Luk
Filtrer & sorter

Bring din reklame frem i lyset

De fås som LED lyssøjler, LED displays eller praktiske LED lysrammer. Lyssystemer med LED teknologi kan bruges på mange forskellige måder og får hurtigt dit reklamemateriale eller et specifikt budskab til at stråle.

Belysningen af reklamer fører til en bedre opfattelse hos kunder, og sikrer en præsentation døgnet rundt. Samtidig fungerer den som lyskilde og giver et behageligt lys i butikker eller forretningslokaler.

Kunder bliver oversvømmet og overvældet af forskellige stimuli, især i gågader eller på messer. Det kan føre til et tab af opfattelse og have en negativ påvirkning på din success som virksomhed. Reklamelys er med til at modvirke dette. Med belyste objekter bliver potentielle køberes opmærksomhed fortsat rettet mod din virksomhed.

Kan udformes efter din idéer

Moderne LED Teknologi

Individuelle tilpasninger mulige

Reklamér døgnet rundt med lysreklame

Mens standardreklamer kun er synlige i løbet af dagen, oplyses lysreklame døgnet rundt. Det vækker ikke kun potentielle køberes interesse om dagen, men kan også tiltrække opmærksomhed om natten. Flere kunder og nye kundegrupper kan nemt mobiliseres.

Tidligere ubenyttede områder og mørke butiksvinduer kan udnyttes med reklamelys om natten. De forskellige LED reklamesystemer, byder ikke kun på en særlig visuel lysoplevelse til dine lokaler eller bygninger. Disse systemer er også kendetegnet ved LED'ernes energieffektivitet og den teknisk avancerede belysnings miljøvenlighed.
 

LED lysreklame til mange formål

Uanset om det er til biografer, teatre eller restauranter. Moderne lysrammer fremhæver dit indhold bedst muligt, og sikrer den rigtige iscenesættelse døgnet rundt. Produkterne bruges til en række forskellige formål.

Ud over reklame er lyssystemer populære som virksomhedsskilte. Med en lysramme, et lysbanner eller lysende bogstaver præsenteres virksomheden bedst muligt. Det gør din virksomhed genkendelig på lang afstand. Et udendørs display eller lyssøjle kan også anvendes som vejviser, velkomstskilt eller oversigt.

De forskellige anvendelser af lysreklame, er ikke begrænset til indendørs områder. Denne type reklameforanstaltning åbner op for nye muligheder, især udendørs. De mange produkter er ikke kun velegnede som virksomhedsskilte. De kan også bruges til at reklamere for tilbud, øge kendskabet til et brand eller formidle information.

Produktsortimentet i vores online shop inden for anvendelsen af lysreklame, kan opdeles i forskellige kategorier. Produkterne til LED reklamelys kan bruges fleksibelt og forbedrer dine reklameforanstaltninger i høj grad.

Lysreklame til messer og events

Lysvægge anbefales til brug på messer og events. De fungerer som en flot og attraktiv messevæg. Alternativt kan produkterne også skabe fantastiske effekter i forbindelse med design af butiksvinduer. De er nemme at opsætte og med de udskiftelige tekstilbannere, udgør de en optimal overflade til reklame. 

Det perfekte supplement til den oplyste messevæg, er en LED messedisk. Med disken kan temaet for messestanden genbruges. Disken skaber et blikfang for kunderne. En tiltalende grafik kan give en umiddelbar forståelse af dit produkt eller din service.

Lysreklame med moderne LED teknologi

Moderne LED teknologi forbedrer også reklamer i rammer. De klassiske klikrammer er erstattet af lysrammer. Rammerne fås i forskellige materialer og er udstyret med forskellig belysning. Rammerne kan monteres på gulvstandere, som ophæng på væg eller hænges ned fra loft.

Hyldebelysning spiller en vigtig rolle for reklame på hylderne. Med belysningen kan dine produkter målrettet iscenesættes på hylden. Forskellige profiler sikrer, at de er tilpasset til din hylde. Vi har med mange års erfaring, stort kendskab til området af hyldeorganisering.

I vores online sortiment kan få belyste genstande samt LED spotlights og reklamepaneler. Forskellige spotlights, projektorer eller LED paneler komplimenterer dine muligheder for lysreklame. Find den rigtige løsning til din virksomhed.
 

Lysskilte og lysreklame får din reklame til at skinne

Vælg det LED lyssystem, der fremhæver dine medier bedst muligt. Uanset om det er til virksomhed, den næste messe, en udstilling eller et andet anvendelsesområde.

LED lyssystemerne i de mange forskellige designs, tiltrækker den ønskede opmærksomhed og præsenterer dine medier effektivt. Uanset om det er til ensidig eller dobbeltsidig anvendelse eller om det er et display eller ophængssystem. Det er næsten ingen grænser for dine ønsker af hensyn til form og størrelse.

Opdag vores effektive anvendelse af lysreklame. Med vores forskellige produkter til adskillige anvendelser, har du altid et produkt til dine behov. Vi hjælper dig gerne med at vælge det rigtige, belyste reklamedisplay. Vi bringer din reklame frem i lyset.
luk menu
Gå til top