Her kan du betale med EAN-nummer

Klæbekroge og andre selvklæbende monteringselementer giver hurtig og nem montering uden at bore. De forskellige kroge kan bruges på adskillige områder til montering af forskellige materialer. Find den rigtige klæbekrog til dit behov nu!
Luk
Anvend filter

Forskellige selvklæbende muligheder til dit anvendelsesområde

Med vores selvklæbende kroge sparer dig for irriterende boringer og grimme huller i væggen. Krogene kan nemt fastlimes på væggen og imponere med deres sikre greb. Forskellige ophængssystemer eller genstande kan placeres på krogen. Vælg de praktiske og alsidige selvklæbende kroge.

Selvklæbende befæstigelse er meget populære i forskellige anvendelsesområder på grund af den lette fastgørelse. I private husholdninger bruges de bl.a. som håndklædeholdere. I salgsfremme anvendes de til hurtig og pålidelig opsætning af reklamemateriale og som støtte for butiks- og forretningsudstyr.

Artiklerne kan monteres på hvilket som helst sted. Krogens respektive klæbemiddel hæfter bedst, hvis du rengører placeringen for støv og snavs, da disse partikler kan have en negativ indflydelse på klæbekrogens holdbarhed.

Du kan bruge denne type opsætningsmulighed til både midlertidige og permanente fastgørelser. Efter brug kan de forskellige klæbekroge fjernes fra den pågældende overflade uden at efterlade rester.

I vores webshop kan du få selvklæbende befæstigelseselementer til forskellige anvendelser. Du kan montere dem på loftet, på væggen og på forskellige overflader. Derudover finder du også kroge til udstyr, til emballage og til dine varer i vores sortiment. Udnyt alle overflader med selvklæbende kroge til dit salgsfremme.

Selvklæbende kroge til loft

Der findes også selvklæbende beslag til fastgørelse af reklamemateriale på loftet. Her kan de forskellige elementer hurtigt monteres. Samtidig gør de det lettere at bruge ophængningssystemer i din butik, på dit kontor eller i din virksomhed. Loftkrogene kan være udstyret med en klassisk krog eller med øjer.

Til gengæld kan kæder, C-kroge eller reb fastgøres til disse for at supplere den tilsvarende loftsophængning. Plakater eller billboards kan fremvises på denne måde eller direkte på krogen. Ved blot at hægte printmediet fast i den selvklæbende element er det muligt hurtigt at udskifte reklamemediet.

Ophængning fra loftet fungerer som en central placering for din reklame på salgsstedet (PoS). Du kan sætte krogene hvor som helst på salgsgulvet. Som et resultat heraf er der reklamer og information i umiddelbar nærhed af produktet.

En anden fordel ved loftophæng er den frit valgbare højde, hvor du ønsker at reklamere. Vælg en plakatpræsentation i direkte øjenhøjde. Brug de selvklæbende kroge specifikt til din salgsfremmende kampagne.

Fastgøres blot på væggen

Selvklæbende kroge til væggen kan limes på forskellige overflader. De forskellige artikler fungerer med et pålideligt greb og en hurtig, praktisk anvendelse. Efter brug har du ingen grimme og visuelt forstyrrende borehuller i væggen.

Du får de selvklæbende beslag og kroge til væg i forskellige versioner. Ønsker du en krog med en øsken, en klassisk metalkrog eller en fastgørelsesstrop?

Vi hjælper dig med den befæstigelse, der opfylder de rette krav til dit anvendelsesområde. Sæt krogen på væggen, og brug holderen til effektivt at præsentere rammer eller kasser. Krogen kan bl.a. anvendes til udstilling af reklamemateriale eller til opsætning og opbevaring af driftsmateriale.
Nachrüsthaken

Hang tabs med Eurohul


Nachrüsthaken_Blister

Hang tabs 0,3 mm


Hang tabs - ideel til din emballage

Ud over de ovennævnte anvendelser kan de selvklæbende kroge også bruges til emballage. Med de rigtige kroge kan du udstyre dine produkters emballage med et blisterhul. Selv de uperforerede artikler kan præsenteres på en enkelt eller dobbelt krog. Dette gør det muligt at udstille varer på den perforerede væg eller lamelvæggen.

Inden for området eftermontering af selvklæbende kroge til emballage, finder du forskellige designs og perforeringer i vores sortiment. Vælg den ideelle krog til din emballage og dit hyldesystem. Vi hjælper dig gerne med vores ekspertise med at vælge den rigtige selvklæbende krog.
luk menu
Gå til top