Klæbekroge og andre klæbefastgørelser byder på hurtig fastgørelse uden behov for at bore. De forskellige kroge kan anvendes på forskellige områder til fastgørelse af diverse materialer.
Luk
Filtrer & sorter

Forskellige klæbefastgørelser til dit anvendelsesområde

Med vores klæbekroge slipper du for besværet med at bore og grimme huller i væggen. Krogene kan nemt limes på væggen og imponerer med deres sikre greb. Forskellige ophængssystemer eller genstande kan placeres på krogen. Vælg de praktiske og alsidige klæbekroge.

Klæbebefæstigelse er meget populære inden for forskellige anvendelsesområder, da de er nemme at montere. I private husholdninger bruges de bl.a. som håndklædeholdere. I salgsfremme anvendes de til hurtig og pålidelig opsætning af reklamemateriale og som støtte til butiks- og forretningsudstyr.

Artiklerne kan fastgøres på ethvert ønsket sted. Krogens klæbemiddel klæber bedst, hvis du rengører placeringen for støv og snavs på forhånd. Støv- og smudspartikler kan have en negativ indflydelse på klæbekrogens holdbarhed.

Brug denne type fastgørelse til både midlertidige og permanente fastgørelser. Efter brug kan de forskellige klæbekroge fjernes fra den pågældende overflade uden at efterlade rester.

I vores webshop finder du klæbekroge til forskellige anvendelsesområder. Opsæt dem i loftet, på væggen og på forskellige overflader. Derudover har vi også et udvalg af krog til dine emballager og varer i vores sortiment. Opdag brugen af klæbekroge til dine salgsfremstød.

Klæbekroge til loft

Der findes også klæbefastgørelser til fastgørelse af reklamemateriale i loft. Her kan de forskellige fastgørelser hurtigt monteres. Samtidig letter de brugen af ophængningssystemer i dit butikslokale, dit kontor eller din virksomhed. Loftkrogene kan udstyres med en klassisk krog eller med øjer.

Til gengæld kan knudekæder, C-kroge eller reb fastgøres til disse, for at supplere det tilsvarende loftsophæng. Fremvis plakater eller billboards på denne måde eller direkte på krogen. Ved blot at hægte printmediet fast i klæbefastgørelsen, kan reklamemediet hurtigt udskiftes.

Ophæng fra loftet fungerer som en central placering for din reklame på salgsstedet (PoS). Sæt krogene fast hvor som helst i salgslokalet. Som betyder, at reklamen og informationen er i umiddelbar nærhed af produktet.

En anden fordel ved loftophæng er den frit valgbare højde, hvor du ønsker at reklamere. Vælg en plakatpræsentation i direkte synshøjde. Brug klæbekroge specifikt til dine salgsfremstød.

Fastgøres nemt på væggen

Klæbekroge til væggen kan klæbes på forskellige overflader. De forskellige artikler overbeviser med et pålideligt greb og en hurtig, praktisk anvendelse. Efter brug har du ingen grimme og visuelt forstyrrende borehuller i væggen.

Få klæbefastgørelse til væg i forskellige udgaver. Ønsker du en krog med en øsken, en klassisk metalkrog eller en fastgørelsesstrop?

Vi hjælper dig med den befæstigelse, der opfylder de rette krav til dit anvendelsesområde. Sæt krogen på væggen, og brug holderen til effektivt at præsentere rammer eller kasser. Krogen kan bl.a. anvendes til udstilling af reklamemateriale eller til at fastgøre og opbevare driftsmateriale.
Nachrüsthaken

Hang tabs med Eurohul


Nachrüsthaken_Blister

Hang tabs 0,3 mm


Hang tabs - ideelle til din emballage

Ud over de ovennævnte anvendelser kan klæbekroge også bruges til emballage. Med de passende kroge kan du udstyre emballagen til dine produkter med et blisterhul. Selv uperforerede artikler kan præsenteres på en enkelt- eller dobbeltkrog. Det gør det muligt at præsentere varer på hulvæggen eller rillepanelet.

Inden for området af hang tabs til emballage, findes forskellige designs og perforeringer i vores sortiment. Vælg den ideelle krog til din emballage og dit reolsystem. Vi hjælper dig gerne med at vælge den passende klæbekrog til dit anvendelsesområde.
luk menu
Gå til top