Mannequin "Bikesport"

Huskeliste

Downloads

Produktdetaljer

  • sportsfigur til cykelsport
  • til præsentation af sportstøj
  • tilgængelig i kvindelige og mandlige figurer
  • enkelt plug-in system
  • ideelt til sportsbutikker eller cykelforhandlere
  • fleksibelt design af salgslokaler og butiksvinduer
Varedetaljer »

Produktspecifikationer

Varenummer

Produktbeskrivelse

Aktiv varepræsentation

sportslig mannequindukke

Hurtig og nem at samle

Tidsbesparende at samle

Høj stabilitet

inkl. bundplade inkl. fodspyd

Ubesværet kollektionsskift

afklædes nemt

Præsenter din cykelmodel med vores nye mannequin "Bikesport" i dine salgslokaler eller butiksvinduer! Figuren er nem at på- og afklæde pga. sit nemme plug-in system. Udstyr mannequinen med cykelshorts, cykeltrøje og cykeljakke, og fuldend outfittet med cykelbriller og cykelhjelm. Takket være de let affladede fødder kan mannequinen også udstyres med cykelsko.

Mannequinfiguren er en aktiv del af din sportsmode. Derudover muliggør mannequinen også at fremvise dine seneste cykelnyheder. Vores sporty mannequiner er modelleret til at være slanke og muskuløse. Vælg mellem en herre- eller damemodel. Design butiksvinduet i din cykelforhandler eller skab et blikfang i indgangsområdet. Mannequinen i cykelposition sørger for en dynamisk varepræsentation i din sportsforhandler.

Dekoration og tilbehørsartikler er ikke inkluderet i leveringen.

Se flere mannequiner fra vores sportsserie

Med mannequinen "Fodbold" bliver din præsentation i butiksvinduet til et hit. Klæd mannequinen på med en træningstrøje, træningsbukser og strømper og sørg for at skabe en autentisk varepræsentation. Vælg neutrale træningssæt eller individuelle sponsortrøjer fra forskellige fodboldklubber.

Den dynamiske mannequin "Fodbold" er indbegrebet af aktiv fodbold og vil være et blikfang i dit butiksvindue. Udstil også mannequinen i dit salgslokale. Mannequinen skyder til bolden med det ene ben og klarer sig lige så godt i din sportsbutik eller fanshop.
Mannequin
Mannequinen "Basketball" står klar til at skyde bolden afsted. Dit butiksvindue bliver et spillefelt. Udstyr mannequinen med t-shirt og short så den ligner en basketspiller. Opstil mannequinen klar til at score point ved at placere en basketbold mellem dens hænder.

Den sporty pose giver autenticitet til din varepræsentation. Vis den nyeste basketballmode i din sportsforhandler, mannequinen "Basketball" ser både godt ud i butiksvinduet og i salgslokalet.
Mannequin
Vintersport kræver tilsvarende udstyr og beklædning. Dine ski- og vintersportstøj udstilles på imponerede vis med mannequindukken "Ski". Mannequinen præsenterer dit modetøj til vintersport i en let sammenbøjet position, ligesom når man står på ski.

Bring skiløjpen ind i dit butiksvindue eller salgslokale. Udstyr mannequinen "Ski" med snowboardbukser, skijakke og handsker, og fuldend looket med skibriller og hjelm.
Mannequin

Bedømmelser

Bedømmelser

{{ review.oxfname }} har bedømt:
Bedømmelse for vare:
svar:

Der er ingen anmeldelser af denne vare.
Der er ingen anmeldelser af denne vare.
Der er ingen anmeldelser af denne vare.

Varianter

Varianter Køn Varenummer Art.-nr. Pris
dame dame 80.1200.1 3.455,00 DKK* til varen »
herre herre 80.1200.2 3.455,00 DKK* til varen »
luk menu
Gå til top