Serveringsvogne af rustfrit stål byder på en hygiejnisk overflade og en enorm arbejdslettelse. Med de robuste vogne kan selv en tung last flyttes komfortabeelt fra A til B. Køkkenvognene fås i sølv eller sort, med flere hylder og inkl. tilbehør.
Luk
Filtrer & sorter

Serveringsvogne af rustfrit stål

Rustfrit stål bruges især til gastronomiske eller medicinske områder. Materialet undgår korrosion og slid, som kan opstå ved dagligt brug. Overfladen forbliver dermed modstandsdygtig over for rust eller syrer. Som sikrer en særlig hygiejne.

Perfekt til anvendelse på områder som sundhed eller fødevareforarbejdning. Vognen kan bruges fleksibelt i din virksomhed. Beskaffenheden af produkterne gør, at det er særligt nemt at rengøre modellerne. Vognene af rustfrit stål fås med flere hyldeflader.

På i alt to eller flere overflader, kan du transportere tallerkener, mad eller drikkevarer. Da de er fremstillet af rustfrit stål, er afrydningsvognene ikke kun hygiejniske at anvende, men er også særligt robuste. Med de stabile vogne kan selv maksimale laster på 75 kg eller mere skubbes komfortabelt til deres destination. Pga. de alsidige anvendelsesmuligheder kan vognene tages i brug på mange forskellige områder. 

Ideel til Gastronorm beholdere

Mulighed for individuel tilpasning

Overflade af rustfrit stål

Køkkenvogne og serveringsvogne til dit personale

Med en køkkenvogn kan du spare dine medarbejdere for irriterende ekstraarbejde. Vognene byder med de flere hylder på en stor flade til transport eller opbevaring af arbejdsmidler. Varmebeholdere, müsliskåle, bestik eller pyntegenstande kan placeres på vognen. De kan transporteres gennem hele virksomheden og på flere etager.

Med en bredde på 860 mm passer serveringsvognene ind i alle elevatorer og gennem alle døre. Selv stier på udendørs områder er mulige med de letløbende hjul. Vognen kan virkelig tages i brug på alle områder af virksomheden. Transportér materialer på egen hånd over lange afstande med serveringsvognen af rustfrit stål.

Dermed foregår transporten ikke kun hurtigere, men også mere komfortabelt. Hvor det før var nødvendigt med flere ture, er det nu nok med én med transportvognen. Hvor tunge laster tidligere skulle slæbes af personalet, tager vognen nu over. Det er ikke kun bedre for dine medarbejderes rygge, men sparer også tid. 

Når vognen ankommer til anvendelsesstedet kan man låse dens hjul. Her kan den aflæsses eller anvendes som opbevaringsflade. Resultatet byder på behageligere arbejdsprocesser. En køkkenvogn kan dermed være en understøttende komponent i optimering af processer.

Rulleborde: den mobile transporthjælp

Serveringsvogne med hjul er en stor hjælp, især under transport. De er perfekte til dette formål, pga. deres letløbende hjul. Hjulene er nemme at styre og delvist låsbare. Vognen kan også undervejs manøvres rundt om skarpe hjørner.

Ved af- og pålæsning sørger de låsbare hjul for, at vognen står sikkert. Afhængigt af modellen har den to eller fire hjul som kan låses. Serveringsvognene af rustfrit stål har to hjul med bremser og to uden. Vognene af aluminium, som vi også kan tilpasse, har op til fire hjul med bremser.

Hjulene med bremse gør også vognene velegnede til transport med firmavogne eller lastbiler. Vognene kan derudover sikres med spændebånd. På anvendelsesstedet kan disse skubbes ud over en rampe. Oplev modellerne i vores webshop eller vælg en individuel løsning med reklametryk.

Serveringsvogne til hoteller og restauranter

I hotel- og restaurationsbranchen letter serveringsvognen på en række af arbejdsprocesser. Forestil dig, at personalet skal forberede forplejningen til et møde. Vognen kan fyldes med nye kanapeer, friske drikkevarer og service. Vognen køres ind i elevatoren og op på næste etage til konferencen. 

Nyt service aflæsses, brugt service samles og tages med. Jobbet er gjort og konferencelokalet er igen klar til brug. Dette er kun en af mange opgaver som en serveringsvogn kan bruges til. Især på hoteller hvor mange opgaver udføres af forskellige afdelinger, er det nødvendigt med et passende antal af vogne.

Ved at have et tilstrækkeligt antal af afrydningsvogne undgår man irritation og at arbejdsprocesser går i stå. Dermed kan en banket opryddes af køkken og service, samtidig med at konferencelokalet bliver frisket op.

Ideelle til brug på events og messer

Der sættes ikke kun pris på serveringsvognen i køkkenet, men også til mobil brug. De kan også gøre messer, events og udendørs aktiviteter mere behagelige. Med vognen kan varerne bruges fra transportmidlet til standen på det pågældende sted. Under eventet kan vognen bruges som arbejds- og opbevaringsflade.

Især ved events og til messer konfronteres cateringfirmaer ofte med et stort antal af gæster. Retterne skal som regel transporteres hurtigt fra et sted til et andet. Derudover er tilstrækkelig arbejds- og opbevaringsplads afgørende. Dette problem kan løses med et passende antal af medarbejdere.

Alternativt tilbyder vi også serveringsvogne med ekstra plads til event- eller messeudstyret. Ved hjælp af Gastronorm bakker er der plads til mange forskellige retter inde i serveringsvognene. En valgfri kopindsats på toppen sørger for, at bakkerne kan stables fladt i serveringsvognen.
 

Det passende tilbehør til din vogn

Med det passende tilbehør kan du yderligere udstyre din serveringsvogn af rustfrit stål. Vælg mellem affaldsspande eller Gastronorm bakker. 11 bakker passer på tværs af vognen, så der i alt kan placeres to bakker på én hylde. Bakken sparer personalet for flere trin ved aflæsning af serveringsvognen.

En affaldsspand sparer derimod tid, da man ikke kan opsamle affald direkte på vognens opbevaringsflade. Det betyder, at vigtig plads går tabt. I stedet kan affaldet smides direkte i spanden. Sættet med i alt to affaldsspande gør det endda muligt at sortere affaldet.

Ud over køkkenvognen af rustfrit stål, er holderen til affaldsspandene også fremstillet af rustfrit stål. Den kan hægtes på vogne med to, tre eller flere hyldeflader øverst på håndtaget. Kapaciteten på 8 liter pr. skraldespand gør tilbehøret velegnet til højfrekvente events.
Serveringsvogn til hoteller af rustfrit stål med affaldsbeholder

Serveringsvogne - også interessante for andre brancher

Takket være deres lette håndtering og praktiske anvendelse tages vognene også i brug i andre brancher. Klassisk kender man transportmidler fra gastromoni- og cateringbranchen. Ud over mad, drikkevarer eller service kan andre ting naturligvis også transporteres optimalt.

På disse områder transporteres materialer, pakker eller post. Med vognene kan plukning af pakkelister også foregå mere komfortabelt. De enkelte varer kan pakkes på vognen og bringes derefter til pakkestationen. 

Alt i alt, når varer skal flyttes over længere afstande, kan serveringsvogne hjælpe. Vognen kan bekvemt skubbes foran dig vha. håndtaget på vognen. Det er selvfølgelig ikke kun hurtigere, men hjælper også med at beskytte dine medarbejdere ved ikke at belaste deres rygge så meget.
 

Din serveringsvogn, universalvogn, sidevogn eller køkkenhjælper

Brug serveringsvognen af rustfrit stål til dit køkken, som transportmiddel eller som sidevogn. Den rustfrie ståloverflade og det robuste design gør den velegnet til brug i mange forskellige brancher. Tilføj et rullebord til dit arbejdsudstyr for at gøre arbejdsruter og processer mere bekvemme. Vogne med to, tre eller flere hylder gør det muligt at flytte på en bred vifte produkter.

Vælg en serveringsvogn af rustfrit stål til hygiejnisk transport af fødevarer. Eller vælg en serveringsvogn af aluminium, som vi fremstiller individuelt. Få et reklametryk på overfladen af vognen. Ved dit næste event bliver dit brand eller din catering dermed synliggjort for gæster og potentielle nye kunder.

Vælg en af vores robuste serveringsvogne til brug i din virksomhed eller til mobil brug ved events. Vælg mellem antallet af hylder og den ønskede bæreevne. Vi hjælper dig gerne med implementering af individuelle serveringsvogne.
luk menu
Gå til top