NY

Inox-Display "Curved 60"

Huskeliste
NY

Downloads

Produktdetaljer

  • til udendørs områder
  • af rustfrit stål
  • fås i forskellige bredder og højder
Varedetaljer »

Produktspecifikationer

Varenummer

Produktbeskrivelse

De elegante Inox-systemer af rustfrit stål er perfekte til indgangsområder. Den polerede overflade har et moderne og tidsløst udseende, og iscenesætter dit reklame- eller infoskilt perfekt. Inox-serien byder på talrige varianter, så du kan vælge det rette system til dine behov!

Dit reklameskilt i den rette ramme!

Placer skiltedisplay på udendørs områder ved dine forretningslokaler, og skab opmærksomhed for dit advokatfirma, din praksis eller dit servicepunkt. Anvendelsesområderne fos Inox-skiltedisplays er mange. Vælg den rette størrelse til dine behov fra vores sortiment. Her er både størrelsen på dine reklameskilte, såvel som den samlede højde på Inox-skiltedisplayet afgørende.

Systemet fås også med forskellige monteringsmuligheder. Til denne skilteholder fås både en rørforlænger til nedstøbning i beton og en sokkelløsning til fastskruning. Bemærk, at den samlede højde til versionen "til nedstøbning" skal forstås som yderligere 500 mm eller 600 mm, afhængigt af systemhøjden. Denne del er en del af fundamentet og ikke en del af den synlige højde.

Udskiftelige reklameskilte

Skiltedisplayet er egnet til skilte med en tykkelse på 2 til 8 mm. De nødvendige skilteholdere er derfor på forhånd fastgjort til stellet og muliggør en direkte og nem montering af skiltet. Ved forespørgsel kan antallet af holdere også øges, foor at fastgøre flere plader. Find passende kompositskilte af aluminium under tilbehør, som vi kan trykke med dit ønskede motiv på 1- eller 2 sider.

Maksimer opmærksomheden med det rette lys

Øg effektiviteten af din reklame med en homogen belysning af dine reklameskilte. Vi anbefaler ensidig belysning ved brug af Inox-displayet foran dit bygningsfacade. Det giver dig mulighed for at kommunikere dit reklamebudskab til dit publikum, selv om aftenen og natten. Dobbeltsidet belysning er også mulig ved anvendelse af skiltedisplayene i åbne områder. Det sørger for, at dit reklameskilt er synligt døgnet rundt!

Angiv venligst den ønskede pladetykkelse ved bestilling!

Tilbehør

Se mere ...

Bedømmelser

Bedømmelser

{{ review.oxfname }} har bedømt:
Bedømmelse for vare:
svar:

Der er ingen anmeldelser af denne vare.
Der er ingen anmeldelser af denne vare.
Der er ingen anmeldelser af denne vare.

Varianter

Varianter Skiltebredde Udstyr Varenummer Art.-nr. Pris
2.000 mm sokkelplade (til fastboltning)
NY
2.000 mm
sokkelplade (til fastboltning)
15.0280.1 5.005,00 DKK* til varen »
1.500 mm sokkelplade (til fastboltning)
NY
1.500 mm
sokkelplade (til fastboltning)
15.0280.2 4.805,00 DKK* til varen »
NY
2.000 mm
rørforlænger (til nedstøbning)
NY
2.000 mm
rørforlænger (til nedstøbning)
15.0280.4 4.040,00 DKK* til varen »
NY
1.500 mm
rørforlænger (til nedstøbning)
NY
1.500 mm
rørforlænger (til nedstøbning)
15.0280.5 3.860,00 DKK* til varen »
luk menu
Gå til top