Whiteboards er velegnede som infotavler til alle centrale kontaktpunkter i virksomheder, skoler og myndigheder. Whiteboards fås i mange størrelser, så der er noget for enhver smag.
Luk
Filtrer & sorter

Præsentationstavler – gør information synlig

Når det drejer sig om professionel præsentation, er whiteboards et godt og meget alsidigt redskab. De byder på en overskuelig skrive- og præsentationsflade, og er desuden nemme at transportere.  Funktionaliteten af whiteboards er også et vigtigt kriterium, for valget af den pågældende præsentationstavle. Vi har et udvalg af whiteboards og præsentationstavler som kan roteres 360 grader, whiteboards med eller uden hjul, flipovers med papirklemme og fleksible ophængspunkter eller endda klassiske infoboards som robuste skrive- og magnettavler. Bliv klogere på hvilken præsentationstavle der passer bedst til dit ønskede anvendelsesområde i din virksomhed her i vores webshop.
 

Præsentationstavler, flipovers und whiteboards: Klassisk formidler af informationer

Leder du efter en klassiske præsentationsvæg med tilstrækkelig skriveflade eller opslagstavle? Eller skal det være en særlig type præsentationstavle, f.eks. et mobilt whiteboards med hjul? Et klassisk flipover er flipover "Budget" med papirklemme til alle typer af flipoverpapir og et bagpanel i lakeret stål. Med de smarte teleskopben og pennehylde, er dette whiteboard er det idelle grundudstyr til dine foredrag og præsentationer.

Hvis du derimod er på udkig efter en præsentationstavle, der kan flyttes fleksibelt, er informationstavlen "Quattro" en passende model: den stabile informationstavle kan anvendes mobilt med de fire hjul med bremser.

Eller vælg et tavlestel med hjul inkl. en solid magnettavle; som giver masser af plads til forskellige ark og kan skrives på med tavlemarkører. Glastavlen "Colour" er også et dekorativt, praktisk og populært valg til præsentation af information: en tavle, som på bedste vis kombinerer funktionerne fra den klassiske opslagstavle og whiteboards.
 

Præsentationstavler – fleksible informationstavler til alle formål

Uanset hvilken præsentationstavle du vælger, afhænger det også af hvordan den skal bruges: Skal whiteboardet stå permanent på et kontor eller i et mødelokale, eller skal den kunne tages og op ned igen, eller ofte flyttes fra et lokale til et andet? Aspekter som stabilitet, kvalitet og brugervenlighed er også vigtige kriterier for en god præsentationstavle, whiteboards eller flipover. Her i vores webshop finder du et bredt udvalg af præsentationstavler til alle anvendelsesområder. Bliv klogere på fordele og funktionerne , og vælg derefter din favorit.
luk menu
Gå til top