Her kan du betale med EAN-nummer

Vores dekorative og uundværlige brochureholdere og brochuredisplay kan anvendes på alle områder: brochureholdere til bord anvendes på messer, i butikker, i udstillinger, i praksis, hos myndigheder og overalt, hvor salgsdokumenter og information skal placeres synligt og tæt på produktet.

Luk
Anvend filter

Alsidige brochurestandere til borde fra VKF Renzel

Vores brochureholdere til borde er fortrinsvis fremstillet af plast som f.eks. akryl, polystyren eller hård PVC. Materialet af akryl byder på stabilitet til brochureholderne til bord, samt et klart udsyn til brochurer, foldere og flyers med akrylens transparente egenskaber. Derimod er brochureholdere til borde af hård PVC et billigere alternativ, mens udgaver af stål imponerer med deres høje stabilitet og professionelle design. Formaterne spænder fra A4 - A7, brochureholdere til bord i M65 format kaldes også for flyerstandere.
 

Individuelle brochureholdere til borde

Uanset om du ønsker at købe en brochureholder med ét eller flere rum, eller en roterende brochureholder pga. pladsmangel, finder du her et stort udvalg af egnede brochureholdere til borde. Som producent af mange af disse produkter garanterer vi for produkternes kvalitet. Ønsker du at individualisere dine brochureholdere - få dem produceret i særlige størrelser eller trykt med dit firmalogo? Så kontakt os gerne!

luk menu

Vis produkter
Gå til top