Med en visitkortholder kan du fremvise dine visitkort på bedste vis. Uanset om det er i portræt eller landskab format i materiale af metal eller akryl: De forskellige modeller af visitkortholdere giver hurtigt og nemt en optimal præsentation af dine visitkort.
I vores webshop finder du forskellige modeller af visitkortholdere til brug på skriveborde, messediske eller som vægophæng. Vælg den model, der passer bedst til dine visitkort.

Læs videre »

Visitkortholdere som praktiske præsentationsmedier

De er et yndet tilbehør ved arrangementer, messer, i  lægepraksis, offentlige forvaltninger, kontorer og mange andre steder hvor behovet er for at udleverer visitkort eller andre informationer.
En meget tydelig, stilfuld og passende måde at præsentere dine visitkort på, er med en visitkortholder eller visitkortetui. Uanset om det er en enkel version eller en visitkortholder med 4-8 rum.
Fremvis dine visitkort  - med en visitkortholder fra vores online sortiment.
 

Sådan bliver du husket: Visitkortholdere til dine kontaktinformationer

Vi forhandler visitkortholdere af akryl eller metal i mange forskellige varianter.
Tag f.eks. vores tidløs visitkortholder af pulverlakeret metal i en let buet form. Denne model henleder opmærksomheden på dine kontaktoplysninger på en elegant og diskret måde.
Visitkortholderen "Universum" med 8 rum, den praktiske multiholder med fire rum bag hinanden og to rum ved siden af hinanden af klar polystyren, præsenterer sig på en helt anden måde.
Leder du efter en enkel visitkortholder til dit skrivebord eller til en kommende begivenhed? Så er "Flexxible" visitkortholderen måske den helt rigtige løsning til dit visitkort .
Visitkortholderen "Mosel" DIN A7 er også en holder, som er ideelt til visitkort i portræt.
 

Fremvis dine visitkort på bedste vis

Uanset om det er en simpel stander eller en alsidig multiholder: Bestem dig for den visitkortholder, der fremhæver dine visitkort bedst muligt. De fleste modeller af visitkortholdere er en kombination af reklamedisplay og visitkortholder. De mange modeller er også en perfekt præsentationsflade til fælles praksis eller kontorfællesskaber, mens de enkle modeller fungerer bedst på skriveborde eller informationsdiske. Her i vores online tilbud finder du de rigtige systemer til ethvert brug.

luk menu

Vis produkter

Advarsel!

VKF Renzel Danmark ApS
Gå til top