Nøgleringe med logotryk er populære reklameartikler hos kunder og virksomheder, og hører til de klassiske giveaways og gaveartikler.
Luk
Filtrer & sorter

Nøgleringe som alsidige reklameartikler

Nøgleringe som reklameartikler - de findes i mange forskellige former og designs - og med mange funktioner: Fra nøgleringe med vognmønt til nøgleringe med vaterpas til multifunktionelle nøgleringe med skruetrækker, stjerneskruetrækker, oplukker og tommemål: mange nøgleringe er ikke kun praktiske, men har også mange forskellige funktioner på samme tid. Når først nøgleringen er fastgjort til nøglebundtet, fungerer nøgleringen som et bæredygtigt reklamemedie og er altid en velkommen følgesvend.
 

Nøgleringe så langt øjet rækker

Uansest om det er med eller uden individuelt tryk: Nøgleringe er blandt de mest populære reklameartikler og er altid overbevisende pga. deres praktiske anvendelse. Er du eksempelvis på udkig efter en nøglering med et elegant design, er nøgleringen "Keyring Cable" et oplagt valg: Pladen på den elegante nøglering er perfekt til gravering eller tryk. Eller gå efter multifunktionalitet med nøgleværktøjet "Bob", som med sin form af en lille mand, har 17 funktioner og er en multifunktionel følgesvend. Det lille multifunktionelle værktøj fra Richartz af matblæst rustfrit stål kan bruges som skruetrækker, kabeltrækker, dåseåbner, centimetermåler (bagside) og meget mere. Nøgleringe med vognmønt eller nøgleringe med vaterpas er også populære artikler. De mange modeller i vores webshop er kendetegnet ved deres multifunktionelle anvendelse.
 

Nøgleringe som reklameartikler til ethver brug

Uanset om dine udvalgte nøgleringe udstyres med tryk eller gravering. De mange forskellige modeller i vores webshop vil hurtigt få et smil frem på dine kunders læber. Med et individuelt tryk vil kunderne huske den særlige reklamegave i lang tid - et godt instrument til at skabe kundeloyalitet. Få mere viden om de forskellige modellers alsidige funktioner og vælg din favorit.
luk menu
Gå til top