• til præsentation af flere små individuelle produkter
  • mulighed for reklame
  • kan anvendes universelt på mange salgsområder
  • strips af polypropylen kan afkortes til den ønskede længde ved perforeringen

Med Merchandising Strips kan du præsentere dine varer tydeligt og specifikt i dine kunders synsfelt. Tilføj et reklametryk på stripsene, for at promovere dit brand.
Luk
Filtrer & sorter

Individuel tilpasning
Strips af polypropylen kan afkortes i længden ved perforeringspunkterne.

Kan anvendes med kort varsel
Hul- og krogophæng kan anvendes på et vilkårligt antal af salgsområder.

Pladsbesparende strips
Den perfekte præsentation af enkeltindpakkede produkter på et lille område.

Individuelt tryk
Topskiltet byder på muligheden for et ekstra og individuelt reklamebudskab.

Dit merchandise i direkte synsfelt for dine kunder

Merchandising strips kan findes på forskellige områder af Point of Sales. De byder på muligheden for, at placere bestemte produkter i kundens synsfelt. I de fleste tilfælde drejer det sig om sekundær placering af varer. Som udstilles for kunden i en optimal synshøjde med ved hjælp af merchandising strips.

De lette og smalle merchandising strips findes hovedsageligt på hylden eller ved kasseområdet. Her bruges de til at reklamere for specialkampagner eller til at stimulere impulskøb. I kombination  med et topskilt med reklametryk synliggøres dit brand på afstand.

Reklamemidlet har et ophæng i toppen, hvormed de kan fastgøres til POS i den ønskede højde. På merchandising strips er der plads til enkelte pakkeenheder med hang tabs. Disse er udstilles under hinanden. Merchandising stripsene af polypropylen kan afkortes til den ønskede længde ved perforering.

Merchandising strips til dit Point of Sale

En merchandising strip af metal er et særlig slidstærkt og stabilt reklamemiddel. Derfor er denne strip holdbar over en længere periode og kan bruges igen og igen til specialtilbud. Med en tykkelse på 2 mm har metalstrippen en lav vægt. Den kan ophænges hvor som helst med krogen på bagsiden.

Metalmaterialet giver et indtryk af høj kvalitet på dine kunder. Samtidig er denne strip på ingen måde ringere end andre, når det kommer til reklame. Tilpas merchandising strips med mærkater, en pulverlakering eller et attraktivt tryk. En gratis kontrol af trykdata sikrer optimale trykresultater ved valg af merchadising strips med tryk.

Til produkt »

Fastgør nemt produkter til merchandising strips

Fastgør nemt produkter på ophænget i merchandising strips. Merchandising strips kan fås med kun 9 eller op til 24 ophæng til dine produkter. Brug disse til at præsentere det samme produkt flere gange eller en række af forskellige artikler.

Har dine produkter ikke eurohul? Med Stockaid hang tabs til eftermontering, kan disse også placeres på merchandising strips. Vælg en merchandising strip med eller uden topskilt. Hos os kan du få merchandising strips og topskilt med tryk efter dine idéer. Send os dine trykdata eller lad os om den grafiske del.

Tilpasset til dit brand

En iøjnefaldende merchandising strip vil sikre, at du får dine kunders opmærksomhed. Med trykte strips kan du øge kendskabet til nye brands eller produkter. Et topskilt gør desuden dit brand genkendeligt for potentielle købere på afstand. Det er den eneste måde, hvorpå dit brand registreres af alle besøgende.

Der er mange muligheder, når det gælder design af merchandising strips. Ud over forskellige farver og trykmuligheder, kan formen også udformes specielt. Vi producerer gerne individuelle displays til din næste reklamekampagne. Sørg for mersalg af dine produkter med en sekundær placering med merchandising strips.
luk menu
Gå til top