For at placere det digitale prisskilt i umiddelbar nærhed af produktet, tilbyder vi ESL-beslag til ethvert anvendelsesområde. Bliv klogere på vores udvalg af tilbehør nedenfor.
Luk
Filtrer & sorter
For at placere det digitale prisskilt i umiddelbar nærhed af produktet, tilbyder vi ESL-holdere til ethvert anvendelsesområde. Vælg et ESL-beslag og fastgør det på bagsiden af din batterilabel med den tilhørende svalehaleadapter. Svalehale-adapterpladen fungerer som et mellemstykke til batterilabels og ESL-beslag, og muliggør talrige kombinationsmuligheder. Uanset hvilket prisskilt du bruger, har vi den rette holder til enhver producent.

Holdere til elektroniske prisskilte

Vi har et bredt spektrum af holdere til ESL-etiketter. Vores standardsortiment omfatter et stort udvalg af ESL-holdere til forskellige anvendelsesformål. Alle fittings fastgøres på bagsiden af batterietiketterne vha. en svalehaleadapter.
Display til ESL-befæstigelse

ESL-Holder

Vælg den rette ESL-holder til dit anvendelsesformål

Adapterplade fungerer som mellemstykke

Adapterplade

Svalehale-adapterpladen fungerer som mellemstykke til batterietiketter og ESL-holdere.

Elektrisk prisskilt fastgjort som borddisplay

Kombination

Etiket, adapter og fitting som en enhed og klar til brug.

Uanset hvilke digitale prisskilte du anvender, har vi den rette adapter til enhver producent. Brug vores adaptere til enkelvis montering din ESL.

troniTAG

Displaydata

SES-imagotag G2 (Vusion)

Pricer

Hanshow

SoluM

Zkong

Anvendes på forskellige anvendelsesområder

Uanset om det er i frugt- eller grøntafdelingen i supermarkedet, ved maling / lak og tapet i byggemarkedet eller i delikatessehjørnet i vinforhandleren, kan du drage fordel af anvendelsen af ESL. Vælg den rette ESL-holder til dit anvendelsesområde fra vores omfattende sortiment.
Elektrisk prisetiket til disken

Borde og diske

De brudsikre bord- og diskdisplays af PET-G frembringer dine digitale prisskilte i den perfekte læsevinkel. Placer dine pris- og produktinformationer tæt på produktet.

Prisdisplayene er velegnede til forskellige etiketstørrelser og kan placeres fleksibelt ved POS. Nogle displays er udstyret med et gitterelement og giver mulighed for løbende justering af hældningsvinklen. Vælg mellem forskellige designs og diverse højder.

Lofter og plakatskinner

Ophængssystemer af PET-G til lofter og plakatskinne. Vi har forskellige køsninger i vores sortiment, specielt til store digitale prisskilte.

Plakatskinner anvendes i fødevare- og detailbutikker og byggemarkeder, samt til indendørs områder i havecentre.
Digitale prisskilte til montering i loftsskinne
Gulvdisplay til ESL etiketter og elektronisk prisskilte

Gulve

Fritstående prisdisplays af robust materiale til gulvet, specielt til store etiketter. Infodisplays er klassiske gulvdisplays til indendørs brug.

Displayene kan placeres ved indgange eller til fri placering i lokalet. De kan bruges til prismærkning, reklameformål eller som infodisplay.

Kasser, kurve & andre monteringer

Utalligt udvalg af monteringsclips, klemmer og kroge.

Universelt anvendellige Sign-Clip i forskellige klemmestyker til montering på trådkurve eller salgsdumpere. Klemmer til anvendelse på lodrette såvel som vandrette materialeunderlag eller magnetholdere i forskellige varianter. ESL-monteringsmuligheder til alle områder af detailhandlen og til befæstigelse af forskellige etiketstørrelser.
Kasseklemme til digitale prisskilte

Individuel produktion - Fra planlægning til implementering

Det er intet problem for os!


Har du behov for enkeltbeslag eller ønsker du at udruste en hel butik? Har du ikke fundet den rette holder i vores omfattende standardsortiment?
Sammen finder vi den mest økonomiske løsning.

Brainstorming

Visualisering

Prototyping

Serieproduktion

Drag fordel af vores mange års erfaring med salgsfremmende produkter og vores verdensomspændende netværk. Med vores egenproduktion kan vi reagere fleksibelt på dine individuelle krav.

Forespørg om individuelle monteringer
luk menu
Gå til top