Vores alu firkantrør og samlestykker byder på utallige muligheder for design og implementering af forskellige displays.
Luk
Filtrer & sorter

Alu Firkantrør - Let, holdbar og elegant

Aluminium er et let og stabilt materiale, som anvendes til fremstilling af displays og hylder. Firkantrør eller kvadratrør byder på mange muligheder for design og realisering af dine designs. I kombination med de forskellige typer af samlestykker, kan du opbygge mange forskelligartede konstruktioner. Ud over den høje stabilitet, er det enkle ydre og den lette konstruktion vigtige fordele ved firkantrør i aluminium.

Rørene med kvadratisk tværsnit er ekstremt lette og stabile. Når de er sat sammen, er de ekstremt modstandsdygtige og holdbare. Som gør dem attraktive til at realisere forskellige designs. De kan både præsentere lette varer og give plads til tunge genstande. Det enkle og professionelle udseende i sølvanodiseret aluminium sikrer, at de kan bruges på alle områder.

Firkantrørsystemet kan generelt anvendes på alle lokationer. Udkast, replikaer eller udvidelser kan realiseres med dette system. Det enkle ydre kan bruges til at lette implementeringen af ​​ethvert form for display.

I vores kategori Construct Displays finder du ideer til alsidig brug af firkantrør i aluminium. Mens andre displays på forhånd har visse egenskaber, kan du med "Construct" systemet designe en model efter dine ønsker.

Vælg først aluminiumsprofil, som fås i forskellige størrelser og længder. Se derefter vores forskellige udvalg af samlestykker, som er perfekt afstemt til de forskellige varianter af firkantrør. Sæt dem sammen for at skabe unikke og elegante modeller.

Let konstruktion

Høj stabilitet og belastningskapacitet

Præcise tilskæringer

Elegant udseende

Alu firkantrørstykker : Frit design og implementering

Grundlaget for enhvert "Construct" konstruktion er firkantrør. Disse aluminiumsrør fås i forskellige længder og tilpassede mål. Takket være vores egenproduktion, kan vi tilskære rørene efter dine ønsker. Som giver frihed til at realisere dine egne designs.

Ud over de klassiske firkantrør, omfatter vores sortiment også rør med sideprofiler. Dette rør har en sideprofil, som kan bruges til indstik af alle typer materialer. Få firkantrøret i sort eller sølv, og i mange forskellige størrelser.

Den fås også i forskellige bredder og med flere sideprofiler. På trods af den enkle fastgørelse udgør aluminiumsrøret en ideel ramme, hvori pladen fastgøres.

Tihørende samlestykker fås til firkantrør i aluminium. Vores "Construct" serie omfatter et stort udvalg af forkellige samlestykker. Få samlestykkerne med forskellige antal af udtag og med forskellige vinkler. Vinkelstykkerne er en justerbar udgave af samlestykkerne.

Vælg først et statisk eller justerbart samlestykke. Først bør du vide, hvor mange yderligere samlestykker du har brug for, og i hvilken retning de skal gå. Klassiske hjørnestykker, T-stykker eller krydsstykker fås i vores sortiment. Som suppleres af et udvalg af specielle vinkelstykker, 6-vejs samlestykker og specialmodeller.

Få samlestykker til alu firkantrør i de passende mål til de forskellige rør. I henhold til målene på vores firkantrør, fås de med sidelængderne 13,5 mm, 20 mm, 30 mm og 40 mm. Der er desuden mulighed for at vælge mellem forskellige farver. De fleste samlestykker fås både i grå og sort.

Den grå farver passer perfekt med farven på røret og skaber et homogent udseende. Den sorte farve på plast elementerne giver derimod en kontrast mellem røret og samlestykket. Vælg det udseende, der passer bedst til dit projekt.

Ligesom rørene er samlestykkerne i plast også lette i vægt. Systemet er derfor ekstremt let og modulært. Justeringer og udskiftninger kan foretages hurtigt med den enkle montering.

"Construct" systemet er et plug-in system. Det betyder, at den kan samles uden brug af værktøj og er derfor meget nemt at håndtere. En plasthammer kan lette monteringen og sparer dine egne kræfter. Når modellen er samlet, kan de åbne ender aflukkes. Endepropperne forhindrer snavs i at finde vej ind i røret og reducerer samtidig risikoen for skader. Skærekanterne på aluminiumsrør kan ofte være skarpe, derfor er bløde endepropper i plast en hurtigt og effektiv løsning på dette.
Hylde af firkantrør i aluminium
Plug-in varedumper alu firkantrør samlestykke
Maklerdisplay aus Alu Vierkantrohr und Alu Vierkantrohr Verbinder

Ét plug-in system - adskillige muligheder

Alt i alt kan "Construct" systemet ikke kun anbefales, fordi det er let at håndtere. Den skiller sig især ud pga. de mange muligheder for at udføre dine konstruktioner. Kombinationen af samlestykker og rør er velegnet til at bygge de mest forskelligartede displays og modeller. Samtidig fremstår systemet enkelt og kvalitativt, så det passer ind i ethvert miljø.

Pga. af systemets mange anvendelsesområder realiseres de mest forskelligartede displays ved hjælp af samlestykker og firkantrør. "Construct" displays kan findes i butiksmiljøer, kontormiljøer og i den private sektor. Den tiltrækker opmærksomhed som en attraktiv hylde, informativ plakatstander eller stabilt bordramme. Der er ingen begrænsninger for dine ideer ved brug af "Construct" elementer.

Opbyg dine egne faciliteter efter dine ønsker med vores praktiske firkantrør-system. Systemet består af samlestykker og firkantrør i aluminium, og har et minimalistisk præg. Monteringen er ukompliceret og kræver ingen brug af værktøj. Vi udarbejder modeller efter dine ønsker og sikrer dermed en ideel tilpasning til dit anvendelsesområde.
luk menu
Gå til top