Nytårsaften betyder starten på et nyt år og har en helt særlig betydning for mange mennesker. Overrask dine kunder, leverandører eller forretningspartnere med reklameartikler ved denne lejlighed. Et attraktivt tryk sørger for, at efterlade et varigt indtryk på kunden. Opdag de forskellige gaveartikler til nytår og giv dem væk i det nye år.
Luk
Filtrer & sorter

Giv reklameartikler væk til nytår

Sæsonbestemte begivenheder er perfekte til at uddele forskellige gaveartikler. Udnyt helligdage eller årstider til at byde kunderne en lille godbid. Med giveaways styrker du båndet til dine stamkunder. Samtidig kan nye kunder også blive kontaktet med reklamegaver med logo i sammenhæng med reklamekampagner.

Nytårsaften og nytår er yderst populære. Privatpersoner eller eventarrangører begynder tidligt at planlægge nytårsaften. Ud over pynteting eller spil, bruges reklameartikler også til planlægningen af aftenen. Det bedste tidspunkt at uddele nytårsgaver, er et par dage før årsskiftet eller kort tid efter. 

Brug reklameartikler til at takke medarbejdere for deres indsats i det forløbne år. Brug gaveartikler og rabatter til at øge salget i starten af året. Brug dem også til at ønske alle dine kunder et godt nytår.
Reklameartikel til nytår med logotryk

Få dine ønskeartikler trykt med logo

Som reklameartikler til nytår omfatter lykkekager, kalendere eller noget at skåle i. Gavesæt er også populære omkring årsskiftet. Især efter juletiden er der mange virksomheder, som ikke bruger årsskiftet til reklamekampagner. Men tidspunktet er perfekt til salgsfremstød i januar og februar.
Vælg små gaveartikler eller komplette gavesæt. Disse kan påføres med et individuelt tryk. Trykket sørger for, at gaven tydeligt forbindes med din virksomhed. Det afbillede logo indprintes i hukommelsen på stamkunder eller nye potentielle kunder.

Send os blot dine trykdata via e-mail ved valg af reklameartiker med tryk. Vores gratis grafiske service kontrollerer de basis trykdata. Har du udfordringer med dine trykdata? Vores grafiske team vil med glæde hjælpe dig og kan designe den ønskede artikel efter dine specifikationer (trykomkostninger forekommer hermed).

Grafiske services

vores eksperter kan opsætte din trykfil

Gratis check

omkostningsfri kontrol af dine basis trykdata

Kvalitets tryk

pga. vores eget trykkeri

Nytårsgaver til kunder og forretningspartnere

Især med praktiske, moderne og cool reklameartikler vil du blive husket. Ved gentagen brug vil brugeren blive mindet om dit virksomhed igen og igen. Der overføres også en positiv følelse til din virksomhed, ved brug af reklameartiklerne.

En nøglering med en lykkeamulet er perfekt som gave til nytår. Selv efter ferien bliver kunderne ved med, at kigge på logoet ved daglig brug af nøgleringen. Dermed bliver din virksomhed automatisk husket, så kunden straks kommer i tanke om din virksomhed, næste gang de har brug for et bestemt produkt.

En lille lykkekage er et produkt, der kun bliver brugt én gang, altså spist. Dog bliver øjeblikket hvor kiksen med nytårsbudskabet åbnes i hukommelsen. Den positive oplevelse bliver forbundet med din virksomhed. Dette er endnu en måde at score point hos gæster, kunder eller patienter.
 

Den perfekte reklameartikel til nytår med lille indsats

Vi tilbyder forskellige artikler til udsendelse eller som giveaway til nytårsaften. Med et tryk med logo får du det perfekte reklamemiddel til årsskiftet med en meget lille indsats. Uddel den ved arrangementer til nytår, i detailbutikker eller på restauranter. Især til nytår kan du få forbrugerne til at smile med en reklameartikel.

Detailbutikker, turisme eller endda plejefaciliteter har åbne til nytår. Med en lille nytårshilsen i begyndelse af vagten, forsøder du dagen for dine medarbejdere. Derudover kan du ønske kunderne et godt nytår ved kassen.

Brug nøgleringe eller sød reklame som en morgenhilsen nytårsmorgen. Dette kan anvendes på hoteller til morgenbuffeten. Men du kan også overraske patienter og besøende på plejehjem med reklameartikler til nytår.

Reklameartikler til nytår: Godt nytår!

Brug nytårsreklameartikler til at ønske et godt og lykkebringende nytår. Små gaveartikler eller gavesæt har plads nok til at skrive en lille nytårshilsen. Uddel reklameartiklerne ved events, arrangementer eller om morgenen ved morgenmaden.

Den særlige stemning ved årsskiftet kan udnyttes ideelt til reklamekampagner med gaveartikler. Nøgleringe, lightere eller oplukkere er små reklameartikler, som har en stor effekt. Uddel disse med et reklamekort med nytårsønsker. Alternativt kan du printe hilsenen direkte på reklameartiklen.

Opdag de forskellige reklameartikler til nytårsaften fra vores sortiment, så du kan give kunder, gæster, besøgende eller forbipasserende en lille gave med på vejen. Vi kan også hjælpe dig med at vælge eller oprette trykdata.

luk menu
Gå til top