Luk
Filtrer & sorter

Fremhæv navnet perfekt: Navneskilte

Om det så er med indstiksskilte, med metalclip, magnet, nøglesnor eller med nål. Smal og diskret eller stor og iøjnefaldende. Valget af navneskilte er lige så alsidigt og varieret som selve anvendelsesområdet.

De er trods alt dit visitkort og ID til messer, events og kurser. De bruges lige så vel ved konferencer, i restaurationsbranchen, i sundhedssektoren eller ved store events. Vores artikler kan fastgøres til slips, kraven på skjorten eller revers via seler, clips eller holdere. Dermed gør de diskret opmærksom på navnet som praktiske indstiksskilte.

Vores webshop tilbyder dig og din virksomhed et stort udvalg af forskellige former og varianter, samt et stort udvalg af trykbare artikler i din virksomheds corporate design - vælg din favorit.
 

Navneskilte så langt øjet rækker

Navneskilte får i en lang række forskellige materialer: Ud over aluminium er akryl, hård folie og tekstil blandt de mest almindelige materialer. Valget af det rigtige navneskilt afhænger altid af anvendelsesområdet:

Skal navneskiltet udstråle en særlig elegance? Så er navneskiltet "Plexiprofil" en passende model! Kombinationen af glasklart akryl og en buet profil, sikrer et design af professionel kvalitet. Indlæggene kan udskiftes fra siden på den klassiske måde.

Eller måske er du på udkig efter et skilt med en praktisk metalclips? Så kan du trygt vælge det magnetiske navneskilt af PVC, som er velegnet til dette krav.

Hvis du derimod leder efter et praktisk navneskilt til bord, er navneskiltet til bord "Papyrus" det rigtige valg.

Skal det være en ægte klassisker? Med eller uden papirindlæg? Polar® navneskilte imponerer med deres harmoniske design og høje kvalitet. Vælg mellem forskellige Polar® artikler og endnu flere varianter. Med de forskellige muligheder for fastgørelse kan du selv bestemme, om du foretrækker magnetiske navneskilte eller artikler med sikkerhedsnål.

Det omfattende sortiment suppleres ideelt med matchende tilbegør som f.eks. kort yoyoer, lommer til ID-kort eller nøglesnore/lanyards. Det ideelle samlede sæt for et udtryksfuldt navneskilt!
 

Funktionel og fleksibel – det rigtige navneskilt for dig

Vælg det navneskilt, der repræsenterer dig og din virksomhed bedst muligt. Det fungerer trods alt, som dit visitkort. Derfor bør du omhyggeligt vælge et navneskilt, som stiller dig selv og din virksomhed i et professionelt lys. 

Et godt skilt med et professionelt udseende, kan være grundlaget for sin virksomheds succes. Allerede før det første personlige møde, kan et navneskilt være en døråbner til en positiv kontakt.

Som specialist i navneskilte "Made in Germany" har vi designet vores sortiment specielt til dine behov.
luk menu
Gå til top