Præsentationsbord "Construct Wall"

Huskeliste

Downloads

Produktdetaljer

  • enkelt præsentationsbord med grundstel af sølvanodiserede aluminiumsrør
  • tilgængelig i forskellige mål
  • leveres færdigsamlet inkl. plasthammer
Varedetaljer »

Produktspecifikationer

Varenummer

Produktbeskrivelse

Præsentationsbordet er ideelt som udstillingsbord til specialvarer og sæsonvarer. Udstil disse på den lyse bordplade af træ. Præsenter dine produkter og varer på de fine borde i Construct-serien.

Direkte fra producenten

Produktion i Tyskland

Nem montering

Elementer kan kombineres og sættes hurtigt sammen

Professionelt udseende

Moderne, minimalistisk design

Præsentationsbordet er en kombination af et stel af aluminium og en naturlig lys træplade. Præsentationsbordet "Construct Wall" er ideelt til brug op ad vægflader. Få displayet i forskellige størrelser. Få også displayet i en højde af 816 mm eller 1.016 mm, afhængigt af modellen.

Træoverflader har et udstillingsflade på 1.300 x 400 mm eller 1.600 x 400 mm. På denne overflade er der eksempelvis plads til smykker, pyntegenstande eller lamper. Enkelte artikler eller specialproduktioner præsenteres med et præsentationsbord. Som giver kunden et indtryk af dine kvalitets varer.

Med "Construct Wall" displayet vælges et simpelt, alsidigt display. Præsentationsbordet fungerer som et centralt blikfang i lokalet pga. sit enkle design. Sørg for mere opmærksomhed til dine udstillede info, produkter eller materialer. Brug det som et salgsbord ved Point of Sale eller som en dekorativ skænk i dine lokaler.
Præsentationsbord enkeltdele til montering
Vi leverer præsentationsbordet formonteret. Som muliggør kompakt levering af bordene uanset den valgte størrelse. Når det ankommer, skal du blot hamre bordets fødder ind i konstruktionen. En plasthammer medfølger i leveringen, som gør monteringen lettere.

Placer først den kvadratiske bundkonstruktion uden bordplade på gulvet foran dig. De enkelte firkantrør af aluminium fastgøres på bundkonstruktionen og trykkes fast. Sæt derefter firkantrørene ind i plaststykkerne, som er fastgjort til bordpladen.
Til sidst hamrer du rørene ind i rørene med den bløde plasthammer. Følg de enkelte trin til montering i produktvideoen.

Konstruktionen af bordene foregår på få minutter. Pga. den lette vægt af aluminiumsrørene, kan dette gøres uden større besvær. Som betyder, at præsentationsbordene kan opstilles på samme pågældende anvendelsessted.
De er nemme og praktiske at opstille. Med materialekombinationen af aluminium og træ tilføjer bordene også et attraktivt touch til dit interiør. Pga. det minimalistiske, moderne design er præsentationsbordet velegnet til moderne butikker. Ud over at blive brugt som produktudstiller anvendes modellen også på andre områder.

Takket være det smalle design fungerer præsentationsbordet som moderne skænk. Således kan displayet af aluminium firkantrør også findes på kontorer eller i indgangspartier. Placer skænken mod væggen for at forbedre rummet visuelt. Til placering af dekorative elementer, infodisplays eller kontormateriale på bordet.

Som følge af det lette og forholdvis stabile materiale er displayet også velegnet til mobil anvendelse. Sæt bordet op ved receptioner eller på messer, for at promovere produkter, prototyper eller infomateriale. Udvid dit salgslokale, brug præsentationsbordet til mobile arrangementer eller på din messestand.
Søjle til udvidelse af præsentationsbord
Er du på udkig efter et præsentationsbord i bestemte mål? Som producent inden for salgs- og reklameartikler tilbyder vi specialfremstillet produktion og tryk. Mulighederne for fremstilling og efterbehandling af produkter skaber unikke POS displays. Vi planlægger og udarbejder gerne et præsentationsbord i samarbejde med dig, som er skræddersyet specielt til dine behov.

Derudover kan du fortsætte præsentationen eller indretningen i den samme moderne stil. Vi leverer et bredt udvalg af forskellige aluminium displays. Oplev bl.a. udstillingsbordet, som supplerer vores præsentationsbord "Construct Wall".

Video

Bedømmelser

Bedømmelser

{{ review.oxfname }} har bedømt:
Bedømmelse for vare:
svar:

Der er ingen anmeldelser af denne vare.
Der er ingen anmeldelser af denne vare.
Der er ingen anmeldelser af denne vare.

Varianter

Varianter Mål Varenummer Art.-nr. Pris
1.300 x 816 (B x H) 1.300 x 816 (B x H) 51.0162.14 1.040,00 DKK* til varen »
1.600 x 1.016 (B x H) 1.600 x 1.016 (B x H) 51.0162.15 1.100,00 DKK* til varen »
luk menu
Gå til top