Plug-in systemet "Construct" i aluminium er et let, stabilt system af høj kvalitet som byder på et attraktivt udseende.
Luk
Filtrer & sorter

Uendelige muligheder med "Construct" Alu plug-in system

Firkantrørsystemet "Construct" består af forskellige varianter af rør med kvadratisk tværsnit samt tilhørende samlestykker. Rørene er fremstillet af aluminium og fås med sort- eller sølvanodiseret finish. I kombination med samlestykker af plast, kan de bruges til at samle individuelle displays. Som resulterer i et stabilt, men let display med et enkelt og professionelt udseende.

Pga. den høje stabilitet og det enkle udsende, er plug-in systemer i aluminium velegnede til alle typer af konstruktioner. Den sølvanodeserede eller sorte aluminiumsprofil kan monteres på forskellige måder med plug-in systemets forskellige samlestykker. Ud over de klassiske firkantede former, kan der bruges vinkelstykker med hængsel, til at skabe modeller i den ønskede vinkel. Vinkelstykker har to trinløst justerbare arme, som kan indstilles i vinkler fra 0° til 190°.

Vores samlestykker byder på uendelige muligheder i udformning af dine konstruktioner. Vi har et udvalg af samlestykker med forskellige antal udtag, i forskellige vinkler og med ekstra retvinklede udtag. Desuden har vi et udvalg af rør i forskellige rørstørrelser. Disse har ikke kun indflydelse på størrelsen af displays, men også på bæreevnen.

Vi kan skære længden på røret til i millimeter efter dine ønsker.

Der er ikke kun mulighed for at vælge størrelse eller anvendelsesformat. Vi kan også tilbyde forskellige varianter i henhold til farve. Samlestykker fås i grå og sort. Det betyder, at de kan tilpasses optimalt til de mulige rørfarver, som er sølvanodiseret eller sort pulverlakeret.

Samlet set skaber dette et ensartet udseende, idet samlestykker og rør er perfekt tilpasset til hinanden. Hvilken farve passer bedst til dit interiør? Ønsker du at samlestykkerne skal stå i kontrast til firkantrørene eller et ensartet udseende?

Værktøjsfri anvendelse

Forskellige anvendelsesområder

Let og stabil

Fås enkeltvis eller som færdigt display

Du kan ikke kun købe enkeltkomponenter af plug-in systemet, men også færdige modeller i vores webshop. Opbyg en konstruktion med de forskellige enkelte elementer. Vælg først det ønskede firkantrør i den ønskede størrelse og farve. Vælg derefter de nødvendige samlestykker, som passer til rørets farve og sidelængde.

De enkelte komponenter i konstruktionen forbindes vha. plug-in. Vi anbefaler brugen af en plasthammer som hjælpemiddel, som gør det nemt at hamre samlestykkerne ind i rørene.

Disse displays er typisk samlet på forhånd og kan anvendes med få enkle trin. Den tilhørende plasthammer letter og hjælper med montering. Så snart displayet er ankommet, kan den opsættes og bruges inden for kort tid.

Oplev de alsidige aluminiumsdisplays i "Construct" serien i vores webshop. Displayene i serien af firkantrør imponerer med sin høje stabilitet, lave vægt og enkle, professionelle udseende. Af denne grund bruges de til forskellige formål og præsenterer dine produkter eller reklamer perfekt. De tiltrækker opmærksomhed som reklamedisplays, produktdisplays eller hyldesystemer hos kunder og besøgende.

Anvendelse af "Construct" displays er hovedsageligt begrænset til indendørs områder. Ud over koldrammer, kurvedisplays eller bordstel er det store udvalg af aluminiumsdisplays værd at udforske. Plug-in systemet byder alene på mange muligheder inden for selvbyggeri. Som producent med mange års erfaring, producerer vi ikke kun alu plug-in system, men også mange andre serier.

Vores egenproduktion byder på muligheden for at kombinere serierne med hinanden. Ved at tilføje yderligere materialer og elementer, kan du skabe en central Eye-Catcher i din virksomhed. Kombinationen med vores FlexiSlot rillepaneler er særligt populær. Rillepanelet giver mulighed for frit design som varedisplay ved at opsætte det ønskede tilbehør. Oplev den klassiske serie af firkantrør "Construct" i kombination med vores attraktive rillepanel.

Ét plug-in system - tusind muligheder

Vælg mellem vores færdige aluminiumsdisplays eller opbyg dit eget med vores enkeltkomponenter. Alt fra firkantrør og forskellige samlestykker af plast til komplette løsninger. Vi kan levere alle varianter af "Construct" serien.

Som producent kan vi også tilbyde specielle udforminger inden for aluminiumdisplays. Med vores eget trykkeri og brede specialisering kan vi byde på utallige muligheder.

Kontakt for interesse
+45 4921 0800
Skriv e-mail »

luk menu
Gå til top