Med salgs- og rodekurve kan du hurtigt og nemt byde på tilbudsvarer og specialtilbud. Udform salgskurven efter dine ønsker med plakatholdere og printbare covers. Derudover tilbyder vi også trådkurve, som specialproduktion.
Luk
Filtrer & sorter

Rodebord: Salgsfremmende præsentation af tilbudsvarer

Ønsker du at placere tilbudsvarer ved POS for at fremme salget? Rodebode har plads til forskelligartede produkter. I de enkelte rum i displayene, kan de forskellige varer sorteres. Især i indgangs- eller kasseområdet kan du lokke kunderne til at "rode" i kurven.

De robuste displays egner sig som permanente varedisplays i din filial. De kan hurtigt fyldes op og kræver forholdsvis mindre oprydning end en salgsdisk. Om nødvendigt, kan bunden på kurven justeres med få trin. Den nemme håndtering af rodebordene sparer dine medarbejdere for vigtig tid i løbet af arbejdsdagen.

Med plakatholdere og covers kan du øge den salgsfremmende effekt af kurvene. Her kan du vise priser eller rabatter, for at henlede opmærksomheden på tilbudskampagner. Ved at indrette bordene derefter, kan du på afstand henlede kundernes opmærksomhed på tilbuddet. Illustrer klart og tydeligt procenter og prisnedsættelser for at tiltrække et større antal af kunder.

Populær i alle brancher: Rodekurv af tråd

Med en salgskurv af tråd er du altid godt udstyret. Med sit sølvfarvede materiale og den velkendte form, passer de stabile kurve godt ind i ethvert butiksinteriør. Både små, som store varer kan finde plads i kurven. Dette er grundene til den store popularitet af displayene i de forskellige brancher.

Den tynde ramme og dybden af displayene sørger for en stor kapacitet. Tøjdyr, sokker samt plantebøtter eller byggemidler kan placeres i kurven. Varegrupper kan udstilles permanent i salgskurven. Derudover skal trådkurvene, i modsætning til andre permanent brugte varedisplays, ikke rengøres 

Et rodebord er også velegnet til kortvarig reklame for nedsatte varer eller specialvarer. De udstillede varer kan altid hurtigt udvides eller ombyttes. I fødevarebranchen kan man byde på produkter med nærmende udløbsdato. Frist kunderne i kasseområdet til at foretage impulskøb ved at opstille varekurve med tilbudsvarer.

Rodekurv til din næste tilbudsuge

Planlægger du en kampagneuge eller leder du efter et passende display? Vælg et rodebod i den rette størrelse til at udstille dine varer. Modellerne er egnede til belastninger på op til 150 kg. Med en højdejusterbar bund, kan du tilpasse bordet til størrelsen på dine produkter.

Med hjul kan placeringen på displayene ændres igen og igen. Personalet kan nemt flytte de fyldte kurve rundt ved Point of Sale. Hjulene med bremse sørger for en sikker stand.

Vælg en kurv med printbart cover. Her kan du henlede opmærksomheden på nedsatte priser, dit brand eller din idé. Sørg for en vellykket tilbudsuge med et rodebord med individuelt tryk.
 

Den rigtige model til din næste tilbudskampagne

Med den kantede form kan kurvene både placeres på væggen og frit i lokalet. Varerne kan ligge pænt på række eller som rodebunke. Displayene har en gennemsnitlig højde på 800 mm. De befinder sig derfor i en behagelig højde og let kan nås af personer i forskellige højder.

Ud over firkantede displays, findes der yderligere modeller i vores sortiment. Hvilket af disse er et passende varedisplay til dine produkter? Når du skal vælge den rette rodekurv, er det vigtigt at overveje fyldhøjde, størrelse og belastning. Ved langvarig brug anbefales det at bruge en justerbar bund, så du kan udstille produkter i forskellige størrelser.

Hvilken trådkurv er velegnet til din næste tilbudskampagne? Her sørger justerbare bunde for, at du kan tilpasse displayet til den resterende mængde af varer. Men især til tilbudskampagner anbefaler vi, at du tilføjer ekstra tilbehør til displayet. Du kan dermed skabe opmærksomhed på dine varer, på en målrettet måde og nå potentielle købere meget bedre.
 

Rodebord: individuelt udformet til dig

Vi kan tage fuldt hensyn til dine ønsker og ikke kun når det gælder tryk. Vi tilbyder også kurve i specielle mål eller i specielle tilpasninger. Vores formskønne rodebord af firkantrør kan tilpasses individuelt til dine produkter og din tilbudskampagne. Dermed er varedisplayet, omgivelserne og produktet perfekt koordineret.

Et individuelt produkt gør det muligt at præsentere dit brand og dine produkter på en unik måde. Dette afspejler sig også i den måde, som kunderne opfatter brandet på. Skab iøjnefaldende branddisplays for at give dit brand et professionelt og værdifuldt image. I denne sammenhæng øges anerkendelsesværdien mærkbart.

En specialfremstillet rodekurv kan placeres mange steder i butikken. Drag fordel af den salgsfremmede effekt, som trådkurve har på bestemte produktgrupper og produkter. Vi hjælper dig gerne med at implementere dit unikke branddisplay.

Specialfremstillede POS Display idéer »
luk menu
Gå til top