Knudekæde "1,6 mm trådtykkelse"

Varenummer: 24.0021.3
{{ ratingAverageFormatted }} ({{ reviewCount }})
100 % real reviews
  • {{ 6 - index }} {{ ratings[6 - index] }}
Bedøm nu ({{ overallReviewCount }}) BedømmelseBedømmelser
Huskeliste

Downloads

Produktdetaljer

Produktspecifikationer

Varenummer

Produktbeskrivelse

Knudekæden med DIN 5686 standard bruges til ophæng af plakater, plakatskinner og mere. Med denne kæde drejer det sig om en stålkæde med 1 mm trådtykkelse. Kæderne fås med galvaniseret overflade og på ruller med en længde på 30 m. Oplev vores knudekæde som et robust og stabilt ophængssystem.

Leder du efter en knudekæde DIN 5686? Disse kæder med DIN-standard kan ikke bruges som bærende eller lastende. I stedet er de ideelle til ophæng og sikring af genstande. Pga. deres robusthed kan disse kæde bruges universelt til fastgørelse af belysning, reklamematerialer eller skilte.

Knudekæder hjælper dig med at skabe individuelle ophængssystemer, der passer til dine behov. Find den passende kæde til dit anvendelsesområde og formål her!

Brug knudekæder på inden- og udendørs områder

Disse artikler er usvejsede trådkæder, hvis led er "knyttet" sammen. Til denne kæde er der brugt tråd med en tykkelse på 1,6 mm. Da knudekæderne er galvaniserede, er de vejrbestandige. Brug kæderne på inden- eller udendørs områder til sikring af reklamematerialer.
Knudekæde med DIN 5686 standard, galvaniseret

Anvendelsesområder for knudekæder

Knudekæder har en bred vifte af anvendelsesmuligheder, som både kan tages i brug på uden- og indendørs områder. Kæderne kan fastgøres til loftet og til forskellige genstande vha. kroge. Bæreevnen på kædesystemet øges med længden på kæden og afhænger af den respektive kædetype.

Som eksperter i salgsfremme anbefaler vi især brugen af kæder til butiksindretning eller reklameteknologi. På disse områder kan denne type af fastgørelse bruges til at hænge genstande elegant ned fra loftet. Det kan være en PVC beskyttelsesskærm, et reklameskilt eller en plakatlomme.

En loftsmontering sparer plads og muliggør en eksakt placering efter dine ønsker. Når det kommer til kroge, kan du vælge de passende loftkroge eller klæbekroge afhængig af det påtænkte anvendelseformål og loft.

Disse kan på ingen tid fastgøres i loftet på den ønskede lokation. Nu skal du bare sætte knudekæden fast på krogene. Og så kan du hænge din reklame stilfuldt ned fra loftet. Vælg den optimale højde, som du ønsker at ophænge dit reklamemateriale.

Produktet er tilbehør til

Se mere ...

Bedømmelser

0,00
{{ ratingAverageFormatted }} ({{ reviewCount }})
Der er ingen anmeldelser af denne vare.
100 % real reviews
{{ recommendationValue }}%recommend this product
  • {{ 6 - index }} {{ ratings[6 - index] }}

You have already rated this product. Thank you very much.

Har du allerede købt produktet? Hvad synes du om det?

luk menu
Gå til top