Med et garderobestativ, et spejl og en paraplyholder i dit butikslokale, sørger du for komfort og byder på en afslappet shoppingsoplevelse.

Luk
Filtrer & sorter

Paraplyholder, garderobe og spejl i butikslokalet

Enhver som et gået ind i en butik på en regnvejrsdag og har haft mulighed for at komme af med sin våde paraply, føler sig uden tvivl hjemme i dette omhyggeligt indrettede salgslokale. Paraplyholdere er ikke kun funktionelt tilbehør, de kan også være dekorative og attraktive blikfang for dine kunder. Vi har også et udvalg af paraplyholdere i flotte farver i vores webshop. Beskyt dit interiør mod fugt og skader forårsaget af skarpe kanter med en aftagelig drypbakke og kantbeskyttelse til gulvbelægningen. Paraplyholdere er ofte placeret i kombination med garderobestandere og spejle. Du kan dermed skabe en behagelig atmosfære med enkle midler og give dine kunder mulighed for at handle på en afslappet måde.

Paraplyholdere kan opbevare reklameparaplyer, børneparaplyer eller klassiske paraplyer. Dermed spredes fugt og snavs ikke længere ind i butikken, og paraplyerne begynder at tørre i paraplyholderen. Når kunder, besøgende eller gæster forlader bygningen, kan de tage en paraply med sig og tage den med tilbage ved tilbagekomst. Se vores paraplyer med mulighed for tryk, som reklamemiddel for din virksomhed.
luk menu
Gå til top