A-skilt, 32 mm profil, sort

Varenummer: 50.0055.67
Huskeliste

Downloads

Produktdetaljer

  • helt sort pulverlakeret
  • dobbeltsidet
  • mitrede hjørner
  • vejrbestandige, galvaniserede metalbagsider og antireflekterende, UV-stabiliserede dækfilm
  • tilbehør som f.eks topskilte (til A1) eller trådhængende kurve fås som ekstraudstyr
  • specielle dimensioner fra 1 stk
  • andre RAL farver fra 1 stk
Varedetaljer »

Produktspecifikationer

Varenummer

Produktbeskrivelse

Vores bestseller blandt gadestandere fås nu også i sort som standard! Robust gadestander til en rimelig pris i et tidløst, sort design.

Med sin iøjnefaldende, frontale placering på fortovet tiltrækker denne gadestander sig maksimal opmærksomhed fra forbipasserende. Fodgængerne opfatter indholdet ubevidst og bliver dermed potentielle købere eller interesserede parter. I modsætning til butiksvinduer, som ofte ikke bliver bemærket når folk går forbi, sikrer denne gadestander et ekstra niveau af opmærksomhed fra kunder, der kommer gående forbi.

For at sikre et konsekvent udseende, er denne gadestander udstyret med sort pulverlakerede snaprammer samt en sort pulverlakeret bundramme. For at øge displayets vægt og gøre det sværere at vælte, er snaprammerne også udstyret med vejrbestandige, galvaniserede metalbagpaneler. Plakaterne beskyttes af de ekstra stærke, antireflekterende dækfolier af UV stabiliseret materiale. UV stabiliseringen forhindrer plakaterne i at falme, og den antireflekterende belægning sikrer bedre læsbarhed af de oplysninger, der er anbragt på dem, uden lysreflektion selv i sollys. Hurtig udskiftning af plakater sikres også af rammenes foldeteknologi. For at opnå en optimal spændingsvirkning, selv efter mange års brug, anvendes der altid spændingsfjedre af fjederstål.

En produktion af gadestanderne i individuelle dimensioner eller en tilpasning af profilfarven og/eller grundrammen ved en pulverlakering i standard RAL farver er mulig fra 1 stk. - vi udarbejder gerne et individuelt tilbud til dig.

Ofte købt med

{{ product.tabs.bundle.article_bundle_quantity }}x
{{ bundleItem.BASKET_QUANTITY }}x
I alt
(1.398,38 DKK inkl. moms)

Tilbehør

Se mere ...

Reservedele

Se mere ...

Bedømmelser

Bedømmelser

{{ review.oxfname }} har bedømt:
Bedømmelse for vare:
svar:

Der er ingen anmeldelser af denne vare.
Der er ingen anmeldelser af denne vare.
Der er ingen anmeldelser af denne vare.
luk menu
Gå til top