Luftrenser med HEPA filter og mobile luftfiltre er udført med et Hepa filter, som erstatter den urene luft med renser luft. Støvpartikler, bakterier og vira (herunder coronavirus) filtreres effektivt ud af omgivelserne.
Luk
Filtrer & sorter

Hvor anvendes en luftrenser?

Med det enkle design og den lave vægt er anvendelsesmulighederne mange. Med en høj udluftningsydelse forbliver støjniveauet stadig lavt. Luftrenserne garanterer et bedre indeklima for dig og dine kollegaer.

De forskellige typer af luftrensere kan med fordel anvendes for at minimere allergiske symptomer.  

Med et simpelt design og filterdæksler i forskellige farver, kan modellerne bruges i ethvert lokale. Et filterdæksel fungerer som et farverigt cover uden at begrænse filterets ydeevne.

En luftrenser med HEPA filter anvendes i den kommercielle sektor, især på kontorer har luftrensere en positiv effekt på indeklimaet, hvor behovet for frisk luft er nødvendigt for medarbejdernes trivsel.

Ud over brugen på kontorer, appellerer luftrensere også til anvendelse på lager, i produktioner eller andre steder hvor forurenede stoffer eller mange støvpartikler opstår. I løbet af ingen tid, kan luftkvaliteten forbedres, og skaber dermed rammerne for et trygt arbejdsmiljø. 

Der findes mange forskellige modeller, nogle velegnede til store rum, andre til mindre rum. Vær opmærksom på vores anbefaling af antal og størrelse på luftrenserne, beregnet ud fra lokalets kvadratmeter. Årsagen til disse forskellige modeller afhænger af rummets størrelse, og hvilken udluftningsgrad man ønsker for optimale resultater. Ideelt set bør luften filtreres to eller tre gange pr. time. 

Kan betjenes med APP

Luftreiniger mit App bedienbar

Automatisk tilstand justerbar

Luftrenser med automatisk tilstand

Betjenes via fjernbetjening

Luftreiniger mit Fernbedienung

Hvordan fungerer en luftrenser?

Ofte er du ikke engang klar over, hvor dårlig en luft du indånder. Tilstedeværelsen af vira eller forurenede stoffer er ikke synlige for det blotte øje. Det er her, luftsensoren kommer i spil. Sensorerne måler kvaliteten af luften, og oplyser dig om det er tid til at rense luften igen.

Med samarbejdet mellem luftsensoren og den tilknyttede app, har du altid et overblik over kvaliteten af luften. Den mobile luftrenser betjenes via appen "IDEAL AIR". Nogle produkterne kan fås med fjernbetjening og justerbar automatisk tilstand. Alternativt kan alle produkter også styres manuelt. 

Fjernbetjeningen er nem at benytte og intuitivt opbygget. I automatisk tilstand behøver du ikke at bekymre dig om appen eller fjernbetjeningen, overlad blot filtreringen til enheden. Uanset hvilken funktion du bruger, opnår du en effektiv luftfiltrering til den specifikke anvendelse. Dette opnås ved kombination af forskellige filtre i luftrenseren.  

Det 360° HEPA filter (høj effektive partikel filter) består stort set af fire forskellige filtreringsniveauer. Luften strømmer igennem et gitter, der fungerer som et forfilter. Det er her at grove partikler som snavs eller lignende bliver opfanget. Det næste forfilter er et net, som filtrerer grovkornede partikler fra. Efter de to første filtreringer renses luften på det laveste niveau. Dernæst filtreres ultrafine partikler fra, der påvirker åndedrættet. Dermed vil støvpartikler eller vira blive filtreret fra og endeligt sikrer et lag aktivt kul, at lugt og gasser fjernes fra luften.

Når processen er afsluttet, er resultatet en ren og behagelig luft, som trygt kan indåndes uden bekymringer. På trods af den høje ydeevne er den mobile luftrenser meget lydløs.

Luftrenserens effektivitet afhænger naturligvis i høj grad af filteret indeni. Derfor kan det nemt udskiftes, så snart du bemærker, at udluftningen forværres betydeligt. Derfor kan 360° filtreret også fås separat i vores webshop.

Efter udskiftning af filteret fungerer din enhed næsten som ny, og du kan fortsætte med at nyde godt af fordelene. Et filters levetid er i gennemsnit ca. 1 år.

Får du gavn af en luftrenser?

De forskellige modeller i denne kategori hører til den type af produkter, hvor fordelene ikke nødvendigvis er umiddelbart synlige. Du bemærker lugte, men er ikke opmærksom på tilstedeværelsen af forurenede luft eller andre små partikler. Med disse produkter er det derfor lettere at sætte spørgsmålstegn ved, hvor nyttige produkterne egentlig er. 

Som bruger af en luftrenser, kan vi forsikre dig om at det giver god mening. Den cirkulerende luft har stor indflydelse på en persons velbefindende. Dårlig luft kan forårsage koncentrationsbesvær, hovedpine eller dårligt humør, hvilket også kan gøre dig syg.

Med en passende luftrenser i din virksomhed, får du ikke kun dine medarbejdere til at føle sig tilpas, du værner også om deres helbred.

Den mobile luftrenser har ikke kun en positiv effekt på helbredet, derudover filtrerer den pågældende model ubehagelige lugte, støv og pollen fra luften i rummet. Især allergikere drager fordele af brugen, da den filtrerede luft i høj grad reducerer ubehag.

Der er en høj risiko for smittespredning, hvor mange mennesker mødes og opholdes. Aerosoler og dårlig luft filtreres let fra luften. Luftrenseren fungerer kontinuerligt, og kan også bruges i nattilstand. Du opnår et bedre indeklima døgnet rundt med en luftrenser.

Lydsvag ved høj ydeevne

Godt for helbredet

Filtrerer aerosoler, støv, lugt og mere

Nem at betjene

Luftrenser til små, mellem og store rum

For at opnå optimale resultater med hensyn til luftkvalitet og trivsel, skal udskiftning af HEPA filtre overholdes. Afhængig af rummets størrelse, kan ydeevnen være høj eller lav. De forskellige modeller fra vores sortiment er velegnede til lokaler i forskellige størrelser. Du kan finde produkter til små, mellem og store rum i vores online shop.

Vores luftrensere filtrerer et given antal kubikmeter i timen, hvilket afspejles i rummets størrelse og modellen. Med en indbygget nattilstand eller energibesparende tilstand forbliver strømforbruget lavt. Effekten af den respektive luftrenser kan styres manuelt.

Nogle af vores enheder kan betjenes via app eller sættes til automatisk tilstand. Luftrenseren justerer selv hvor kraftigt den skal filtrere luften. I kombination med en luftsensor kan luftkvaliteten kontrolleres på forskellige måder.

Luftrensere med sensorer kan nemt placeres mange steder, men ideelt bør modellen placeres centralt i rummet, så luften og forurenende stoffer kan filtreres ud af den cirkulerende luft. Hvis luftrenseren placeres i et hjørne, er der en risiko for, at det kun er dette område som filtreres. 

Vores udvalg af luftrensere spænder fra rumstørrelser fra 20 m² op til områder på 160 m². Derfor anvendes vores luftrensere ikke kun på kontorer, men også på mange andre områder såsom venteværelser, klasselokaler og fitnesscentre.
 


Populære anvendelsesområder er:

Kontorer i åbent plan

Venteværelser

Klasselokaler

Private husholdninger

Mobile luftrensere & air purifiers: Ideelle til dit kontorudstyr

Der findes forskellige modeller som kan opfylde dit behov for renluft. Skal den anvendes i små, mellem eller store kontorer, salgslokaler, fitnesscentre, skoler, lagre eller i produktionen.

På det respektive anvendelsessted, bliver et HEPA filter en integreret del af udstyret. Den praktiske størrelse sikrer, at luftrenseren kan placeres fleksibelt og flyttes efter behov.

Enheden opfylder de nødvendige krav på kontorer, lagre og butikker. Men hvad med at bruge det indenfor sundhedssektoren? ex. i venteværelser hvor mange mennesker er samlet giver det god mening med en luftrenser.
Ud over støv, pollen og lugt kan enhederne filtrere patogener i form af aerosoler.

Skoler er ofte steder, hvor sygdomme hurtigt kan sprede sig fra barn til barn. Rum, der er vanskelige at ventilere, kan udstyres med en luftrenser. Udluftningen og luftkvaliteten forringes, især om vinteren. Vores produkter hjælper med at opretholde en god luftkvalitet og stabilt indeklima.

Mange steder, er man ikke engang opmærksom på hvor dårligt et indeklima der er. Du tilbringer det meste af dagen på din arbejdsplads, hvor et dårligt indeklima ofte kan forårsager hovedpine, koncentrationsbesvær og endda kan gøre dig syg. Derfor bør arbejdsgiveren altid sørge for god og ren luft. Ved at bruge en luftrenser forbedrer du dine medarbejderes arbejdsvilkår. 

Gør en luftrenser til en integreret del af dit udstyr. Skab en attraktiv, sund og innovativ arbejdsplads for dine medarbejdere, ved at filtrere forurenende partikler, pollen, støv og mange andre bakterier ud af luften. 

De forskellige modeller er nemme at bruge, og kan anvendes på alle områder. Skab et friskere indeklima på kontoret, lageret eller salgsrummet. Få gavn af frisk luft døgnet rundt!

Hvad skal man overveje, når man køber en luftrenser?

Når du køber en luftrenser, spiller anvendelsesområdet en vigtig rolle. For det første er rummets størrelse afgørende. Er det et lille eller et større rum? Hvor stor luft udskiftning ønskes?

Vores luftrenser er beregnet til bestemte størrelser af rum. Filtreringsydelsen er knyttet til en bestemt luftmængde i timen. Filtrering af større rum kræver en højere ydeevne end for små rum, da mere luft skal filtreres.

Nogle specielle områder kræver yderligere filtrering af luften end andre. I dette tilfælde kan du vælge en kraftigere model. 

Der findes luftrenseren som kan bruges på gulvet eller på borde. Andre har hjul, og kan derfor bruges fleksibelt i rummet. 
Endelig spiller designet og størrelsen også en bestemt rolle. Luftrenserne er for det meste skjult under et bord eller lignende på kontoret eller venteværelset.

I vores webshop kan du finde klassiske modeller i hvid eller sort. De runde eller firkantede designs i disse enkle farver, er diskrete og falder godt ind i indretningen.

Samtidig findes luftrenserne i flere farver. Vælg et filterdække efter dit farve ønske som passe ind i jeres indretning på kontoret, butikken eller venteværelset. Disse filterdæksler er kun tilgængelige på nogle modeller. De begrænser på ingen måde funktionen af din luftrenser.

Find en luftrenser i vores sortiment som passer til dine behov!

Vil du forbedre kvaliteten af ​​dit indeklima?

Luftrensere med HEPA filtre forbedrer ikke kun luftkvaliteten indendørs, men sørger også for bedre trivsel og sundhed.

Har du spørgsmål til en af vores produkter eller ønsker du hjælp i forbindelse med køb af en luftrenser?

Kontakt os gerne for vejledning.


Telefon: +45 4921 0800
E-mail: info@vkf-renzel.dk

luk menu
Gå til top