Luk
Filtrer & sorter

Visitkortstandere som praktiske præsentationsmedier

Visitkortstandere er især et meget anvendt reklamemedie til events, messer, men også i mange lægepraksis, i studier, på kontorer og skriveborde: Visitkort, der inderholder alle vigtige kontaktoplysninger. Find den rette visitkortholder til dine visitkort i vores webshop. En passende og ordentlig opstilling af dine visitkort, er nemtlig det ideelle grundlag for, at kunden i første omgang griber ud efter dit kontaktkort. En visitkortholder eller visitkortstander er en meget overskuelig og stilfuld måde at præsentere dine visitkort på. Uanset om det er som en simpel variant eller som en visitkortholder med 4-8 rum: Fremvis dine visitkort på skrivebordet, disken eller infodisken - med en visitkortholder fra vores online sortiment.

Sådan bliver du husket: Visitkortholdere til dine visitkort

De er elegante, fleksible og byder hurtigt på et passende udseende: visitkortstandere af akryl eller metal i mange forskellige former og varianter. Tag eksempelvis vores visitkortholder, en tidløs visitkortholder af pulverlakeret plademetal i en let buet form: Denne model henleder opmærksomheden på dine kontaktoplysninger på en attraktiv og diskret måde. Visitkortstanderen "Universum" med 8 rum, den praktiske multiholder med fire rum bag hinanden og to rum ved siden af hinanden af klar polystyren i tværformat, præsenterer sig selv på en helt anden måde.

Men måske er du på udkig efter en enkel, puristisk visitkortstander til dit skrivebord eller til en kommende begivenhed? Så er visitkortstanderen "Flexxible" måske den rette præsentationsflade, der med sine to afstandstykker af rustfrit stål, henleder opmærksomheden på dit visitkort. Visitkortholderen "Mosel" til A7 format, er et meget holdbart display, som er ideelt til visitkort i højformat.

Fremvis dine visitkort på bedste vis

Uanset om det er en simpel stander eller en alsidig multiholder: Vælg den visitkortholder, der fremviser dine visitkort bedst muligt. De fleste modeller af visitkortholdere er en kombination af reklamedisplay og visitkortholder. De mange modeller er også en perfekt præsentationsflade til fælles praksis eller kontorfællesskaber, mens de enkle modeller er populære på skriveborde eller infodiske. Her i vores webshop finder du de rette systemer til enhver anvendelse.
luk menu
Gå til top