Især i hotel- og restaurationsbranchen anvendes kridttavler og skifertavler til promovering af tilbud, frokostmenuer, kampagner og åbningstider - og det er særlig nemt at ændre informationer, da du selv skriver dem på.

Luk
Filtrer & sorter

Kridttavler og skifertavler til din virksomhed

Kridttavler og skifertavler er en effektiv og dekorativ salgsstøtte. Det er ligegyldigt, om det bruges som blikfang på gaden, foran caféer eller restauranter, som memoboards, tavler på kontoret eller som fleksible vægelementer til påskrivning. I vores webshop finder du et alsidigt sortiment af forskellige kridt- og skifertavler til næsten alle anvendelsesområder. Brug de attraktive kridttavler i mange forskellige varianter, til nemt og hurtigt at formidle specialtilbud eller et reklamebudskab til kunderne.

Kridttavler og skifertavler i alle former og størrelser

Hvad med en klassisk skifertavle, som vi kan tilbyde i størrelserne A1 til A5 format. Skifertavlen til indendørs brug eller til dit kontor, vil hurtigt blive et attrativt reklamemedie med sine afrundede hjørner. Kridttavlen/skillevæggen "Café" er derimod særligt velegnet til udendørs områder i restauranter og caféer: Den 60 cm brede og 1,15 m høje skifertavle, er den optimale kombination af beskyttelse og reklametavle. Især i restaurationsbranchen fungerer den skillevæg (enkeltvis eller i kombination med flere tavler ved siden af hinanden), og kan samtidig beskrives med kridt for at henlede opmærksomheden på aktuelle tilbud. Eller er du måske på udkig efter en dobbeltsidet, fristående skifertavle? Så er den fritstående kridttavle "Woody" et godt valg: tavlen med to forskellige ydremål og forskellige rammefarver, kan skrives på med kridtmarkører, illumigraphs og kridt. Tavlen giver hurtigt forbipassende og besøgende et godt overblik over dagens spise- og drikkevarer eller andre dagstilbud. Kridttavlen "Gastronomie" er en original og dekorativ udgave af skifertavlen: I form af et glas, en flaske eller endda en oval taleboble, præsenterer denne kridttavle sig som en original platform til præsentation af spise- og drikkevarer eller som et dekorativt vægelement. Et farverigt udvalg af tilbehør til din kridttavle, fuldender vores alsidige sortiment.

Kridt- og skifertavler til skiftende tilbud

Vælg den kridttavle eller skifertavle, som bedst kombinerer dine ønsker. Uanset om det er en vejrbestandig reklametavle til udendørs brug, en tavle som display eller som plakatstander. Brug vores alsidige online udvalg af tavler og giv dit tilbud et individuelt præg med et håndskrevet budskab. De tilbudte tavler byder på et attraktivt blikfang og giver samtidig et godt overblik over det aktuelle tilbud. Uanset størrelsen, om den er rund eller firkantet, om den er med træ- eller aluminiumsramme eller uden ramme: Vælg din favorit i vores webshop og brug kridttavlen som et individuelt designet blikfang, for faste og forbipasserende kunder. Find også tilbehør til de aftørbare kridt- og skifertavler, for at tilpasse og ændre dit tilbud f.eks. kridtmarkører, rengøringsmidler og mikrofiberklude. Opsæt en tavle som øger salget og kundetilfredsheden. Find også andre produkter, som det velkendte A-skilt til præsentation af din virksomhed, dine aktuelle tilbud eller til prismærkning direkte foran din butik.
luk menu
Gå til top