Med et individuelt logo eller tryk bliver slik ofte og gerne som giveaways, som efterlader kunderne med en god smag i munden.
Luk
Filtrer & sorter

Slik med reklametryk

Tag et stykke: Det behøver kunder ikke at få at vide to gange og prøver gerne slik med reklametryk, for at få lidt til den søde tand. Emballage- og efterbehandlingsmulighederne er ligeså alsidige som de tilgængelige smagsvarianter. Uanset om det er i den klassiske reklamepose eller som en hel slikdåse: reklameslik byder på mange muligheder som reklame til virksomheder.

Efterlad en god smag hos dine kunder med reklameslik

Brug vores udvalg af reklameslik, for at byde dine kunder på søde lækkerier. Mentos Mini er pakket enkeltvist og fås i en transparent industrielt komposterbar folie med indsat reklamekort. Eller udstyr et bolsjeglas med dit reklametryk: bolsjeglas med doming, med individuelt tryk, er det ideelle grundlag til dette. Eller foretrækker du Extra Professional Mint Classic Double, et sæt med to Wrigley's Extra Professional Mint Classic pastiller med forfriskende effekt i en individuelt trykt reklamepose. Mini Dextro Energy i flowpack er ikke mindre tiltalende: Mini Dextro Energy druesukker fås enkeltvist indpakket i hvid eller transparent folie med smagen af solbær. En særlig populær varer til alle virksomheder inden for transport- og logistikområdet: en varevogn med 2 æsker med 55 imperial pebermynte. Også her tilføjer det tilpassende tryk også en særlig effekt.

Med slik som reklameartikel sørger du for velsmagende øjeblikke

Drag fordel af den særlige reklameeffekt med slik som reklameartikel. Uanset om det er et klassisk bolsjeglas, reklameposer eller endda som dåse med klaplåg eller en technodåse. Brug de forskellige muligheder til præsentation af slik til reklameformål, for at inspirere dine kunder og efterlade dem med en god smag i munden. Her kommer din reklameartikel til sin ret og reklamebudskabet bliver husket af kunderne. Med dit logo forbinder reklamebolsjer din virksomhed eller services med velsmagende øjeblikke. Med et udvalg af forskellige smagsvarianter og former, får alle målgrupperne noget for pengene. Vælg det ønskede slikformat og benyt dig af vores tilbud om slik med tryk, så du kan sprede dit reklamebudskab direkte.
luk menu
Gå til top