Luk
Filtrer & sorter

Optimal præsentation på borde og diske

Med borddisplays kan info- og reklameindhold præsenteres på professionel vis ved Point of Sale (PoS). De alsidige displays iscenesætter dine opslag perfekt. Samtidig er de afskærmet fra ydre påvirkninger.

Der kan nemt opstå ventetid ved salgs- og infodiske. I dette tidsrum er kunder, besøgende eller forbipasserende optagede af objekterne på og bag disken. Tiltræk dermed opmærksomhed til bestemte kampagner, services eller oplysninger med attraktive displays.

Pga. placeringen på borde eller diske er reklamedisplayene automatisk placeret i den optimale synshøjde. Dine reklameopslag bliver dermed bemærket med det samme. Denne funktion gør displayene til grundudstyr til salgsfremme.

De diverse modeller har plads til indstik i forskellige formater. Fra A7 , A6, A5 og A4 til A3 format. Prints i DIN-format kan nemt indsættes eller fastklemmes i reklamedisplayene. Det betyder, at indholdet hurtigt kan udskiftes og at du altid kan levere aktuel information og reklame.

Diskdisplays tages i brug i en lang række af brancher. Overalt, hvor diske eller borde er en del af hverdagen, kan displayene opnå optimale effekter. Det tages typisk i brug hos lægepraksisser, offentlige institutioner, apoteker, receptioner eller kasseområder.

Ud over disse anvendelsesområder anbefales vores menukortholdere eksempelvis til brug i restaurationsbranchen. Nummererede teltdisplays kan også bruges til at nummerere borde eller områder. Nogle produkter kan også bruges som attraktive navneskilte.

L-displays eller teltdisplays som kridttavler er særligt dekorative. Med et udseende som en skiferlaktavle og en lethed som plast, er produkterne på alle måder imponerende. Man kan frit skrive på tavlerne med kridtmarkører i forskellige former.

Som du kan se, er borddisplayene fleksible og kan bruges til erhvert formål. Kombineret med en brochureholder gør de din reklametilstedeværelse perfekt. Oplev de forskellige displays til dit anvendelsesområde.

Materialer af høj kvalitet

Mulighed for eksklusive tilpasninger

Direkte fra producenten

Forskellige modeller til enhver branche

Det samlede sortiment af borddisplays kan opdeles i specifikke varegrupper. Sortimentet kan filtreres efter materiale og format. Der er dog yderligere forskelle mellem vores artikler. Et stort udvalg af former, design og anvendelsesmuligheder er tilgængeligt online.
Skilteholdere til borde er en af de varegrupper, der er nævnt ovenfor. Displayene består som regel af en ramme, et standrør og en standfod. Teleskoprør er ideelle til at vise reklamer eller oplysninger i en bestemt højde. De byder på en høj grad af fleksibilitet i brugen.

Stabiliteten af skilteholderne garanteres af en stabil standfod. Ind i akryllommen forbliver dine opslag godt beskyttet i skilterammen. Rammen fås i forskellige farver. Skilteholdere til borde egner sig bl.a. fremragende til prismærkning.
Skilteholder til bord som borddisplays

Anvend L-displays som borddisplays
Mens skilteholdere til borde kan være farverige, imponerer L-displays med deres transparens. De L-formede displays er som regel fremstillet af plast. Materialet beskytter mod skidt og snavs, og giver samtidig et klart udsyn til indholdet. Det antireflekterende materiale forhindrer refleksioner, så indlægget altid er tydeligt synligt.

Displayene fås i mange forskellige former, formater og tilpasninger, så de hurtigt finder deres plads på borde og diske. Print blot opslaget ud og sæt det ind i L-displayet. Så er den attraktive reklame eller effektive infoskilt klar til brug. Nogle af modellerne er også udformede som kridttavler. Realiser dine egne kunstværker på L-displayene vha. kridtmarkører.

Teltdisplays består i høj grad også af plastmaterialer. Også her kan nogle af modellerne bruges som skiferlaktavle. Borddisplayene er formede som et telt og er som regel lave i højden.

På grund af deres form bruges teltdisplays ofte som navneskilte. Navneskiltet kan placeres permanent i displayet eller kan udskiftes efter behov. I restaurationsbranchen er de velegnede til nummerering eller reservation af borde. Vi fremstiller gerne de passende modeller til din lokation.
Teltdisplays som attraktive diskdisplays

Flersidet display til borde og diske
De ovennævnte varegrupper omfatter artikler, der tages i brug til ensidig eller tosidet præsentation. Men hvis du vil tiltrække opmærksomhed fra alle sider, skal du vælge flersidede displays. De tre- eller flersidede borddisplays byder på plads til flere indstik.

Det giver dig mulighed for at reklamere for mere indhold eller præsentere et indhold på flere sider. Denne varegruppe er især velegnet til borde, der kan tilgås fra flere sider. Det kan være i restaurationsbranchen, på barborde i en reception eller i venteområder.

Menukortholdere består af en tostidet reklameflade. Vis menuer, reklame eller information på for- eller bagsiden. De transparente displays differentierer sig ved sine forskellige materialer på fødderne. Ud over en standfod af akryl bruges der også blokke af træ eller aluminium.

Foden af det respektive materiale sørger for god stabilitet på borde og diske. Disse displays fås også i forskellige formater, så det er nemt at indsætte indlæg. Som navnet antyder, er borddisplayene ideelle til spise- og drikkekort.
Anvend menukortholder som borddisplays
Oplev diskdisplays i forskellige materialer. Uanset om det en- eller flersidet præsentation, sørger displayene for en professionel præsentation af dit reklameindhold. De er en del af grundudstyret til salgsfremme. Ved at placere dem på borde og diske er modellerne direkte i synsfeltet for besøgende og kunder.

Sortimentet omfatter forskellige versioner til optimering af din salgsfremme. Ud over de klassiske varegrupper findes der mange andre specialmodeller. Magnetdisplays, bannerdisplays og vinkeldisplays venter på at blive opdaget af dig.

Borddisplays direkte fra producenten

Vores borddisplays af akryl og hård folie fremstilles på vores forskellige lokationer. Tilbud, menukort og navneskilte er særligt effektive pga. det glasklare display. Reklamedisplays tages mest i brug i restaurationsbranchen til præsentation og i butikker til prismærkning.

Vi har vores egne faciliteter til produktion af artikler af akryl og hård folie. Vi kan dermed producere eksklusive former og displays til borde og diske, komplet efter dine ønsker. Ønsker du et tryk med dit logo og slogan? Hos os kan du få dine diskdisplays specialtrykt.
luk menu
Gå til top