Med en visitkortholder kan du fremvise dine visitkort på bedste vis. Uanset om det er i høj- eller tværformat, om det er fremstillet af metal eller akryl: De forskellige modeller af visitkortholdere giver hurtigt og nemt en optimal præsentation af visitkort. I vores webshop finder du forskellige modeller af visitkortholdere til brug på skriveborde, messediske eller som vægophæng. Vælg den model, der passer bedst til dine visitkort.

Læs videre »

Visitkortholdere som praktiske præsentationsmedier

De er et udbredt reklamemedie ved arrangementer, messer, men også i mange lægepraksis, studier, kontorer og skriveborde: visitkort, der indeholder alle vigtige kontaktoplysninger. Når det kommer til alt, er en passende og ordentlig opstilling af dine visitkort det ideelle grundlag for, at kunden i første omgang vil gribe efter dit visitkort. En meget tydelig, stilfuld og passende måde at præsentere dine visitkort på, er med en visitkortholder eller visitkortetui. Uanset om det er en enkel version eller en visitkortholder med 4-8 rum: Vis dine visitkort frem på et skrivebord, en disk eller en infobriks - med en visitkortholder fra vores online sortiment.
 

Sådan bliver du husket: Visitkortholdere til dine visitkort

De er formbare, fleksible og giver hurtigt et passende udseende: Visitkortholdere af akrylglas eller metal i mange forskellige former og varianter. Tag f.eks. vores visitkortholder, en tidløs visitkortholder af pulverlakeret metal i en let buet form: Denne model henleder opmærksomheden på dine kontaktoplysninger på en elegant og diskret måde på samme tid. Visitkortholderen "Universum" med 8 rum, den praktiske multiholder med fire rum bag hinanden og to rum ved siden af hinanden af klar polystyren i et klart landskabsformat, præsenterer sig på en helt anden måde. Men måske leder du efter en enkel, puritisk visitkortholder til dit skrivebord eller til en kommende begivenhed? Så er "Flexxible" visitkortholderen måske den helt rigtige præsentationsflade til at henlede opmærksomheden på dit visitkort med to integrerede afstandsstykker i rustfrit stål. Visitkortholderen "Mosel" DIN A7 er også en holder af meget høj kvalitet, som er ideelt til visitkort i højformat.
 

Fremvis dine visitkort på bedste vis

Uanset om det er en simpel stander eller en alsidig multiholder: Bestem dig for den visitkortholder, der fremhæver dine visitkort bedst muligt. De fleste modeller af visitkortholdere er en kombination af reklamedisplay og visitkortholder. De mange modeller er også en perfekt præsentationsflade til fælles praksis eller kontorfællesskaber, mens de enkle modeller fungerer bedst på skriveborde eller informationsdiske. Her i vores online tilbud finder du de rigtige systemer til ethvert brug.

luk menu

Vis produkter

Advarsel!

VKF Renzel Danmark ApS
Gå til top