Gaveartikler som Giveaways er velkomne, små reklamegaver. De øger kenskabet og bevarer det positive indtryk af din virksomhed. Reklameartikler under 50 kr er velegnede til brevkampagner, messer eller events. Opdag vores lightere, oplukkere, nøgleringe og yderligere produkter inkl. kvalitets tryk.
Luk
Filtrer & sorter

Reklamegaver, gaveartikler & giveaways – Billigt og effektivt!

Gaveartikler eller giveaways er blandt de billigste og mest effektive reklameartikler. De efterspørges ofte i store mængder og kan med sin lave pris, fordeles ud til de mange kunder som en reklamegave. Gaveartikler når derfor hurtigt og nemt ud til et stort antal af potentielle kunder og forretningspartnere.

De små, nyttige gaver skaber en venlig atmosfære, og du forbliver nærværende i kundens hukommelse. Uanset om det er på messe, som en lille opmærksomhedsskaber i vareforsendelser eller ved butiksdisken. Alle kunder er glade for en gratis gave.

Brug de effektive reklameartikler under den skattefrie grænse til at styrke forholdet til kunderne. Overrask faste kunder med en attraktiv reklamegave ved forskellige lejligheder. Artikler kan samtidig benyttes til at henvende sig til nye kunder.

Gaveartikler under den skattefrie grænse kan tilpasses individuelt med tryk. Vælg et tryk med dit logo, et motiv eller et design i dine virksomhedsfarver. Ønsker du at øge kendskabet til dit brand? Eller skabe opmærksomhed omkring din stand på en messe?
 

Gaveartikler med tryk til messer og arrangementer

Gaveartikler er små artikler, som kan opnå en stor reklameeffekt. De forskellige artikler egner sig perfekt til at blive trykt med det ønskede motiv. Sørg for, at artiklerne klart kan henføres til din virksomhed. Det kan du sikre ved at udstyre disse med dit logo.

Når reklameartiklerne er designet og trykt, kan de små artikler nemt tages med eller sendes til filialer. Når de er der, kan de udleveres ved køb af en bestemt værdi eller til enhver kunde ved kassen. Brug tasker til at promovere din webshop eller en ny varegruppe.

På messer kan du sætte liv i din stand med reklamegaver og andre idéer til din messestand. De forskellige faver med logo reklamerer for sig selv på messen. Når de besøgende, som allerede har modtaget en gave går rundt på messen, tiltrækker de yderligere besøgende til din messestand.

Med deres lille størrelse er gaveartikler velegnede til alle lejligheder. Som navnet antyder, kan de kastes ud blandt mængden. Sådan finder du reklameartikler ved karnevalsparader, før koncerter eller på festivaller. Det store antal af besøgende betyder, at man kan nå ud til et stort antal af potentielle kunder på én gang.

Få gaveartikler med tryk

Gaveartikler er som regel praktiske genstande, der er velegnede til gentagen brug. Som lightere, kopper eller nøgleringe bliver de brugt igen og igen. Hver gang det bruges bliver man konfronteret af et logo, som sætter sig fast i personens bevidsthed. Udnyt denne effekt ved at trykke gaveartiklerne i dit corporate design.

Selv om de er små, byder de på et attraktivt reklameareal. Vores datablade til tryk hjælper dig med at udnytte artiklernes overflade optimalt til reklameformål. CI-designet og dine CI-farver gør dit brand genkendeligt, selv uden et logo. Sørg for, at gaveartiklen er forbundet til din virksomhed, også selv om logoet ikke er umiddelbart synlig.

Ved at udstyre din artikel med logo, opstår der en brandingeffekt. Denne effekt opstår da dit logo eller din reklame nærmest bliver brændt ind i forbrugeres bevidsthed. Du sikrer dermed kundeloyalitet, forbedrer dit image eller tilskynder køb.

Har du ingen printdata, hjælper vi dig gerne med vores grafiske service. De gør arbejdet for dig og opretter en trykfil i dit design. Vælg dit CI-design for optimalt at udvide kendskabet til dit brand.
 

Skattefrie grænser for reklameartikler

For at kunne give gaver til medarbejdere eller kunder bruger virksomheder gerne under et vist beløb, så reklamegaverne ikke beskattes. Der er forskellige grænser afhængigt af den tilsigtede anvendelse eller modtageren.

Medarbejdergaver:

Som arbejdsgiver kan give medarbejdergaver op til den skattefrie bagatelgrænse. Dette kan bruges sæsonalt til at overraske medarbejdere med gavekort eller gavekurve. Brug de forskellige goodies til at begejstre mearbejdere med yderligere fordele.

Gaveartikler:

Gaveartikler gives typisk til medarbejdere, men også til kunder og forretningspartnere. Sørg for at beløbsgrænsen for gaveartikler overholdes, som drejer sig om nettoværdien af gaver. Brug denne grænse til at udføre skattefrie reklamekampagner.

De bedste gaver er med individuelt tryk

Lightere eller nøgleringe eller altid velkomne gaveartikler, der egner sig til hverdsbrug. De er hyppigt og permanent i brug. Effektive reklameartikler behøver ikke at være dyre - tag et kig på vores sortiment! Vi tilbyder forskellige artikler til at henvende dig til din målgruppe.

Samtlige gaveartikler kan naturligvis trykkes individuelt. Lightere, nøgleringe, knapper og endda farverige balloner med logotryk, firmanavn eller slogan? Intet problem - bare kontakt os, så tager vi os af det. Find andre yderst populære reklameartikler i varegruppen kontor & skriveredskaber.
 

Vores topsælgere:

Vognmønt til indkøbsvogne - frigører nemt indkøbsvogne ved indkøb, en praktisk hverdagshjælp
Lightere - en ægte klassiker, som ikke mister sin popularitet
Oplukkere - benyttes ofte og gerne, kan åbne enhver flaske

Disse klassiske gaveartikler er praktiske og populære hos kunderne. Deres kompakte størrelse gør dem nemme at transportere og uddele. Et stort farveudvalg og relativt store printflader muliggør frit design af displayene.
Sæsonale gaveartikler til jul

Reklamér efter sæsonen:


Køb sæsonbestemte artikler online

Gaveartiklerne tages i brug ved forskellige events, messer eller arrangementer. De udleveres ved Point of Sale, på messestanden eller på farten. Derudover er der mange andre lejligheder, hvor gaveartikler kan bruges.

Sæsonbestemte begivenheder åbner op for et helt nyt udvalg af reklameartikler. Ved at reklamere på bestemte tidpunkter af året, præsenteres du som opmærksom og kundeorienteret. Med gaveartikler kan du ønske "God påske", "Glædelig jul" eller et "Godt nytår". Med fanartikler eller pynteartikler til oktoberfesten, kan du også bruge sportsbegivenheder eller folkefester til reklamekampagner.

Med nye, praktisk eller unikke reklameartikler efterlader du et positivt indtryk på kunden. Ved planlægning af sæsonale reklamekampagner, viser du dit engagement og påskønnelse af din virksomheds kunder. Opdag gaveartikler til påske, jul, nytårsaften og fanartikler til den næste sportsbegivenhed eller fodboldturnering.

Sød reklame: populært hos børn og voksne

Mens klassiske gaveartikler ofte kan opbevares i over en længere periode og kan bruges igen og igen, er det ikke tilfældet med fødevarer. Ikke desto mindre er disse lige så populære, for hvem elsker ikke en lille snack. Dog skal der også tages hensyn til reklameartiklernes holdbarhed.

Anvendelsen af sød reklame falder i god jord hos masserne. Brug vingummi bjørne, vandflasker eller chipsposer til udendørs og indendørs reklamekampagner. De enkelte madkasser er også velegnede til logotryk. Se udvalget af slik og snacks til børn og voksne.
Fødevarer som gaveartikel med logo

Hvilket produkt er passende til din virksomhed?

Til markedsføring er det vigtigt at kende sin målgruppe. Hvis du retter dine reklamekampagner mod denne målgruppe, vil du opnå langt bedre reklameresultater. Når du vælger reklameartikler er det vigtigt at kende det miljø, du ønsker at henvende dig til. Som tobaksproducent giver det eksempelvis god mening, at give lightere som giveaways.

Som producent af E-cigaretter eller som brand for sunde salater, er andre reklamemidler dog bedre egnede. Til E-cigaretter er der ikke behov for en lighter, så disse reklameartikler er ikke interessante for kunden. Kunder som er sundhedsbevidste og køber sunde salater, er typisk ikke-rygere. Her ville en lighter ikke afspejle dit image som et "sundt brand" og ville næppe appellere til kunderne.

Hvem er din kunde og hvad er dit image? Stil dig selv disse to spørgsmål, ved valget af en passende gaveartikel. Det er den eneste måde at sikre, at du rammer den rigtige tone hos kunderne og at reklameartiklerne bliver anvendt ofte. Det er afgørende, hvis du ønsker at blive husket på en positiv og betydningsfuld måde.

Alternativt kan du vælge en vare, der appellerer til den brede masse af potentielle kunder. Når alt kommer til alt, sikrer uddelingen på bestemte lokationer, at en bestemt mål- eller aldersgruppe er repræsenteret. Hverdagsgenstande som krus, poser eller sød reklame som slik, modtages med åbne hænder af kunderne.
 

Anvendelsesidéer til gaveartikler med logo

Leder du som sponser af en festival efter attraktive gaveartikler til dine festivalsbesøgende? Brug farverige solbriller med et iøjnefaldende logotryk på siden. Festivalgæster kan tage disse på med det samme og beskytte deres øjne mod den blændende sol.

Ønsker du at opfordre til tilmelding af nyhedsbrev? Uddel tasker med logotryk ved tilmelding til jeres nyhedsbrev. Som sparer kunderne for at købe en indkøbspose. Få gavn af de nye abonnementer til dit nyhedsbrev og drag fordel af branding effekten som en taske med logotryk byder på.
Tommestokker som reklameartikel

Tommestokke


Gaveartikler med logo

For at fejre jubilæet for din tandlægepraksis, kan du overraske dine patienter med en reklamegave. Vælg dentOcard® tandtråd, som en hjælpsom tandpleje på farten. Hver gang gaveartiklen bruges, vil de blive mindet om din praksis.

Forestil dig at du er leverandør af byggematerialer. Alt efter din branche, er tommestokke perfekt som gaveartikel til erhvervskunder. Disse kan dagligt bruges i tømrer- og tagdækkerbranchen. Sats på praktiske reklameartikler som tommestokke, som ved gentagen brug vil forblive i hukommelsen.

Find dine giveaways og gaveartikler i vores webshop

Gaveartikler er små og kan hurtigt udstyres med et logo, men de tilføjer samtidig en stor merværdi. Artiklerne kommer i brug ved arrangementer, ved PoS eller på messer inden- og udendørs. De små artikler er nemme at opbevare, kan uddeles på forskellige måder og er yderst populære.

De små praktiske genstande med logo sørger for et varigt indtryk af din virksomhed hos kunder og forretningspartnere. Princippet om gaveartikler er gældende for samtlige brancher. Artiklerne er desuden velegnede til forskellige og endda sæsonbestemte anledninger.

Overrask dine hotelgæster med en giveaway ved check-in. Overrask kunderne ved Point of Sale. Eller appeller til messebesøgende med attraktive reklamegaver på messen. Med anvendelsen af bestemte reklameartikler appellerer du til din målgruppe eller til den brede masse af potentielle kunder.

Vi tilbyder et bredt udvalg af gaveartikler til din næste udsending, loyalitets- eller reklamekampagne. Vi hjælper dig gerne med at vælge den rette reklameartikel samt udarbejdelsen af trykdata. Vælg gaveartikler for bæredygtigt, at øge kendskabet til din virksomhed.
luk menu
Gå til top