Knudekæder, kuglekæder og langleddede kæder er yderst nyttige artikler, når reklamemedier skal hænges fra loftet.
Luk
Filtrer & sorter

Svejsekæder, knudekæder, dekokæder og meget mere

I vores webshop finder du forskellige kæder, som kan bruges til ophæng af diverse genstande. De fungerer som en stabil og hurtig befæstigelse. Vælg vores metalkæder som et robust og sikkert ophængssystem. Kæderne fås i forskellige udformninger. Vælg mellem forskellige typer, samt forskellige længder og styrker. Med det store udvalg kan du vælge den rette kæde til dit anvendelsesområde.

De forskellige typer af kæder er fremstillet af messing eller stål og fås i forskellige trådtykkelser. Vælg en kæde med en overflade af elgalvanising, forniklet messing eller forniklet stål. Få kæderne på ruller eller i metervarer.

Er du på udkig efter en knudekæde DIN 5686? Disse kæder med DIN-standard kan ikke anvendes som last- eller bæremiddel. I stedet er de ideelle til ophæng og sikring af genstande. Disse kæder kan med deres robusthed anvendes universelt til befæstning af belysning, reklamemidler eller skilte.

Med disse artikler drejer det som om usvejsede trådkæder, hvis led er "knudret" sammen. Afhængigt af kæden anvendes forskellige trådtykkelser. Da er knudekæderne elgalvaniserede, er de derfor vejrbestandinge. Brug kæderne til inden- og udendørs områder til fastgørelse af reklamemidler.

Ud over DIN 5686 knudekæder, kan du også vælge dekokæder, ringkæder, svejsekæder eller loop kæder som befæstigelse. Sammenlignet med usvejsede knudekæder, er de enkelte trådelementer i svejste kæder svejset sammen. Ledkæden består af enkelte C-formede led, som er hægtet sammen. Med loop kæden er trådkæderne flettet ind i hinanden.

Med disse kæder har du mulighed for, at skabe ophængssystemer som er individuelt tilpasset til dine behov. Find den passende kæde til dit anvendelsesområde eller formål!
 

Ideel til ophæng af plakater og mere

Kæder kan bruges til en lang række af anvendelsesområder, både til udendørs samt indendørs områder. Med kroge kan kæderne fastgøres til loftet og til forskellige genstande. Kædesystemernes bæreevne stiger med kædens længde og afhænger af kædetypen.

Som ekspert i salgsfremstød anbefaler vi specielt brugen af kæder til butiksindretning eller reklameteknologi. På disse områder kan denne typer af befæstigelse bruges til at ophænge genstande ned fra loftet på en pæn måde. Det kan være en PVC beskyttelsesafskærmning, reklameskilt eller en plakatlomme.

En loftbefæstigelse sparer plast og muliggør præcis placering efter dine ønsker. Afhængigt af den tilsigtede anvendelse og loftet, kan du vælge passende loftkroge eller selvklæbende kroge. Disse kan befæstiges til loftet på det ønskede lokation på ingen tid. Nu mangler du bare at sætte kæderne fast på krogene. Og så hænges din reklame op med stil. Vælg den optimale højde, der hvor du ønsker at hænge dit reklamemateriale op.

Med et ophængssystem kan du ikke kun invididuelt vælge placeringen, men også højden af din reklameplacering. Opstil placeringen af dine produkter efter den optimale synshøjde eller din butiksindretning. Dermed sikrer du maksimal opmærksomhed fra kunderne og en tiltalende butiksindretning.

Vælg det sikre og stabile ophæng med elgalvaniserede knudekæder DIN 5686. Sørg for et attraktivt udseende eller dekoration med pyntekæder. Eller anvend kuglekæder med lås fra vores sortiment.

Knudekæder & kuglekæder i den ønskede længde

Opdag vores kæder, som ikke kun er til professionel ophæng af dekorationer eller reklamemidler. De robuste kæder er alsidige og kan anvendes til en lang række af formål. Ud over kæder på ruller, tilbyder vi også metervarer.

Kontakt os for at få kæderne i dine ønskede mål.

Forespørg her »
luk menu
Gå til top