Her kan du betale med EAN-nummer

Tekstilrammer (eller aluminiumsrammer eller strækrammer) består af en aluminiumsramme, der er dækket med et stofbanner og normalt fastgjort ved hjælp af rør. Stofbannerne minimerer lydstyrken i rummet og formidler samtidig en hjemlig atmosfære. Tekstilrammer fastgøres til væggen, hænges ned fra loftet (f.eks. på messestande) eller bruges som rumdelere på gulvet. Anvendelsesområderne spænder fra begivenheder, messestande og butiksudstyr til brug på kontoret.
Luk
Anvend filter

Tekstilrammer i mange variationer

I vores webshop tilbyder vi dig et bredt udvalg af belyste og ubelyste aluminiumsprofiler eller tekstilrammekonstruktioner: Uanset om det er som en opsigtsvækkende Lightbox, som en tekstilramme til ophæng eller som en strækramme til indgangspartiet på hoteller og virksomheder. Vores trykmaterialer til tekstilrammer er altid skræddersyet til den tilsigtede anvendelse. Der kan også fremstilles en tekstilramme i form af en terning/cube i forskellige størrelser.

Find de rigtige rammer til dine budskaber her

Er du på udkig efter en tekstilramme, som også kan bruges som rumdeler? Så bør du kigge nærmere på den fritstående Aluminium Stretchframe "44". Den kan bruges på mange måder med dit individuelle tryk som lyddæmper eller afskærmning og har lav vægt. Eller vælg PIXLIP GO Lightbox 100: Den er især velegnet som et klassisk gadeskilt, der skaber den første kontakt på salgsstedet. Leder du efter en tekstilramme til indgangspartiet i virksomheder, hoteller, lufthavne osv., så er Stretchframe display "Straight" et godt valg. Med en pulverlakeret stålbase kan dette display fremvises fra begge sider. Måske kunne du også være interesseret i Stretchframe displayet "Palette"? Dette display med to flader, som kan skubbes ind under andre genstande eller hvor der kan placeres en belastning på bundpladen for en sikker stand.

Vælg en tekstilramme med individuelle mål

Tekstilrammer fra vores webshop leveres pakket og samlet for at spare plads. Vælg den ramme, der kombinerer dine ønsker bedst muligt: lysdisplays kan bruges på væggen som billedrammer eller som attraktive lysdisplays til reklame om dagne og om natten. Med en strækramme kan du præsentere dine designs på tekstilmaterialer på en meget synlig og krølfri måde. Og i et stretchframe display kan du hurtigt og nemt ændre motiver eller reklamebudskaber.

luk menu

Vis produkter
Gå til top