Her kan du betale med EAN-nummer

Vare- & salgsdumpere - Hvad er det?


En salgsdumper er et salgsbord, som bruges til at byde på kampagnevarer, restpartier og særlige tilbud. Det er en dagligdags beskrivelse af et rodebord. Andre navne for sådanne borde er salgspodier, rodekurve, gadekurve og dumpere.

De såkaldte salgsdumpere kan findes i supermarkeder, stormagasiner og byggemarkeder. Byd hurtigt og nemt på kampagneprodukter, restvarer og udsalgsvarer i rodekurvene. Kurvene er udformet, så kunderne kan kigge komfortabelt rundt i varerne.

Egenskaber ved en salgsdumper

Bordene er normalt fremstillet af robust tråd. Som en trådkurv kan de placeres på centrale lokationer i salgslokalet. Det gør kunderne opmærksomme på bestemte varer og produkter, og frister dem til at foretage yderligere salg eller impulskøb. Rodebordene kan tilpasses med yderligere reklamemateriale.

De højdejusterbare hylder gør det muligt, at reklamere for en lang række af forskellige produkter med displayene. Her bydes på fødevarer, tekstiler eller byggematerialer i salgskurvene. Hvis der er færre produkter, kan hylden tilpasses til mængden af varer.
Grabbeltisch aus Draht
Wühltisch mit Lebensmitteln Verpackungen befüllt

Tilbehør til salgsborde

En salgsdumper kan suppleres med tilbehør, for at skabe en yderligere effekt. Ved at placere bordene centralt, henleder de ofte opmærksomheden på sig selv. De kan desuden udstyres med reklamemateriale for at henlede potentielle køberes opmærksomhed på dine varer.

Yderligere reklamemateriale til salgsdumpere kan være trykbare rammer eller plakatholdere med indstik til reklameindlæg. De er også tilgængelige som metalstel med hjul til bordene. Den ekstra mobilitet betyder, at bordene frit kan flyttes rundt i lokalet.
 

Salgsdumpere: Salgsfremstød ved Point of Sale

Point of Sale (POS) er det sted, hvor kunden har direkte kontakt med varerne. Der anvendes forskellige POS marketingsmaterialer for at tilskynde til yderligere salg eller impulskøb. Disse omfatter også salgsdumpere.

Fremvis forskelligartede varer på en attraktiv måde i trådkurvene. Disse findes også i vores sortiment.
luk menu
Gå til top