Med attraktivt designede butiksvinduer inviterer du potentielle kunder til at besøge din butik.
Luk
Filtrer & sorter

Design butiksvinduet: Det første indtryk tæller

Butiksvinduet er ofte det første indtryk, som kunden får af din butik. I forbifarten ser forskellige typer af mennesker din vinduesudstilling, som opfattes og behandles efterfølgende. Det er her, at interessen for dine produkter og tjenester vækkes, så den potentielle kunde får lyst til at gå ind i butikken.

Ved hjælp af forskellige displays og reklamematerialer kan du designe butiksvinduet efter dine ønsker. Når du gennemfører dit visuelle merchandising koncept, kan du anvende folier, skærme eller mannequiner. De enkelte reklamedisplays kan bruges på mange forskellige måder i butiksvinduet.

Udstyr dit butiksvindue med digitale displays eller LED elementer. Med det varme lys i butiksvinduet eller de bevægelige billeder skaber udstillingerne en øget opmærksomhedsskabende effekt. For at gøre det bedst mulige indtryk, kan du gøre brug af forskellige displays til at markedsføre dine produkter visuelt.
flashmovie-window-rod-system-89.0002.194-7

Digital vinduesdisplay


easycubes-WD31

Præsentation med mannequiner


Werbefolien Sale

Udsmyk butiksvinduer med reklamefolier


Dekorative elementer og displays til din vinduesreklame

Ud over din branche og størrelse af butiksvindue, spiller målgruppen en afgørende rolle. Ved at tilpasse din vinduesudsmykning kan du fokusere din reklame til en specifik målgruppe. Vælg vinduesfolie med tryk, fleksible afspilningsskærme eller modulopbyggede varedisplays for at tiltrække de forbipasserendes opmærksomhed. 

Afhængigt af størrelsen på butiksvinduet, kan du vælge mellem pladsbesparende loftsophæng eller fritstående displays. Målet er at udnytte din plads i butiksvinduet optimalt. Med transportable skillevægge, kan du adskille dette område fra resten af din butik. Brug dette område til at opstille varepodier, mannequiner eller bannerdisplays.

Hvis pladsen er begrænset, kan butiksvinduet udnyttes optimalt med skærme, LED rammer eller plakatdisplays. Udvekslingen af indhold er hurtig og nem, så information eller lave priser altid kan videreformidles. Med butiksvinduer har du mulighed for at afspille en lang række forskellige former for reklameindhold.
 

Vinduesudsmykning, individuelt skræddersyet til din anvendelse

Ønsker du, at din vinduesudsmykning skal skille sig ud fra konkurrenter? Som kan resultere i et større antal besøgende og kunder. Derudover kan du også drage fordel af branding effekten, som øger kendskabet til din virksomhed. Ved at designe butiksvinduet i dit CI design, sikrer du at din brand forbliver i hukommelsen.

Skab genkendelighed for dine produkter med unikke koncepter, og forankre din virksomhed i de potentielle kunders bevidsthed. Med et specifikt valg af farver eller specielle reklamevideoer, scorer du point hos faste og nye kunder. Sørg for at kunde bliver mindet om din butik igen og igen, med et ensartet design på tværs af flere kanaler.

De modulære og tilpasselige displays kan hjælpe dig i denne proces. Som kan bruges på lang sigt til udsmykning af butiksvinduet og kan også fås med tryk. Vælg eksempelvis mellem et digitalt butiksvindue med skærme eller en præsentation med varedisplays og mannequiner.

Butiksudsmykning med salgsautomater

Automatisk mersalg - Salgsautomat "CombiVend" med flere rum

✓ modulære produktrum
✓ skabslåger inkl. tryk
✓ vælg mellem forskellige rumstørrelser
✓ mersalg efter lukketid

Få mere info »

Tiltræk straks målgruppens opmærksomhed med rabatter og andre kampagner

Vinduesudsmykning og vinduesreklamer hjælper dig med at formidler rabatter, tilbud eller oplysninger. Her udstilles indhold på en måde, der er klart synlig og tilgængelig for alle. Det rigtige display kan anvendes på mange forskellige måder og er skræddersyet individuelt til dine behov. Resultatet er en iøjnefaldende vinduesudsmykning med et personligt præg.

Udform dit butiksvindue med vores POS markedsføringsmateriale for at udnytte potentialet i vinduesreklamer fuldt ud. Oplev den salgsfremmende effekt af mannequiner, folier, vinduesdisplays eller skærme. Vi hjælper dig gerne med at udvikle et koncept til dit butiksvindue, for at fremme salget og øge kendskabet til din virksomed.
luk menu
Gå til top