Udendørs skilte er velegnede til udendørs reklame. De er af høj kvalitet, stabile og vejrbestandige.
Luk
Filtrer & sorter

Byggeplads- og virksomhedsskilte i alle størrelser og former

Drag fordel af vores store udvalg af udendørs skilte til en lang række forskellige anvendelser. Find udendørs skilte og tavler som attraktiv reklameflade på byggepladser. Virksomhedsskilte anvendes også i form af bannerramme plug-in system til at formidling af vigtige oplysninger.
Samtidigt kan bruge et byggeskilt eller firmaskilt til, at reklamere for din virksomhed eller services og produkter. Brug de alsidige udendørs skilte målrettet og reklamer langsigtet, fleksibelt og i nærhed af dine kunder. Bygningsskilte og bygningstavler er skåret hele vejen rundt og er forsynet med huller i hjørnerne, afrundede hjørner eller med forskellige afstandsstykker i rustfrit stål.
 

Alsidige udendørs skilte til dine behov

Skab et ægte blikfang og design dit individuelle skilt, helst allerede inden byggeriet begynder. Som annoncør kan du udnytte de mange fordele ved byggeplads- og virksomhedsskilte til din egen reklame. 
Traverstar udendørs rammesystem "Fascia" til nedstøbning, er ideelt som infotavle eller byggeskilt. Grundrammen består af følgende elementer: basis tværstang, forlængelsesstang, rørforbindere og skilteholdere. Bundkonstruktionen varierer afhængigt af systemet: Her har du valget mellem en betonbund, et fundament eller mobilt fundament. 
Bannerrammesystemet "Trio-sign" fås med 3 betonfødder til nedstøbning i beton, så forbipasserende får et godt overblik over skiltet fra alle sider.
Hvis du derimod har brug for et mæglerskilt, skal du se nærmere på 'virksomhedsskilte' - Plug-in bannerrammesystemet med: Stativet inklusive jordspids får med forskellige fødder. Her finder du et stort udvalg af forskellige skilterammer - du skal blot vælge det byggeskilt eller virksomhedsskilt, du ønsker.

Design udendørs skilte efter dine behov

Få mere ud af din byggeplads eller brug området foran din virksomhed, til reklame med et virksomheds- eller ejendomsmæglerskilt. De forskellige suspensioner giver dig mulighed for hurtigt og nemt at fastgøre din egen reklame til de respektive elementer.
Vælg et godt synligt firmaskilt, et mæglerskilt eller byggepladsskilt.
luk menu
Gå til top