Tekstilrammer & Stretchframes

Iscenesæt dit reklameindhold!
✓ med & uden belysning
✓ Indoor & Outdoor 


Få mere viden »

Tekstilrammer monteres på væg, hænges ned fra loftet eller bruges som rumdelere på gulvet. De kommer i brug til events, på messestande og i butiksindretninger.
Luk
Filtrer & sorter

Tekstilrammer og profilrammer i mange variationer

I vores webshop tilbyder vi et bredt udvalg af belyste og ubelyste aluminiumsprofiler eller konstruktioner af tekstilrammer: Uanset om det er som en opsigtsvækkende Lightbox, som profilramme til vægmontering eller stretchframedisplay til indgangsområdet hos hoteller og virksomheder. Vores trykmaterialer til tekstilrammer er altid skræddersyet til anvendelsesformålet. Der kan også fremstilles en kubeformet tekstilramme i forskellige størrelser.

Find de passende rammer til dine budskaber

Er du på udkig efter en tekstilramme, som også kan bruges som rumdeler? Så bør du kigge nærmere på den fritstående Aluminium Stretchframe "44". Den kan bruges på mange måder med dit individuelle tryk som lyddæmper eller afskærmning og har lav vægt. Eller vælg PIXLIP GO Lightbox 100: Den er især velegnet som en klassisk kundestopper, der skaber den første kontakt på salgsstedet. Leder du efter en tekstilramme til indgangsområdet i virksomheder, hoteller, lufthavne osv., så er Stretchframe display "Straight" et godt valg. Med en fod af pulverlakeret stål, kan dette display fremvises fra begge sider. Måske kunne du også være interesseret i Stretchframe displayet "Palette"? Dette 2-sidede display kan skubbes ind under andre genstande.

Vælg tekstilrammer i individuelle størrelser

Tekstilrammer fra vores webshop leveres formonteret og pladsbesparende for at spare plads. Vælg den ramme, der kombinerer dine ønsker bedst muligt: Lysdisplays kan bruges på væggen som billedrammer eller som attraktive lysdisplays til reklame om dagen og om natten. Med en strækramme kan du præsentere dine designs på tekstilmaterialer på en synlig og krølfri måde. Og i et stretchframedisplay kan du hurtigt og nemt udskifte motiver eller reklamebudskaber.
luk menu
Gå til top