald. Påfyldningen af nye poser kan foregå hurtigt og nemt.

Hundeposedispensere til væg

Med anvendelse af vægdispensere til hundeposer sætter du kursen for et rent og vedligeholdt udendørs område. Sørg for en behagelig atmosfære i det udendørs område, som folk gerne vil besøge. Kapaciteten på dispenseren sørger for, at der er plads til en stor mængde af hundeposer i hundeposedispenseren.

Sørg for en central placering af dispenserne, samt et passende antal i udendørs området. Det er den eneste måde at sikre den maksimale effekt af dispensere til hundeposer. Som operatør af udendørs faciliteter eller byområder forbliver du hundevenlig og sørger samtidig for den nødvendige renlighed.
 

Hundetoilet + Askebæger + Affaldsbeholder

Hundetoilettet er tilgængelig kun som hundeposedispenser eller med udvidelserne. Med en affaldsspand kombinerer du dispensering af hundeposer med muligheden for bortskaffelse af affald. Få også de forskellige dispensere til hundeaffald i kombination med et askebæger. Med denne udvidelse fungerer de ikke kun til korrekt bortskaffelse af hundeaffald.

En ordenlig bortskaffelse af affald i det udendørs område, sørger for et ryddeligt udseende og et image af høj kvalitet. Derudover kan du øge tilfredsheden hos beboere, borgere eller gæster. Opdag de forskellige affaldsbeholdere til dit udendørs område eller din park.
luk menu
Gå til top