Reklameteltet har længe været et af de klassiske medier til udendørs reklame. Det kan bruges som et reklametelt ved begivenheder og messer, som et salgstelt.
Trykt med logo eller slogan, giver teltet en eksklusiv platform for dit reklamebudskab. Reklameteltet kan hurtigt opsættes, er let at folde sammen samt med en pladsbesparende opbevaring.

De elegante foldetelte bliver hurtigt et helt naturligt mødested, en stand eller butik samt et smukt sted, hvor man kan søge skygge og ly for sol og regn.
Luk
Filtrer & sorter

Hurtig at samle og demontere. Pladsbesparende opbevaring

De forskellige reklametelte bruges normalt ved arrangementer med kortvaring behov. Såsom ved åbent hus arrangement, event, på markeder eller messer.
Kortvarig brug kræver nem håndtering af teltene. Så skal du bare sætte hjørnerne til og spænde teltet fast. Når teltet er samlet, kan du fortsætte med teltbenene. Reklameteltet kan tages i brug på kort tid.

Telte med en størrelse på ca. 3 x 3 mtr kan nemt opsættes og tages ned igen af én person. Når det er foldet sammen, kan reklameteltet opbevares pladsbesparende.
TÜV certificering garanterer for teltets sikkerhed og kvalitet.

Nogle telte leveres med en ekstra transporttaske. Tasken er ideel til opbevaring af teltene og beskytter mod ydre påvirkninger. 
Zusammen gefaltetes Promotionzelt in weiß
Teilweise aufgestelltes Promotionzelt in weiß
Vollständig aufgestelltes Promotionzelt in weiß

Populært produkt til ly for sol og regn

Reklameteltet er ikke kun et reklamemedium, men også et skønt rum at mødes i. Teltet giver ly for sol og regn for dine besøgende.

Begivenheder kan stadig afholdes selv ved dårlig vejr. 

Funktionaliteten og den lette håndtering af reklameteltene kvalificerer dem til brug i forskellige anvendelsesområder.
Produktene er populære på messer og udendørs arrangementer, og skaber opmærksomhed for de forbipasserende.
 

Ideelt og skræddersyet til dit behov

Vil du skabe opmærksomhed omkring din virksomhed? Et reklametelt er et fantastisk element til at lokke forbipasserende forbi din stand. Dette sikres med et stort udvalg af farver og mulighed for tryk af eget logo eller slogan.

Du har frie hænder i henhold til design af teltet. Ud over klassisk tryk med logo, er fuldt tryk også muligt. Med vores eget trykkeri har vi mulighed for at tilbyde forskellige trykteknikker.

Med de ønskede dimensioner og dit individuelle design, får du et telt, der er optimalt tilpasset din virksomhed.
 
luk menu
Gå til top