Salgsborde præsenterer dine varer effektivt ved Point of Sale. Udstil forskelligartede varer på de foldbare, mobile eller klassiske modeller af træ. Ud over de tilbudte borde, fremstiller vi også individuelle displays.
Luk
Filtrer & sorter

Salgsbord: Promover produkter ved Point of Sale

Med et salgsbord kan du udstille dine produkter eller services på tydeligt synligt og let tilgængeligt. Brug bordet som præsentation af ydelserne i din virksomhed. Sæt displayet op i venteområdet, ved events eller permanent i salgslokalet. Du sikrer dermed ekstra opmærksomhed omkring de udstillede produkter.

PoS er det salgspunkt, hvor kunden kommer i direkte kontakt med produkterne. Det er normalt ved Point of Sale, at beslutningen om at købe produktet træffes. Af denne grund er præsentationen af produkterne særlig vigtig. Et salgsbord kan ikke kun vække interessen hos de potentielle købere, men også formidle et professionelt image.

Når der kun er et begrænset antal af varer liggende på bordet, signalerer det at produktet er eftertragtet. Som giver et indtryk af, at dette produkt er særligt værdifuldt eller unikt. Denne effekt anvendes bl.a. i tøj- og smykkebutikker.

Salgsfremmende ved Point of Sale

Mulighed for individuelle POS løsninger

Salgsdisplays til dit brand

Salgsbord til frugt og grøntsager

Salgsbord til frugt og grøntsager


individuel produktion og design muligt

Et centralt salgsbord til frugt og grøntsager. Modellen fra producenten VKF Renzel byder på mange fordele til præsentation af friskvarer. Med en aflåselig vippefunktion kan bordet bl.a. vippes efter ønske. Bordet er udstyret med hjul, så det kan flyttes igen og for rengøringsmæssige årsager. Ved anvendelsesstedet sørger de låsbare hjul for en sikker stand.

Opdag vores salgsborde til præsentation af frugt og grønt på to etager. Udform displayet, så det passer til dit sortiment. Vi tilbyder et bredt udvalg af tilbehør, så du kan tilpasse frugt- og grøntsagsdisplayet til dine ønsker. Vi tilbyder dette salgsbord i forskellige størrelser.

Til produkt »

Det passende bord til dit brand

Præsentationen af varerne og brandets image er tæt forbundet med hinanden. Disse to aspekter af markedsføring kan ikke adskilles. Som medfører at POS displays er af særlig betydning for varerne. De skal afspejle brandets image og præsentere produkterne på professionelt og naturligt. 

På selve salgsborde kan produkterne præsenteres ordenligt efter dine ønsker. Afhængigt af bordet har du et tilgængelige områder af forskellige størrelser. Ønsker du at fremvise større, robuste produkter? Så vælg et solidt, naturligt bord.

Alternativt fås præsentationsborde og søjler i et elegant design til mindre produkter af høj kvalitet. Desuden er der mulighed for individuel udformning af displayene. Vi kan også tilbyde salgsborde af firkantrør, samt individuelle tilpasninger og tryk.
 

Foldbare salgsborde: ideel til brug på farten

Et foldbart salgsbord er ideelt, hvis du ønsker at udstille varer ved events, på messer eller på mobil basis. Bordene er lette at transportere og kan opstilles fleksibelt og stabilt på det pågældende anvendelsessted. Med et foldebord sikres en attraktiv præsentation af dine varer, selv når du er på farten.

Placer infomateriale, produkter eller kasseapparater på foldebordet. Skab opmærksomhed på dine fitnesskurser og tilbud, og motiver folk til at tilmelde sig. Alternativt kan du opstille dine produkter omhyggeligt og på en salgsfremmende måde. Og udstyret med kasseapparater, kan salgsbordet også anvendes som mobile betalings- og servicediske.

Det foldbare bord kan bruges igen og igen til mange forskellige formål. Det kan være til en byfest, en messe eller ved særlige udsalg. Bordene er hurtigt opstillet som en ekstra overflade til præsentation af varer. Især i tilfælde af reduktioner eller partivarer, kan der udstilles flere varer for at fremme salget.
 

Træborde som underlag for dine produkter

Især i øjeblikket et naturlige træborde velegnede til præsentation af flere brands og produkter. Det naturlige materiale scorer point med sin rustikke og dekorative karakter. Som kan have en direkte effekt på opfattelsen af dit brand og dine produkter. De firkantede borde kan bruges permanent ved buffeten eller i filialen.

Her har vi også et udvalg af mobile borde. Vælg displays med hjul eller foldbare salgsdisplays. Som byder på et udvalg af salgsborde i træ til den næste messe eller event. Oplev vores borde i naturbøg, gran eller et med en behandlet overflade.

Vores markedsstander er et særligt salgsbord. Den er et absolut blikfang med dens farvede presenning. Displayet skaber en midlertidig salgsflade og fås også med transportvogn. Brug det robuste salgsbord til at 'pushe' dine produkter både inden- og udendørs.

Produktpræsentation ved Point of Sale

Med en tiltrækkende præsentation ved POS kan du påvirke succesen af dit brand. Præsentation lokker ikke kun potentielle købere til, det lokker dem også til at købe produkterne. De salgsfremmende borde fra vores sortiment understøtter implementeringen af salgsfremme ved Point of Sale.

Ud over modellerne i vores sortiment tilbyder vi som producent - med eget trykkeri - også individuelle løsninger. Med sådan et display kan du i endnu højere grad tilpasse produktpræsentationen til dit brands image. Forvandl dit salgsbord til et unikt branddisplay. Kontakt os for interesse om dit eget individuelle POS display.
luk menu
Gå til top