Her kan du betale med EAN-nummer

Brochureholdere til bord anvendes på messer, i butikslokaler og kan placeres overalt, hvor salgsdokumenter og information skal placeres synligt og i nærhed af produktet.
Luk
Anvend filter

Alsidige brochureholdere til bord fra VKF Renzel

Vores brochureholdere til bord er fortrinsvis fremstillet af plast som akryl, polystyren eller hård PVC. Akrylen byder på stabilitet til brochureholdere til bord og pga. akrylens transparente egenskaber er der et klart udsyn til brochurer, foldere og flyers. Brochureholdere til bord af hård PVC er derimod et billigere alternativ, mens varianterne af stål imponerer med deres høje stabilitet og kvalitetsbevidste design. Formaterne spænder fra A4 - A7, brochureholdere med indstiksformatet M65 kaldes også for flyerdispensere.
 

Individuelle brochuredisplays til bord

Uanset om du ønsker at købe en brochureholder med ét eller flere rum eller har brug for en roterende brochurekarrusel pga. pladsmangel, finder du her et stort udvalg af egnede brochureholdere til borde. Som producent af mange af disse produkter garanterer vi for kvaliteten af produkterne. Ønsker du at individualisere dine brochureholdere - få dem produceret i særlige størrelser eller trykt med dit firmalogo? Så tag kontakt med os!

luk menu
Gå til top