Luk
Filtrer & sorter

Visitkortbokse til enhver anvendelse

Visitkortbokse er ikke kun et sikkert sted, at opbevare dine visitkort. Samtidig er den en elegant og pæn måde at opbevare dine visitkort samlet, så du altid har dem ved hånden og kan præsentere dem på passende vis. Uanset om de er fremstillet af mat metal, kunstlæder eller klar plast: De mange forskellige visitkortbokse eller visitkortetuier sikrer, at du med glæde tager visitkortet frem igen og igen, og samtidig inspirerer beskueren med sit klare design. Se alle varianter og former af visitkortbokse her i vores webshop.
 

Et visitkortboks til inden- og udendørs områder

Visitkortboksene i standardstørrelse er ideelle til de mest anvendte visitkortstørrelser. Men kredit- og bankkort kan også placeres i den praktiske visitkortboks eller visitkortetui. Det ønskede anvendelsesområde kan naturligvis helt selv bestemme. Med visitkortetuiet REFLECTS-KOLLAM kan du eksempelvis vælge en utroligt elegant model i læderlook, som med sin gunmetalbelægning hurtigt vil tiltrække opmærksomhed. Eller vælg visitkortetuiet REFLECTS-HALIFAX: Den fjerlette visitkortboks af metal er velegnet til opbevaring af dine visitkort og kan bruges som visitkortdisplay.

Ønsker du at opsætte en visitkortboks udendørs, f.eks. i din virksomheds indgangsparti, er visitkortboksen "Universum" et godt valg. Den praktiske og robuste boks af klar plast er vandafvisende og udstyret med et hængslet låg. En visitkortholder med låg, der effektivt beskytter dine visitkort mod snavs og vandstænk. Til transport og præsentation af dine visitkort er visitkortboksen "Amazonas" er den ideelle løsning. Disse dispensere fås i tre størrelser og fungerer både som attraktive displays og har et praktisk hængslet låg, der beskytter kortene mod uønskede folder, snavs og fugt.
 

Visitkortbokse med individuelt tryk

Tilpas visitkortboksene til dine egne behov. Brug boksene og etuierne til at beskytte kortene under transport eller som en sikker og attraktiv opbevaringsboks. Med mulighed for at tilpasse boksene med individuelt tryk, som dit logo eller slogan. På denne måde får visitkortetuierne eller visitkortboksene sit helt eget præg. Find din favorit blandt modellerne i vores webshop.

luk menu
Gå til top