Skrivetavler som infotavler og reklametavler, er vigtige artikler inden for salgsfremme. Uanset om det er en klassisk kridttavle, whiteboard eller planlægningstavle - skab opmærksomhed for dine tilbud, informationer og nyheder med vores skrivetavler.
Luk
Filtrer & sorter

Skrivetavler i mange forskellige udgaver og størrelser

Skrivetavler til inden- og udendørs brug fås i en lang række udgaver og størrelser. Skifertavler eller kridttavler bruges især som infotavler og reklametavler og er vigtige redskaber indenfor salgsfremme. Samtidig kan whiteboards, præsentationstavler eller planlægningstavler også understøtte præsentationen af dine tilbud. Brug eksempelvis vores klassiske kridttavler med trærammer og byd på drikke- eller madanbefalinger til kunder. Eller måske er du på udkig efter et moderne whiteboard med en pennehylde? Er du dog på udkig efter noget mere multifunktionelt, kan et 360 graders whiteboard med hjul være en mulighed. Bestem hvilken type skrivetavle, som er ideel til at præsentere dit tilbud.
 

Skrivetavler som vigtige informationsformidlere og blikfang

Skrivetavler og infotavler er en særligt velegnet løsning, når det drejer sig om at gøre forbipasserende eller besøgende opmærksomme på dit tilbud på afstand. Dog er mange af vores udgaver af skrivetavler, også populære modeller som praktiske infomations- og planlægningstavler.

Det magnetiske tavlesæt med fotolommer er eksempelvis en meget alsidig tavlevariant, som kan bruges til at præsentere medarbejdere i indgangspartiet i en afdeling eller virksomhed. Den store tavle giver en enkelt overblik over alle vigtige oplysninger om afdelingen, virksomheden osv.

Fortovstavlen "Simple" er derimod perfekt til at tiltrække besøgende til din restaurant, ølhave, café eller andre gastronomiske virksomheder eller begivenheder med daglige tilbud eller en særlig menu. Den klassiske, robuste skrivetavle er både velegnet til inden- og udendørs, og kan skrives på med kridtmarkører/illumigrafer og kridt. Denne skrivetavle er nem at skrive på og er den helt rigtige platform til fortove, indkøbsgange og butikspassager.

Planlægningstavler og whiteboards er et meget populært valg, især i præsentationsområdet, til møder eller workshops. Flipchart "Vario" er med sit fleksible ophæng, også et praktisk grundlag for at udtrykke din præsentation. Måske er du på udkig efter en fleksibel T-korttavle - et ideelt værktøj til månedlig planlægning i din afdeling eller virksomhed. Denne tavle har en profilliste i toppen og bunden, som kan beskrives og også bruges som vægmontering.
 

En passende skrivetavle til ethvert behov – her i webshoppen

Vores sortiment af skrivetavler er utrolig alsidigt. Hvilken model du vælger, afhænger naturligvis i høj grad af det ønskede anvendelsesområde. Leder du efter en overskuelig planlægningstavle eller snarere en opslagstavle, som kan bruges til at understøtte dine præsentationer og møder? Med en klassisk kridttavle eller skifertavle, skaber du typisk opmærksomhed på dine tilbud på lang afstand. Her i vores webshop, kan du finde et stort og alsidigt udvalg af skrivetavler: Uanset om de skal kunne stå frit eller monteres på væggen, om de kan beskrives på én eller begge sider, med kridt eller tusch. Find den tavle som passer bedst til din virksomhed og det ønskede anvendelsesområde, og om det skal være til indendørs eller udendørs brug. Køb passende tilbehør til din skrivetavle eller whiteboard, f.eks. vandfaste Posterman tuscher, aftørbare tavlemarkører og meget mere!
luk menu
Gå til top