Her kan du betale med EAN-nummer

Vandafvisende A-skilt "Eco 35", 35 mm profil, sølv

Indstiksformat
Huskeliste

Downloads

Produktdetaljer

  • vandafvisende pga. omgivende tætningsgummi og speciel profilteknologi
  • dobbeltsidet
  • med geringhjørner
  • vejrbestandig bagvæg af polystyren
  • antireflekterende, UV-stabiliseret frontplade
  • sølvanoderet ramme og grundstel
  • tilbehør som topskilt (til A1) eller trådkurve kan fås som ekstraudstyr
  • ikke egnet til mørke indstik
Varedetaljer »
Vandafvisende klikramme

Vandafvisende klikramme "Eco 35"


Produktspecifikationer

Varenummer

Produktbeskrivelse

Dette gadeskilt er et sandt multitalent blandt de vandafvisende A-skilte! Kombinationen af det flotte ydre, kvalitetsmaterialer og den høj stabilitet, er årsagen til at disse A-skilte er så populære.

Nem udskift af din reklame

Opsættes på ingen tid

Anvendelig i vind og vejr

Nem transport til fleksibel anvendelse

Vandafvisende information

Dette vandafvisende gadeskilt er ideelt til udendørs brug, i fodgængerzoner og på fortove. Plakatstanderen skaber den størst mulige opmærksomhed med en bevidst offensiv placering på disse anvendelsesområder. Forbipasserende bliver til potentielle købere, og kundegrundlaget udvides konstant.

En omløbende gummitætning på bagvæggen af skiltet, forhindrer vand i at trænge ind. Den specielle profilteknologi giver ekstra beskyttelse. Bagvæggene er fremstillet af vejrbestandig polystyren. De antireflekterende frontplader af UV stabiliseret materiale, forhindrer plakaterne i at falme. Derudover sørger frontpladens antireflekterende belægning for, at plakaterne er lettere at læse - selv i sollys.

Gadeskiltet trodser således vind og vejr, da standeren upåvirket fungerer i både sol og regn.

Hurtig at tilpasse

Det ensartede udseende af høj kvalitet sikres af de sølvanodiserede klikrammer og bundrammer. Rammernes klikteknologi sikrer et hurtigt udskift af indlæg.

For at udskifte indholdet, skal du blot åbne de 4 rammeprofiler på gadeskiltet. Beskyttelsespladen løftes op, og indholdet under sættes på plads. Efter udskiftningen lukkes profilerne i klikrammen blot igen. Udskiftningen af plakaten er dermed gennemført.

Den enkle og hurtige udskiftning, giver plads til nye reklamebudskaber. På restauranter kan du eksempelvis hurtigt skifte fra frokostmenuen til aftensmenuen.

Som du kan se, kan gadeskiltet anvendes på mange områder. Den kan bruges til forskellige reklameformål og som infodisplay. Et produkt med fleksible anvendelsesmuligheder.

Gadeskiltet bør ikke monteres med mørke indlæg, da lang tids sollys og overophedning, kan beskadige bagvæggen og frontpladen.

Gadeskilt A3 plakatudskift

Eksklusiv anvendelse

Få mest muligt ud af de mange fordele, som dette gadeskilt har at byde på til din virksomhed. Skiltet kan frit opsættes overalt, og tiltrækker stor opmærksomhed med sit diskrete udseende, som sætter dit reklamebudskab i fokus.

Det diskrete og generelle udseende kan naturligvis altid tilpasses. Som producent af denne vare kan vi tilbyde specialstørrelser fra en købsmængde på 1 stk. Andre profilfarver er ligeledes mulige ved pulverlakering i RAL farver, også ved køb af 1 stk.

I kategorien "Tilbehør til gadeskilte" findes et yderligere udvalg af tilbehør til din vare. Ud over frontplader fås der også skilte. Med et topskilt med tryk, kan displayet udvides med dit logo eller slogan.

Udnyt de mange muligheder, og find en passende størrelse til dit individuelle reklamebudskab. Vi rådgiver dig gerne om valget af dit produkt.

gadeskilt-eco-35-7664

Bedømmelser

Bedømmelser

{{ review.oxfname }} har bedømt:
Bedømmelse for vare:
svar:

Der er ingen anmeldelser af denne vare.
Der er ingen anmeldelser af denne vare.
Dietmar skriver
Bedømmelse for vare:
svar:

UPS skriver
Bedømmelse for vare:
svar:

Varianter

Varianter Indstiksformat Varenummer Art.-nr. Pris
A0 (841 x 1.189 mm) A0 (841 x 1.189 mm) 50.0155.3 1.030,00 DKK* til varen »
A1 (594 x 841 mm) A1 (594 x 841 mm) 50.0155.1 750,00 DKK* til varen »
A2 (420 x 594 mm) A2 (420 x 594 mm) 50.0155.2 700,00 DKK* til varen »
A3 (297 x 420 mm) A3 (297 x 420 mm) 50.0155.4 620,00 DKK* til varen »
700 x 1.000 mm 700 x 1.000 mm 50.0155.6 1.015,00 DKK* til varen »
luk menu
Gå til top