Det er ofte de små ting, der gør selve udstillingen eller messen til en succes. Det kan være en taske, der sikrer en komfortabel og sikker transport af stole, en praktisk transportvogn eller en taskeholder, der sikrer orden på messestanden. Forkæl dig selv med mere komfort, mere ro eller mere orden på messestanden med vores produkter.
Luk
Filtrer & sorter

Artikler, der gør hverdagen på en messe lettere

Alle, der ofte deltager i messer, ved at hverdagen på messer hurtigt kan blive stressende. Heldigvis findes der praktiske hjælpemidler, som kan hjælpe dig på sådanne stressende dage. For med det rigtige tilbehør, kan du gå afslappet til messen. Med vores praktiske transportvogn slipper du for unødvendige ture frem og tilbage. Du kan opstille den effektvt, da vognen også giver dig mulighed for at tage flere barstole med dig på samme tid. Det samme gælder den nyttige holder til universalborde, som gør det muligt at flytte og transportere selv tunge barborde hurtigt. Vores transporttaske til "Flux Chair" sikrer ikke kun hurtig, men også sikker transport. Undgå irriterende skader på udstillingsmøbler ved at bruge benytte denne taske.

Vi tilbyder mange forskellige produkter inden for messe- og events, så du kan perfektionere din messekonstruktion og stand. Tag et kig!
luk menu
Gå til top