Tekstilrammer og Stretchframes med og uden belysning

Tekstilrammer og Stretchframes kan bruges til reklame og information af høj kvalitet på store arealer. De forskellige systemer til din bannerreklame sætter dit reklameindhold i fokus på den valgte lokation. Med disse systemer kan du udnytte det fulde potentiale af din salgsfremme.
 

Vores mest solgte produkter

Kategoriebanner_Indoorsysteme_DK
Kategoriebanner_Indoorsysteme_mobil_DK
I det indendørs område bruges uoplyste og oplyste tekstilrammer til effektiv placering af reklamer. Rammerne består normalt af en simpel aluminiumsramme, der er forsynet med en rille. Banneret er fastspændt i dette og vises i høj kvalitet. Kan bruges som stativ til vægmontering eller i hængende model. Stretchrammerne skaber et godt blikfang for både kunden og besøgende.

Systemer uden lys

Tekstilrammer bruges til storstilet og dristig reklame. Højkvalitets trykte tekstilbannere kan strækkes perfekt og præsenteres i de forskellige rammer. Rammerne danner et attraktivt blikfang, som skaber opmærksomhed i butikken, på kontoret og på store indendørs og udendørs områder. Du kan effektivt bruge denne effekt til at skabe opmærksomhed omkring din butik og produkt, samt at fremme salg og branding for virksomheden ved at udstyre banneret med et attraktivt design.

Systemer med lys

Mens systemer uden lys kun tiltrækker opmærksomhed i en begrænset periode, kan lysrammer anvendes døgnet rundt. Ved hjælp af LED moduler oplyses dine reklamebannere jævnt. Den glødende effekt skaber opmærksomhed på din reklame - især i de mørke vintermåneder. Derudover kan lysvæggen bidrage til atmosfæren som en ekstra lyskilde.

Teknologi til LED tekstilrammer - LED på Dibond®

Egnet til enkeltsidede rammer på op til 2.000 mm i bredden og 1.000 mm i højden.
Teknologi til LED tekstilrammer til vægrammer

Teknologi bag fritstående LED displays - Edge-Light teknologi

Egnet til dobbeltsidede rammer på op til 3.000 mm i højden og 2.000 mm i bredden.
Edge Light Teknologi til dobbeltsidede LED rammer

Teknologi til fritstående display med LED - LED på stabilisator

Egnet til dobbeltsidede rammer med en højde på op til 3.000 mm. Bredde: næsten ubegrænset.
LED moduler til de belyste tekstilrammer
Kategoriebanner_Ourdoorsysteme_DK
Kategoriebanner_Ourdoorsysteme_mobil_DK
Især inden for udendørs reklame kan du henvende dig til et stort antal potentielle kunder med velplacerede reklamer. Inden for udendørsreklame er tekstilrammer et populært valg af reklamemedium. De formår at vække interesse på gågader, på gaden eller til udendørs arrangementer.

På grund af vejrforholdene skal vores udendørs systemer opfylde særlige krav. Udendørsmodellerne nedenfor opfylder kravene til langvarig udendørs brug. Du kan også vælge mellem belyste og uoplyste modeller til udendørs systemer.

Banner med digitaltryk til rammer uden lys

Oplev vores bannere af høj kvalitet til din uoplyste tekstilramme. Vi leverer gerne bannere med digitaltryk med dit personlige ønskede motiv. Før vi printer banneret, kontrollerer vi dine udskriftsdata for at sikre et meningsfuldt udskriftsresultat. Alternativt kan vi også overtage oprettelsen af udskriftsdata for dig.

Banner med digitaltryk til baggrundsbelysning

Du modtager det matchende banner med digitaltryk til dine lysrammer direkte sammen med produktet. Det tilhørende banner til den ensidige eller dobbeltsidede LED ramme, understøtter en homogen belysning af dine motiver. Ved anvendelsen af enkeltsidede rammer sikrer et block-out banner, at der ikke går lysstyrke tabt "bagud", og at hele lysstyrken er fokuseret på den enkeltsidede præsentation.

Udvidet tilbehør til dine Stretchframes

Ud over vores sortiment af tekstilrammer tilbyder vi et stort antal tilbehør i vores webshop. Ud over et banner af høj kvalitet, er der også andre artikler til rådighed til omfattende udstyr af dit produkt.
luk menu
Gå til top