Mannequiner anvendes til optimal præsentation af dine produkter i butiksvinduet. 
Luk
Filtrer & sorter

Mannequiner til dit butiksvindue

Som navnet antyder, anvendes mannequiner primært i butiksvinduer. Her kan du fremvise aktuelle kollektioner eller bestemte produkter. Tiltræk de forbipasserende opmærksomhed med et tiltalende design af butiksvinduet med påklædte mannequiner. I bedste fald tiltaler produktet så meget, at personen beslutter sig for at besøge din butik.

Ved at udskifte udstillingen i butiksvinduet, henledes opmærksomheden på dit brand igen og igen. De fleksibelt anvendelige mannequiner understøtter dette. Med en lille indsats kan du justere, placere eller påklæde mannequinerne. Pga. den nemme håndtering og det store reklamepotentiale anvendes displayene på forskellige områder.

Ud over klassisk brug i butiksvinduet anvendes varepræsentation med mannequiner også andre steder. Også på messer, til events eller ved lancering af nye produkter er en tiltalende udstilling af tøj muligt. Mannequiner kan placeres på scener, messestande eller på podier.
Schaufensterpuppen auf Warenpräsentationspodest Easy Cubes

Produktudstilling med mannequiner

Mannequindukkerne til butiksvinduer vejer næsten ingenting og kan let adstilles i de enkelte dele. Mannequinerne kan derfor anvendes til udstilling af forskellige typer af varer. Uanset om det er stationær brug i butikken eller til mobil anvendelse, bliver dine varer altid udstillet på en attraktiv måde med mannequindukkerne.

Ved at udstille varen på den imiterede krop får kunden et bedre indtryk af, hvordan varen ser ud i virkeligheden. Kunden får meget mere ud af vareudstillingen, end hvis T-shirts bare ligges fladt frem. I stedet ser kunden hvordan varen passer, og føler dermed større lyst til at købe den.

Fordelene omfatter nem transport, enkel håndtering og de mange muligheder for anvendelse. Ombyg dukkerne igen og igen, klæd dem på eller tilføj individuelle elementer. Ud over disse fordele kommer den store merværdi, som mannequindukkerne har for dit salg og din virksomhed. Som kan naturligvis have en positiv effekt på din virksomheds eller dit brands succes.

Hvad er en mannequin?

Mannequinen er en figur i naturlig størrelse, som er påklædt med tøj og andre beklædningsgenstande. Formålet er at udstille og fremvise tøjet i påklædt tilstand. Det bruges til reklame i butiksvinduer og i butikslokaler, med det formål at tiltrække kunder og interesserede, og for at få designerne til at illustrere tøjet.

Det opfordrer dermed kunden til at identificerer sig med varerne. Som også skaber et ønske om at eje produktet. Ved at vælge en mannequin i form af en herre, dame eller barn kan fokus på målgruppen styrkes. 

Den traditionelle mannequin består af plast, men moderne mannequiner også er fremstillet af alternative materialer. Kombinationen af forskellige materialer forstærker effekten af tøjet og øger kundens opmærksomhed.

Mannequin "Magic" - Den designbare mannequin

Påklædningen af mannequinerne i butiksvinduet og i butikslokalerne skal skilles sig ud fra mængden. Kombiner de forskellige materialer for at øge opmærksomheden. Mannequierne fremstår dermed i et helt nyt lys. Konventionelle mannequiner er passé.

I kombination med træelementer fremstår mannequinen naturlig, i kombination med elementer i krom og guld fremstår den af høj kvalitet. Dette udseende har en stærkere effekt på påvirkningen af mannequinens påklædning Vores mannequin "Magic" er tilgængelig som dame- og herrefigur.
Mannequindukke som dame og herre med træelementer
Mannequinen "Magic" forener stilfuldt forskellige materialer i ét display. Ved at vælge visse elementer i andre materialer, kan du stilfuldt forbedre dukkens udseende. Træelementerne byder eksempelvis på en naturlig charme. Et skinnende udseende i krom eller guld tilføjer elegance, værdi og eksklusivitet.
 

Mannequin "Magic" i herre- eller dameudgave

Få mannequinerne fra serien "Magic" i herre- eller dameudgave. Serien byder på en lang række af muligheder af hensyn til tilpasning. Påklæd dukken med leddelte arme eller et abstrakt ansigt for en iøjnefaldende præsentation. Få dukken i stående og siddende position.

Mannequinerne kan desuden designes og justeres individuelt. Som resulterer i maksimal fleksibilitet med præsentationen på dit anvendelsessted. Oplev serien "Magic" som en foranderlig mannequin, der kan tilpasses individuelt til dine produkter. Som har den fordel, at du kan overføre dit virksomhedsimage til produktudstillingen. Konfigurer en "Magic" dukke efter dine idéer.
 

Mannequin "Smart" til præsentation af mode

Serien "Smart" byder også muligheden for at vælge mellem en dame- og herrefigur. Den imponerer med sin lette vægt og enkle opbygning. Som gør figuren nem at håndtere, eksempelvis når den skal på- eller afklædes. For dig betyder det en minimal indsats og en hurtig implementering af nye udstillinger.
Som en klassisk mannequin ledsager den dig på messer, præsentationer, udstillinger eller til mobilt salg. Vælg en af de mulige farver, for at vise din kollektion frem på en attraktive måde og i overensstemmelse med dit image. Har du et mørkt butiksinteriør? Så prøv vores mannequin i grå eller sort til at udstille dine produkter.

Vælg den klassiske og alsidige mannequin "Smart" til salgsfremmende udstilling af dine produkter. Mannequinerne sørger for en stilfuld og elegant præsentation af dine varer i butiksvinduet, produktudstillingen eller på messen.
Mannequin mandelig i hvid, sort og grå
Schaufensterpuppe, weiblich in schwarz, weiß und grau

En passende model til din reklame i butiksvinduet

Som et visuelt merchandisingsmateriale spiller mannequiner en afgørende rolle inden for reklame i butiksvinduer. De præsenterer varer på en attraktiv måde og er samtidig et blikfang på hylden eller i butiksvinduet. Den nemme håndtering fremmer den allerede populære brug af mannequinerne.

I vores sortiment kan du vælge mellem forskellige mannequiner. Vælg den klassiske model af mannequiner "Smart" eller den usædvanlige serie "Magic". Sidstenævnte byder ikke kun på muligheden for at tilføje yderligere elementer, men også mulighed for individualitet.

Vælg en mannequin i den ønskede farve og med den tilsvarende torso. Vi hjælper dig gerne med at vælge den rigtige model. Lad os rådgive dig om vores produkter, og opdag de mange fordele ved præsentation og udstilling med mannequiner.
luk menu
Gå til top