Palledisplay "Construct"

Varenummer: 51.0344.3
Huskeliste

Downloads

Produktdetaljer

  • enkeltsidet plakatpræsentation med klikrammer af aluminium i A1 højformat
  • praktisk, variabel klemmefunktion med 2 palleklemmer
  • til fastgørelse på europaller med låseskruer (klemmeområde 11-23 mm)
Varedetaljer »

Produktspecifikationer

Varenummer

Produktbeskrivelse

Vores palledisplay er en effektiv måde at præsentere reklamebudskaber og produktegenskaber direkte på pallen. Med en enkeltsidet plakatramme i A1 højformat kan du hurtigt og nemt orientere dine kunder og henlede deres opmærksomhed på dine produkter. Det praktiske og variable klemmeområde er sikret med 2 palleklemmer og kan derfor fastgøres til europaller med låseskruer.

Aluminiumsrørene med sølveloxeret overflade giver displayet et moderne udseende og sørger for stabilitet. Klemmeområdet på 11-23 mm giver mulighed for variabel brug af palledisplayet og byder dermed på en fleksibel løsning til de mest forskellige krav. Palledisplayet er ideelt til byggemarkeder og grossister og er en hurtig og omkostningseffektiv måde, at mærke og etikettere dine produkter direkte på pallen.

Vores palledisplay er hurtigt og nemt at opsætte og byder derfor på en ukompliceret løsning til din reklamepræsentation. Med vores effektive metode kan du imponere dine kunder og sælge med succes på ingen tid. Udnyt potentialet i vores palledisplays, og øg dit salg!

Reservedele

Se mere ...

Bedømmelser

Bedømmelser

{{ review.oxfname }} har bedømt:
Bedømmelse for vare:
svar:

Der er ingen anmeldelser af denne vare.
Der er ingen anmeldelser af denne vare.
Der er ingen anmeldelser af denne vare.
luk menu
Gå til top