Klikramme "Broker", 35 mm profil, vandafvisende

Huskeliste

Downloads

Produktdetaljer

  • med passepartout til opdeling i 4 eller 6 udsnit til A4 indlæg
  • vandafvisende pga den omløbende tætningsgummi på bagvæggen og den specielle profilteknologi
  • sølvanodiseret geringshjørner
  • med huller i bundprofilen til skjult fastskruning
  • vejrbestandigt bagvæg af polystyren
  • antireflekterende, UV-stabiliseret frontplade
  • hver ramme er pakket individuelt i en robust papkasse
  • specialmål og RAL-farver fås fra 1 stk. ved forespørgsel
Varedetaljer »

Produktspecifikationer

Varenummer

Produktbeskrivelse

Et blikfang for ethvert ejendomsmæglerkontor. Uanset om det er banker, sparekasser eller ejendomsmæglere, præsenteres dine reklamer og tilbud omkring ejendomshandel perfekt med vores vandafvisende klikramme "Broker".

De sølvanodiserede profiler og geringshjørnerne garanterer et elegant udseende af høj kvalitet for klikrammen, som passer perfekt ind i det eksklusive miljø i banker, sparekasser og ejendomsmæglerkontorer. For at beskytte de indsatte medier effektivt mod regnvand, er der monteret en omløbende tætningsgummi på de vejrbestandige bagpaneler af polystyren. Den særlige profilteknologi, der anvendes i denne kundestopper, giver også en længerevarig beskyttelse. De antireflekterende frontplader er af UV-stabiliseret materiale for at forhindre, at plakaterne falmer. Desuden sørger frontpladens antireflekterende belægning for en væsentlig bedre læsbarhed af indlæggene, selv i sollys.

Med U-lommerne, der fungerer som ekstra fastgørelse af de indsatte medier, og den enkle klikteknologi til rammerne, er det muligt at udskifte reklamerne hurtigt og til enhver tid. Klikrammer monteres hovedsageligt ved at fastskruning eller ophæng. Afhængigt af størrelsen har hver klikramme et eller to huller i begge langsgående bundprofiler.

Denne ramme kan tilpasses til dine individuelle ønsker af hensyn til mål og profilfarve. Vi kan mindst producere rammen i A4 mål, den maksimale rammestørrelse er 1.000 x 1.900 mm. En produktion i individuelle mål eller en tilpasning af profilfarven ved en pulverlakering i standard RAL-farver er muligt fra 1 stk. - vi sender dig gerne et uforpligtende tilbud.

Tilbehør

Se mere ...

Bedømmelser

Bedømmelser

{{ review.oxfname }} har bedømt:
Bedømmelse for vare:
svar:

Der er ingen anmeldelser af denne vare.
Der er ingen anmeldelser af denne vare.
Der er ingen anmeldelser af denne vare.

Varianter

Varianter Varenummer Art.-nr. Pris
luk menu
Gå til top