Luftrensere med HEPA filter og mobile luftfiltre er let at placere og med indbygget HEPA filter, der erstatter den forurenede luft med ren frisk luft. Filtreres støvpartikler, bakterier og vira ud af miljøet.

Læs videre »

Hvor anvendes luftrensere?

Det enkle design og lave vægt gør anvendelsen af luftrensere nemt at integrere i jeres lokaler. Selv med høj udluftningsydelse forbliver støjniveauet lavt. Med luftfiltre garanteres et rent indeklima i lokalet, for dine kollegaer og kunder.

De forskellige modeller af luftfrisker og luftrenser kan anvendes både i private husstande, og i den kommercielle sektor. I private husstande hjælper luftrenser primært allergikere med at begrænse omfanget af deres allergi gener.

Med et simpelt design og forskellige farvede filterovertræk, kan modellerne vælges efter behov i de forskellige rum. Et filterdæksel fungerer som et farverigt cover uden at begrænse filterets ydeevne.

I den kommercielle sektor findes luftrenser med HEPA filtre. Luftrenser har en positiv indvirkning på indeklimaet, især på kontorer, hvor behovet for frisk luft er nødvendigt for medarbejdernes trivsel.

Ud over at blive brugt på kontorer appellerer luftrenserne også til anvendelse på lager, produktioner, eller andet sted hvor forurenende stoffer eller mange støvpartikler opstår. Luftkvaliteten kan på kort tid forbedres, og dine kollegaer befinder sig i et trygt arbejdsmiljø.

Hvor ønsker man ren og frisk luft? I mange forskellige områder har man behov for ren luft. Vores luftrenser opfylder netop dette behov. Vær opmærksom på anbefalingen for antal og størrelse på luftrenser beregnet ud fra lokalets kvadratmeter.

Der findes mange speciel designede modeller, nogle er velegnede til store rum, andre til mindre rum.  Årsagen til disse forskellige modeller afhænger af rummets størrelse, og hvilken udluftningsgrad man ønsker for optimale resultater.

Ideelt set bør luften filtreres to eller tre gange pr. time. Ved at beregne luftmængden i det påtænkte område, der ønskes renses, kan dette sammenholdes med udluftningsydelsen. For en optimal sammenligning anbefaler vi at bruge filtrene i vores webshop.

Betjenes med APP

Luftreiniger mit App bedienbar

Automatisk indstilling

Luftreiniger mit Automatik Modus

Betjenes via fjernbetjening

Luftreiniger mit Fernbedienung

Hvordan fungerer en luftrenser?

Ofte er du ikke klar over, kvaliteten af indeklimaet. Tilstedeværelsen af ​​vira eller skadelige stoffer er usynlige for det blotte øje. Det er her, luftsensorer kommer i spil. Sensorerne måler luftkvaliteten, og oplyser dig, om der skal aktiveres rensning af luften.

Grundet interaktionen mellem luftsensoren og den tilknyttede app, har du altid et overblik på rummets luftkvalitet. Kontrol via appen "IDEAL AIR" er en måde at betjene mobile luftrenser på. Nogle produkter leveres med en fjernbetjening, og har også en automatisk tilstand. Alternativt kan alle produkter også styres manuelt.

Fjernbetjeningen er meget brugervenlig. I automatisk tilstand behøver du ikke bekymre dig om appen eller fjernbetjeningen, men blot overlade styringen af rensningen til enheden. Uanset betjening kan du opnå effektiv luftfiltrering til det respektive anvendelsesområde. Dette gøres ved at kombinere forskellige filtre inde i produkterne.

360° HEPA filteret (højeffektivt partikelfilter) består i stort set af fire forskellige filterniveauer. Først strømmer luften gennem et gitter, der fungerer som et for-filter. Grove partikler som snavs eller lignende sidder fast her. Det næste for-filter foretager filtreringen af ​​partikler, der er lidt mindre grovkornede.

Efter de to første filtreringer renses luften på det laveste niveau. Dernæst filtreres ultrafine partikler ud, der påvirker åndedrættet. På dette tidspunkt vil støvpartikler eller vira forsvinde og endelig sikrer et lag aktivt kul, at lugt og gasser fjernes fra luften.

I slutningen af ​​processen skabes der ren og behagelig luft, der blandt andet er fri for vira, forurenende stoffer og støv. På trods af den høje ydeevne forbliver rummets luftrenser stille, og driften høres knapt.

Luftrenserens effektivitet afhænger naturligvis i høj grad af filteret indeni. Det er derfor meget let at udskifte det, så snart du bemærker, at udluftningen forværres betydeligt. Separate 360° filtrere kan findes i vores webshop.

Efter udskiftning af filteret er din enhed næsten som ny, og du kan fortsætte med at nyde dens fordele. Et filters levetid er i gennemsnit ca. 1 år.

Hvor effektivt er produktet?

De forskellige modeller i denne kategori hører til produkttypen, hvor fordelene ikke nødvendigvis er umiddelbart synlige. Tilstedeværelsen af ​​forurenende stoffer eller andre små partikler, ligger man ikke umiddelbar mærke til. Derfor stilles spørgsmålet ofte, hvor nyttige produkterne i virkeligheden er.

Som et firma, der selv bruger luftrenser, kan vi forsikre dig om, at det giver god mening. Den cirkulerende luft har stor indflydelse på folks velbefindende. Dårlig luft kan forårsage dårligt humør, koncentrationsbesvær eller hovedpine. Det kan også gøre dig syg.

Med en luftrenser tilpasset til et rum i din virksomhed, vil du ikke kun give dit personale et bedre indeklima, men på samme tid også værne om deres helbred.

Ved at filtrere patogener, vira og forurenende stoffer fra luften kan du bidrage til dine medarbejderes sundhed. Ud over personalet kan kunder i salgsrum også drage fordel af den rensede luft. Skab en optimal købsatmosfære for dine kunder.

Luftrenser har ikke kun en positiv effekt på helbredet. Derudover filtrerer den respektive model ubehagelige lugte, støv og pollen fra rummet. Effekten er en stor hjælp især for allergikere. Den rensede luft kan i høj grad reducere ubehag.

At købe en luftrenser giver trivsel og frisk luft ikke kun for kunder, men også for arbejderne. Ligesom arbejds atmosfæren forbedres, hjælper luftfilteret med at etablere en arbejdsplads med en Feel-Good faktor. Det er især nyttigt i åbne kontorer.

Der er en høj risiko for infektion, hvor mange mennesker mødes. Aerosoler og dårlig luft filtreres let ud af luften. Luftrenser fungerer kontinuerligt, og kan også bruges i nattilstand. På den måde opnår du et bedre indeklima døgnet rundt.

Lydsvag ved høj ydeevne

For bedre indeklima

Filtrerer aerosoler, støv, lugt og mere

Nem at betjene

Luftrenser til små, mellem og store rum

For at opnå optimale resultater med hensyn til luftkvalitet og trivsel skal udskiftning af HEPA filtre overholdes. Afhængig af rummets størrelse er det nødvendigt med en indstilling på stærk eller svag ydelse. De forskellige modeller fra vores sortiment er velegnede til lokaler i forskellige størrelser. Du kan finde produkter til små, mellem og store rum i vores webshop.

Luftrenseren renser det antal kubikmeter i timen som afspejles i rummets størrelse. Med en indbygget nattilstand eller energibesparende tilstand forbliver strømforbruget lavt. Ydelsen for den respektive luftrenser kan styres manuelt.

Nogle enheder fungerer via app eller automatisk tilstand. På denne måde er filtreringen fuldstændig automatisk. Luftrenseren indstilles til hvor meget der skal filtreres. I kombination med en luftsensor kan luftens kvalitet kontrolleres på forskellige punkter.

Luftrenser med sensorer kan let placeres, hvor behovet for ren luft ønskes. Det er ideelt at placere modellen i midten af ​​rummet, så luften og forurenende stoffer kan filtreres ud af den cirkulerende luft. Hvis genstanden placeres i et hjørne, er der en risiko for, at dette område alene filtreres igen og igen. Luften skal cirkulere i rummet.

Vores udvalg af luftrenser spænder fra rum størrelser fra 20 m² op til områder på 160 m².  Vores luftrenser kan anvendes mange steder, såsom kontorer, venteværelser, klasselokaler og fitnesscentre er populære anvendelsesområder.

Du finder produkterne til luftrensning inddelt i rum størrelser. Der fjerner de forurenende stoffer, pollen og takket være det aktive kulstoffilter også ubehagelige lugte og meget mere.
 


Populære anvendelsesområder er:

Åbne kontor miljøer

Venteværelser

Undervisningslokaler

Hoteller

Luftrenser: Ideel som kontorudstyr

Med modellerned forskelle i ydeevne og tilpasning til forskellige rumstørrelser, kan der findes den rigtige luftrenser til ethvert anvendelsesområde. Små kontorer, salgsrum, lagre og produktionsfaciliteter kan forsynes bæredygtigt med ren luft. Dette sikrer en følelse af velvære på arbejdspladsen eller i butikken.

På det respektive anvendelsessted bliver HEPA luftfilteret en integreret del af udstyret. Med et simpelt design forbliver de i baggrunden. En praktisk størrelse sikrer, at luftrenseren kan placeres fleksibelt forskellige steder.

Enheden opfylder hurtigt de nødvendige krav i kontorer, lagre og butikker. Men hvad med at bruge det inden for medicinske områder? I terapirum, venteværelser er der specielt fokus på kvaliteten af luft. Ud over støv, pollen og lugt skal enhederne primært filtrere patogener i form af aerosoler.

Udstyret med et HEPA filter af høj kvalitet, er modellerne også velegnede til brug i medicinske områder. Et luftfilter anbefales især på steder, hvor mange syge mennesker mødes. Samtidig giver det lindring til allergikere i din praksis.

Skoler er ofte også et sted, hvor sygdomme hurtigt kan sprede sig fra barn til barn. Rum, der er vanskelige at ventilere, kan udstyres med en luftrensningsanordning. Ventilation og dermed luftkvaliteten forringes, især om vinteren. Vores produkter præsenteret ovenfor hjælper med at opretholde god luftkvalitet og indeklima.

I mange rum er man ikke engang opmærksom over det dårlige indeklima. Blandt andet tilbringer du mange timer på arbejdspladsen.  Dårligt indeklima forårsager ofte hovedpine, koncentrationsbesvær og kan endda gøre dig syg. Af denne grund er det vigtigt med god og ren luft.

Ved at bruge en luftrenser forbedrer du dine medarbejderes arbejdsforhold. Samt drages der omsorg for en god atmosfære for dine kunder.

Gør en luftrenser til en integreret del af dit kontorudstyr. Skab en attraktiv, sund og innovativ arbejdsplads for dine medarbejdere, ved at filtrere forurenende stoffer, pollen, støv, mider og mange andre forurenende stoffer ud af luften. Indånd ren luft i dit daglige kontorliv!

De forskellige modeller er nemme at bruge, og kan anvendes på alle områder. Skab et friskere indeklima på kontoret, lageret eller salgsrummet. Drag fordel af frisk luft døgnet rundt!

Hvad skal man overveje, når man køber en luftrenser?

Når du køber en luftrenser, spiller anvendelsesområdet en vigtig rolle. Først og fremmest er størrelsen på rummet afgørende. Er det et lille eller et større rum? Ydermere hvor kraftig luftrensning der ønskes.

Vores systemer er ideel til visse rumstørrelser. Rensningsydelsen er knyttet til en bestemt luftmængde i timen. Rensning af større rum kræver en højere ydelse end for små rum, da mere luft skal filtreres.

Nogle specielle områder kræver yderligere filtrering af luften end andre. I dette tilfælde kan du vælge en mere kraftfuld model. Efter at have bestemt den korrekte ydeevne, skal du vælge placeringen af ​​enheden. Hvor vil du placere luftrenseren?

Din luftrenser kan bruges på gulvet, på bordet eller flyttes mobil rundt. Visse modeller anbefales mere til praktisk brug på bordet og disken end andre. Andre har hjul, og kan derfor bruges fleksibelt i rummet. Selv mindre enheder kan hurtigt og nemt flyttes.

Endelig spiller designet og størrelsen bestemt en rolle. Da det er et teknisk objekt, er de tekniske data afgørende for købet. Men udseendet af modellerne bør heller ikke overses. Luftrenserne er for det meste skjult under et bord eller lignende på kontoret eller venteværelset.

I vores webshop kan du finde klassiske modeller i hvid eller sort. De runde eller firkantede designs i disse enkle farver, falder godt ind i indretningen.

Samtidig kan luftrenserne designes i flere farver. Et filterdække af høj kvalitet i farve efter eget valg som passer ind i jeres indretning til kontor, butik eller venteværelse. Disse filterdækker er kun tilgængelige på nogle modeller. De begrænser ikke funktionen af ​​din luftrenser på nogen måde.

Vil du have en støjfri enhed? Eller vil du gerne have et stænk af farve til dit interiør? Beslut nu om det produkt, der passer perfekt til din lokation. En bedre luftkvalitet kan mærkes inden for meget kort tid.

Skab en ren og behagelig luft i stedet for dårligt indeklima. Vælg den rigtige model fra vores webshop!

Vil du forbedre kvaliteten af ​​dit indeklima?

Luftrenser med HEPA filtre forbedrer ikke kun luftkvaliteten i lokalet, men sørger også for bedre trivsel og sundhed.

Har du spørgsmål til rensningsydelsen for en vare? Eller vil du gerne vide mere om de forskellige produkter?

Kontakt os venligst, og vi vil være behjælpelig med at svare på dine spørgsmål.


Telefon: +45 4921 0800
 

Vil du forbedre kvaliteten af ​​dit indeklima?

Luftrenser med HEPA filtre forbedrer ikke kun luftkvaliteten i lokalet, men sørger også for bedre trivsel og sundhed.

Har du spørgsmål til rensningsydelsen for en vare? Eller vil du gerne vide mere om de forskellige produkter?

Kontakt os venligst, og vi vil være behjælpelig med at svare på dine spørgsmål.


Telefon: +45 4921 0800
 

luk menu

Vis produkter

Advarsel!

VKF Renzel Danmark ApS
Gå til top