Små, kvadratiske og praktiske i alle henseender - individuelt trykte siddekuber imponerer med deres lette konstruktion og alsidige anvendelsesmuligheder.
Luk
Filtrer & sorter

Siddekuber som et farverigt blikfang og effektivt reklamemiddel

Uanset om det er en enkelt kube og en udvidelse til et afslappet siddehjørne, som et farverigt blikfang og dekorativt indretningselement eller som effektivt reklamemiddel med individuelt tryk: siddekuber er alsidige i anvendelse og efterlader nemt et varigt indtryk. De kvadratiske siddepladser har længe været en integreret del af inventaret i mange virksomheder og er derfor et populært alternativ til de typiske stole. Derudover er skamlerne populære reklameartikler på messer, til events og arrangementer, hvor de ofte bruges som yderligere reklamemiddel og som en fleksibel siddeløsning. Vi tilbyder også siddekuber i forskellige former og størrelser i vores webshop.

Fleksibelt element til kontorindretningen

Siddekuberne fås i mange forskellige farver og former, med klare farveakcenter og som også imponerer med deres funktionalitet og alsige anvendelsesområder. Siddekuben "Kubix" byder eksempelvis med sine mål på 450 mm x 450 mm x 450 mm og sit stel af træ med skumpolstring samt sit betræk af tekstillæder, på masser af plads til varieret brug. Denne siddeskammel fås i fire forskellige farver og er et populært element til fleksibel kontorindretning. Siddekuben "Print" bliver derimod til et attraktivt blikfang og spændende reklamemiddel med sit tætte, fine stof og sin fremragende farvegengivelse - som især sikres ved muligheden for, at udstyre denne kube med et individuelt printdesign. Den perfekt positionerede siddekube med individuelt tryk tiltrækker derfor hurtigt alle blikke og er derfor ideel som opmærksomhedsskabende møben til messer og events.

Siddekuber – alsidige, små ledsagere i hverdagen på kontoret

Siddekuber ser ikke kun smarte ud, de byder også på ideel siddekomfort og alsidige anvendelsesmuligheder. Uanset om de er af polyesterstof eller træ, kan de lette siddekuber hurtigt gemmes væk og hentes frem igen. Vælg mellem de forskellige farver og designmuligheder, som vores webshop har at byde på og sørg for en ideel følgesvend til hverdagen på kontoret. De kvadratiske skamler indbyder til at sætte sig, kan placeres pladsbesparende og byder på en hyggelig atmosfære i både små og store rum. Små siddemøbler til ideel siddeglæde og alsidig brug i forbindelse med salgsfremstød. De små kvadratiske siddekubes er også ideelle til formidling af dit reklamebudskab - vælg din favorit siddekube her online!
luk menu
Gå til top