Vil du overraske dine kunder med et sødt reklamebudskab? Med chokolade som reklameartikel, er du garanteret et smil fra dine kunder og forretningspartnere.
Luk
Filtrer & sorter

Bestil reklamechokolade med individuelt tryk

Reklamegaver med dit firmalogo bliver altid godt modtaget af din målgruppe og gør hurtigt kunderne i godt humør. Uanset om det er en lille sød lækkerbidsken til kaffen under et kundemøde eller som giveaway og reklameartikel til messen. Med reklameartikler med individuelt logotryk, vækker du ikke kun appetitten, men skaber også opmærksomhed for dit reklamebudskab på en interessant måde. Hvem er ikke glad for en lille snack mellem måltiderne? Uanset om det er chokoladebarer eller mini chokoladelinser: reklamemidler med chokolade er de mest populære gaver blandt reklameartiklerne.

Reklamechokolade som et sødt reklamemiddel

I vores webshop finder du et stort udvalg af sød chokoladereklame, som du altid kan få trykt med dit logo. Indpakningen til chokolade kan meget let udstyres med tryk, så kunden altid har dit logo ved øjnene, når slikket åbnes. M&M's chokoladelinser kan tilpasses efter dine specifikationer - af hensyn til farve og trykt reklamebudskab. Vælg også Miniatures Mix, med mini chokoladebarer af de populære brands Mars, Snickers, Bounty og Twix. Farverig blanding og individuelt indpakket i transparent folie med et tilhørende reklamekort, hvor det søde reklamebudskab kan trykkes på.

Sød forkælelse med en særlige reklameeffekt

Uanset om det er som messeudstyr, til kongresser og events, til kaffen, til kundemødet, i forbindelse med udsendelse af kataloger eller bare ind imellem - dit reklamebudskab vil uden tvivl falde i god jord, med den individuelt trykte reklameartikel. Byd dine kunder på fornøjelsen af eksklusiv chokolade, med de forskellige reklameartikler i vores online sortiment. Reklameartikler med chokolade har mange anvendelsesmuligheder som gaveartikler: Udnyt den søde effekt af reklamechokolade til reklameformål og sørg for søde øjeblikke til dine kunder.
luk menu
Gå til top