LED hyldebelysning bader omgivelserne i varmhvidt lys og sørger for en stemningsfuld effekt ved Point of Sale.
Luk
Filtrer & sorter

Med LED hyldebelysning bringer du lyset ind i mørket

Organisering og mærkning af hylder har en effektiv effekt på dine kunders købsadfærd. Med et tiltalende design af dine hylder, har du mulighed for at fremhæve bestemte produkter eller områder. Blandt andet kan hyldebelysning have en positiv indflydelse på købsadfærden.

Med intelligent betjening forbliver belysningselementerne og strømkablerne skjult, mens produkterne på hylden sættes i fokus. Lys har i sagens natur en særlig effekt på øjet. Derfor er det vigtigt, med en veltilrettelagt hyldebelysning for at tiltrække de besøgendes opmærksomhed på dine produkter på hylden.

Du har mulighed for, at henlede opmærksomheden mod bestemte områder af sortimentet eller udstyre din butik med ensartet LED hyldebelysning. En belyst hylde skaber ekstra interesse for dit produktsortiment, og er med til at skabe mersalg.

Desuden skaber de filigranformede hyldebelysningssæt, en varm lyskilde i det pågældende anvendelsesområde. LED belysning har uden tvivl potentialet til at skabe stemning i din butiksindretning. Forskellige brancher og butikker nyder godt af LED hyldebelysningens effekt.

Kraftig belysning sikrer, at dine produkter udstilles perfekt i det rette lys på hylden. Belys dine hylder, vitriner eller endda en disk eller barområde, og skab en stemningsfuld oplevelse med LED lys.

Det er ligegyldigt, om du ønsker at belyse hylder af glas, træ eller plast. De "usynlige" systemer er hurtige og nemme at installere uden kompliceret montering. Se mere om LED systemerne i vores online shop. 
 

Sæt dine produkter i det rette lys

I vores webshop finder du forskellige udvidelser til dit hyldesystem. Du kan vælge mellem forskellige varianter, for at sætte dine produkter attraktivt i det rette lys. LED belysningen kan nemt fastgøres til det respektive hyldesystem. Du kan på ingen tid løfte din præsentation på salgsstedet til et nyt niveau.

Har du et Tego hyldesystem? Disse hylder af Tego metal er særligt velegnede til montering af LED hyldebelysning. Brugen af magneter gør installationen af belysningen særlig praktisk og efterlader ingen klæberester.

FlexiPower
- LED Belysningssystem til hylder


✓ nem montering ved brug af magneter
✓ fjernelse uden rester af lim og tape
✓ individuel tilpasning til hver enkelt hyldetype
✓ kabinet og skinner fås i andre farver
✓ brug af energibesparende lysdioder
✓ systemet kan udvides modulært
✓ flere LED skinner kan forlænges i en række
✓ beskyttelse mod omvendt polaritet
 

Se mere »
Først fastgør du de tynde magnetiske LED strips til hylden. De tilhørende højdejusterbare fordelingsbookse er fastgjort til strømskinnen på hylden. Fordelingsboksen er udstyret med to udgange, hvor 2 LED strips kan tilsluttes. Belysningssystemet kan nemt installeres ved hjælp af tilslutningskabler, kabelholdere og en tilhørende strømforsyningsenhed.

Kabinettet og skinnerne til vores hyldebelysning fås i forskellige farver og længder. Vores systemer kan udvides modulært, og kan derfor tilpasses individuelt til enhver type af hylde. Anvendelsen af LED'er af høj kvalitet sikrer en homogen og attraktiv baggrundsbelysning.

Hyldebelysningssystemerne er kendetegnet ved et enkelt plug-and-go system. Det gør det muligt at rearrangere hylderne efter behov, uden tidskrævende kabelføring. Tego-systemet er også ideelt til kompetent belysning af glas-, tråd-, metal- og træhylder.

LED hyldeforkantssæt

Som et alternativ til klassisk hyldebelysning med lysende strips, kan du vælge et sæt lysende hyldeforkanter. De oplyste forkanter er et ægte blikfang i din butik. Med en standard indstikshøjde på 39 mm, kan de belyste hyldeforkanter monteres som hidtil. Et indstik med baggrundsbelyst folie giver den optimale lyseffekt.

Med et sådant sæt sikrer du kunne kun, at din hyldeforkant er baggrundsbelyst. Forkantens smarte design giver en homogen belysning af hylden. Anvend disse belyste hyldeforkanter, og fremhæv din hyldemærkning og produkter i det perfekte lys.

Se mere »

LED hyldebelysning til dit Point of Sale

Vælg det LED hyldebelysningsystem, der passer bedst til dine krav og ønsker. Nyd den nemme håndtering af systemerne, og belys dine hylder på en eksklusiv måde. Sæt dermed dit produktsortiment i fokus på salgsstedet.

Med deres enkle form og de forskellige farvevarianter, passer systemet perfekt ind i ethvert miljø. De bliver (næsten) usynlige lyskilder med varme lysfarver.

Desuden kan selv lysfarven på nogle modeller vælges yderligere, og tilpasses omgivelserne eller den pågældende hylde. Valget er dit - vælg det rigtige produkt i vores webshop. Drag fordel af den salgsfremmende effekt af LED hyldebelysning.
luk menu
Gå til top