Med udgangspunkt i vores "Construct" firkantrør konstruerer vi aluminium displays til din butiksindretning, din messeoptræden eller dit kontorudstyr.
Luk
Filtrer & sorter

Alsidige displays af alu firkantrør

Aluminiumdisplays er velegnede til forskellige anvendelser. De er enkle, lette og samtidig ekstremt robuste og stabile. Disse populære egenskaber fremmer den fleksible anvendelse af aluminium og gør materialet særligt populært. Vores firkantrør-system "Construct" kombinerer fordelene ved letmetal med en bred vifte af designmuligheder.

Systemet "Construct" er baseret på en kombination af sølvanodiserede firkantrør i aluminium og tilhørende samlestykker. Rørene fås i forskellige længder og tykkelser, så de kan tilpasses til konstruktionens højde og nødvendige bæreevne. Firkantrøret med ønskede tykkelse skæres til i længden. Samlestykkerne hjælper derefter med at samle de enkelte rørelementer.

Samlestykker til plug-in systemet i aluminium fås i alle versioner. De skaber forbindelse mellem aluminiumsrørene. De forbindes til rørene ved at indsætte dem manuelt eller vha. en plast hammer. Du finder ikke kun klassiske hjørnestykker i vores sortiment, men også modeller med flere udtag.

Vi tilbyder både færdige aluminiumdisplays, såvel som enkeltelementer. Oplev de mange forskellige displays i vores webshop. Er det ikke den rigtige for dig? Med vores modulære "Construct" plug-in system, kan du skabe dit eget display på ingen tid.

Filigran søjle

Elegant søjle som aluminiumsdisplay

Attraktivt reklamedisplay

Opbyg reklamedisplay af alu firkantrør

Alsidigt tøjstativ

Aluminiumsdisplay: praktisk tøjstativ

Reklamedisplays, hyldesystemer og flere

Med firkantrør i aluminium kan du opbygge en masse forskellige displays. Ud over attraktive hyldesystemer, er reklamedisplays eller afskærmning de mest almindelige. Med materialets fremragende egenskaber er disse displays idelle til butiksindretning, messer og kontorudstyr.

I butiksindretninger anvendes vores "Construct" displays primært som produktbærere. Den enkle profil sikrer, at dine varer er i forgrunden og præsenteres professionelt. Pga. den høje stabilitet kan forskellige produkter og varer placeres på displayet på samme tid. Det enkle design er moderne og professsionelt.

Det er ikke kun produktdisplays og hyldesystemer som kan realiseres med plug-in systemet "Construct", men også stilfulde sideborde eller dekorative kuber. Ud over klassiske møbler anvendes vores reklamedisplays eller brochurestandere også på kontorer eller i mødelokaler.

Vi kombinarer gerne vores "Construct" plug-in systemer med vores FlexiSlot rillepaneler. I denne kombination udgør firkantrøret grundrammen, som suppleres af en præsentationsflade af plastlameller. Alt tilbehør såsom kroge, brochureholdere eller hylder kan fastgøres i disse lameller. Dermed udvides aluminiumsdisplayet med et præsentationsområde, der kan udformes efter dine ønsker.

Det store udvalg af forskellige aluminiumdisplays giver dig en forsmag på plug-in systemets alsidighed. Som producent af dette system tilbyder vi specialfremstilling af vores displays. Kontakt os!

Alternativt har du mulighed for at skabe en model efter dine ønsker. Vi rådgiver dig gerne om planlægning af dit eget display med vores "Construct" enkeltkomponenter.
luk menu
Gå til top