Plakatstander "TV Dummy" A1

Varenummer: 50.0209.3
Huskeliste

Downloads

Produktdetaljer

  • TV-dummy i A1 format
  • elegant sort farve
  • høj kvalitet og fremragende forarbejdning
  • let plakatudskift pga. klikteknologi
  • andre mål og farver fra 1 stk. ved forespørgsel
Varedetaljer »

Produktspecifikationer

Varenummer

Produktbeskrivelse

0815-Papprodukter hører til fortiden. Vores plakatstander "TV dummy" er den professionelle løsning til præsentationen i din møbelforhandler. Et køb er umagen værd og giver stor visuel merværdi for dig og dine kunder.

Standard "TV-dummy" i A1 format anvendes især hyppigt af store europæiske møbelforhandlere, og har været en absolut favorit i flere år. Med materialer af høj kvalitet og den elegante sorte farve, sikres et innovativt og attraktivt design, der optimerer din reklame optimalt i møbeludstillingen. Uanset om det er tilbudspriser, produktinformationer eller blot et smukt billede af standen, kan du til enhver tid og med kort varsel, udskifte reklamemediet hurtigt og nemt med enkle klikrammeteknologi.

For at spare plads og ressourcer leveres plakatstanderen adskilt. For at plakatstanderen kan være klar til brug så hurtigt som muligt, er det kun bundpladen som er skruet fast på rammen. Umiddelbart derefter kan du placere TV-dummyen på det ønskede sted. Leveringen inkluderer i øvrigt også det tilsvarende monteringsmateriale, så du kan komme igang straks efter modtagelsen af varerne.

Uanset om det er i soveværelset, køkkenet eller stuen, vil du med de alsidige anvendelsesmuligheder ikke længere kede dig. Med TV-dummy kan din virksomhed nemt henvise til alle tilbudskampagner, priser og produktinformation på en målrettet måde. Formidl dit personlige budskab med et ekstraordinært produkt.

Tilbehør

Se mere ...

Reservedele

Se mere ...

Bedømmelser

Bedømmelser

{{ review.oxfname }} har bedømt:
Bedømmelse for vare:
svar:

Der er ingen anmeldelser af denne vare.
Der er ingen anmeldelser af denne vare.
Der er ingen anmeldelser af denne vare.
luk menu
Gå til top